Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

Потвърдена за 23.12.17! Виена и Будапеща - вариант 1, автобус от София и Пловдив

Номер на оферта

/

202122

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Транспорт с луксозен автобус
- Съответния брой нощувки със закуски.
- 2 вечери (включително Kоледна)
- Водач-придружител от ТО
- Екскурзоводско обслужване

Цената не включва

Цената не включва:

- Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)
- Посещение на двореца Шьонбрун с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата. Таксата за вход в двореца, която е около 13 евро, се плаща на място. Посещението се организира при минимум 20 участника.
- Съкровищницата на Хабсбургите - 38 лв

Програма на пътуването

Екскурзии
Коледа 2017 във Виена и Будапеща - вариант 1 - автобусна екскурзия от София и Пловдив - ПОТВЪРДЕНА!


5 дни / 3 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 23.12.2017
Цена: 436 BGN

ОТСТЪПКА 3% ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ!

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка със закуска в Будапеща, 2 нощувки със закуски и вечери във Виена (вкл. вечеря на Бъдни вечер) и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена и на Будапеща. Настаняването е в хотели 3 или 2 звезди (периферно разположени).
Програма

23.12.2017 - Отпътуване - 04.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградБудапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.
24.12.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Свободно време за коленди базари. Около 13.00 ч. – отпътуване за Виена. Вечерта – пристигане. Настаняване в хотела. Вечеря (включена в цената). Нощувка.
25.12.2017 - Закуска. Сутринта - панорамна обиколка с екскурзовод: двореца Белведере, Ринга – двореца Хофбург, паметника на Мария Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер. Пешеходна разходка из старата част на града: паметника на Мария Терезия, Площада на героите, двореца Хофбург (отвън), ул. “Грабен“, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, „Кертнерщрасе”, градския парк със статуята на Йохан Щраус. Свободно време. Следобед - възможност за факултативно посещение с екскурзовод на Съкровищницата на Хабсбургите в двореца „Хофбург“ – доплащане 38 лв. за възрастни и 18 лв. за деца под 19 г. Цената включва входна такса за Съкровищницата и екскурзоводска беседа на български; посещението се осъществява при група от минимум 15 човека и се заявява и заплаща в България, а не на място. Съкровищницата на Хабсбургите съхранява бижута и регалии на властта на повече от 1000 години. Сред тях са бохемската, австрийската и унгарската корона, както и тази на Свещенната германска римска империя. Тук се намира и т.нар. „копие на съдбата”, за което се счита, че с него е бил прободен Христос на кръста. Вечеря (включена в цената). Нощувка.
26.12.2017 - Закуска. Свободен ден за самостоятелно посещение на музеи, разходка из централната част на града, посещение на Пратера и пр. По желание – посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод с доплащане 26 лв + такса за вход (при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 14 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 20 участника). В този ден се налага ползване на метро. Около 19.00 ч. - отпътуване по маршрут ВиенаБудапещаБелградСофия. Нощен преход.
27.12.2017 - Преди обяд - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.
ЦЕНА: 436 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр. - 369 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 389 лв.
настаняване в индивидуална стая - 538 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 169 лв.


0001

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Коледни оферти 2023 - Австрия |  Коледни оферти 2023 - Виена

Избрани оферти