Начало / Статии / Статии - Италия

Най-изгодните пътувания през септември и октомври

Автор

/

Сезонът на почивките и екскурзиите продължава чак до края на октомври. Това не само е възможно, но е и най-добрият начин да удължите лятото с месец-два, като отидете малко по на топло.

През септември и октомври цените на много дестинации значително падат, тълпите намаляват, а времето е приятно. На места можете спокойно да плажувате в края на октомври. Истински рай за тези, които си мечтаят лятото да трае вечно!

Вижте кои са най-изгодните оферти за пътувания за септември и октомври:


1. Почивка в Пулия и Базиликата в Италия

В края на сезона можете да почивате в Италия на цени, по-евтини от Гърция, като получите съвършени плажове и отлично обслужване. Плюс италианска храна. Пулия и Базиликата се намират до „тока“ на Ботуша и освен с пясъчните си плажове, са известни с многото зеленина и едни от най-добрите италиански вина. Имате и десетки забележителности, от които да избирате за екскурзии в района.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Пулия.

2. All inclusive почивка в Тунис

Не е нужно лятото да свършва, поне докато вие самите не решите така. Подарете си последна почивка на топло в Тунис. Цените за 7 нощувки на all inclusive с включени полети започват от под 1000 лева и стигат до около 1800 в зависимост от категорията на хотела и екстрите, които искате да имате.

Освен за море, Тунис е перфектна дестинация и за исторически туризъм с многобройните си древни останки.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Тунис.

3. Почивка в България

Когато правилата за пътуване се сменят всяка седмица, най-сигурно си остава да заложите на почивка в страната. Независимо дали харесвате исторически градчета, спа курорти, морски курорти извън сезона или магията на есенните цветове в планината, есента е перфектното време да преоткриете България. Освен че ви е близо, ще ви излезе и по-изгодно (освен ако не заложите на лукс).

Вижте най-добрите оферти за почивка и екскурзии в България!

4. Румъния

Удобството на Румъния е целогодишно - на една ръка разстояние е, достъпна както с личен транспорт и автобус, така и със самолет. Макар да няма сигурност по този въпрос, цяло лято това беше единствената страна, в която се влиза свободно и в двете посоки (без изисквания за тестове, ваксина и др.). Дори и да нямате останали дни отпуска, можете да се запишете за уикенд екскурзия - точно колкото да внесете разнообразие в есенните си дни.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия в Румъния.

5. Албания – земята на орлите

Албания е една от балканските държави, които познаваме най-малко. Изберете мекото време на есента, за да посетите най-емблематичните места в Страната на орлите, със спирка в Охрид по пътя.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия до Албания.

6. Рас ал Хайма

Рас ал Хайма е една от най-новите екзотични дестинации, до които можете да се телепортирате за слънце, плаж и шопинг в студените есенни дни. Най-малкото от Обединените арабски емирства донякъде напомня на Дубай и Абу Даби, но успява да изгради и свой собствен облик - също толкова бляскав, но не толкова показен.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Рас ал Хайма.

7. Мароко – имперски тур

Екзотичното Мароко ви очаква с впечатляващото си имперско минало – Рабат, Маракеш, Казабланка, Мекнес, Фес... Потопете се в невероятната мароканска атмосфера за седмица, за да поставите достоен край на лятото.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия до Мароко.

Снимки: Thinkstock/Gulliver

>
23 август 2021 г.

Тагове

екзотика

летен туризъм

романтични градове

семеен туризъм

забавления за деца

Забележителности наоколо

Избрани оферти