Свети Валентин в Европа - 10 изгодни оферти

Ако Свети Валентин ви звучи като идеален повод да избягате някъде далеч само с половинката, трябват ви само самолетни билети и хотел, а романтичните разходки и други занимания си зависят от вас.

Без шумни групи, без безкрайно обикаляне по забележителности – следващите оферти за пътуване на Свети Валентин са не само перфектни за двама, но и са на супер изгодни цени.

Свети Валентин в Неапол

Изкачете се на вулкана Везувий, разгледайте останките от древния град Помпей или просто се насладете на прекрасните италиански вина и кулинарни изкушения. Не е за подценяване и че Неапол има свойството да е по-топъл от България през зимата.

Със самолет, 3 нощувки, 490 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин в Стокхолм

Модерен град, запазил очарованието на миналото си. Със своята 750-годишна история Стокхолм предлага музеи от световна класа, паркове и различни атракции, като до повечето можете спокойно да стигнете пеша.

Със самолет, 3 нощувки, 590 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин в Атина

Ако още не сте се качвали на Акропола, не сте пили кафе в стария квартал Плака и не сте се скитали сред сергийките на малкия квартал Монастираки, средата на февруари е перфектното време да го направите. С любимия човек.

Със самолет, 3 нощувки, 399 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин в Рим

Рим няма равен, никой град не може да се мери с неговите художествени, исторически и архитектурни богатства, никой град не ви дава възможността да се запознаете с толкова много забележителности както италианската столица. Ла долче вита за двама!

Със самолет, 3 нощувки, 545 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин в Париж

Какво по-хубаво от празника на влюбените в града на любовта и романтиката. Казват, че в Париж трябва да дойдеш само веднъж... за да се влюбиш.

Със самолет, 3 нощувки, 765 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин във Флоренция

Италианската столица на творчеството и изкуствата – какво по-добро място да отпразнувате любовта си от гледка към цветните покриви на Флоренция!

Със самолет, 3 нощувки, 420 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин във Валенсия

Валенсия, кралство на портокалите и на ренесансовите и барокови сгради, което след залез слънце кипи от живот в нощните клубове и тапас барове.

Със самолет, 3 нощувки, 480 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин във Венеция

Ако и вие като писателят Хърман Мелвил предпочитате да сте във Венеция в дъждовен ден, отколкото във всеки друг град в слънчев ден, Свети Валентин е подходящ ден. Дори и да не е дъждовен.

Със самолет, 4 нощувки, 530 лв. Виж подробна оферта.

***

Свети Валентин в Мадрид

Подарете си три дни в града, който ще ви очарова и през деня, и през нощта с културата, изкуството, парковете и оживените си барове.

Със самолет, 3 нощувки, 530 лв. Виж подробна оферта.

***

Снимки: Thinkstock/Gulliver

Свети Валентин в Барселона

Вторият по големина град в Испания и първият избор на туристите – Барселона няма да ви разочарова.

Със самолет, 3 нощувки, 615 лв. Виж подробна оферта.

Дата: 12 януари 2017 г.
4/5, 4043 гласа
Забележителности около Неапол