Начало / Почивки / Почивки - Саранда

ПОЧИВКИ в АЛБАНИЯ

Номер на оферта

/

189759

Дати & цени

Програма на пътуването

ПОЧИВКА 2017 в АЛБАНИЯ
СофияСаранда – Бутринт – Саранда – Гирокастро – СарандаКорфу – Дворецът "Ахилион" – СарандаСофия

Дати: 23.05.2017 г., 13.06.2017 г., 05.09.2017 г., 19.09.2017 г., 03.10.2017 г.

Цена на пакета на човек в двойна стая
23.05.2017: 550 лв.
13.06.2017: 580 лв. .
05.09.2017: 580 лв.
19.09.2017: 580 лв.
03.10.2017: 550 лв.
Единично настаняване: +165 лв

Програма

Ден 1
София - Саранда - 680 km

Отпътуване от София в 7.00 ч. от площад "Александър Невски", 7.30 ч. от автогара "Сердика", 8.30 ч. от Дупница, 9.00 ч. от Благоевград, 10.00 ч. от Сандански по маршрут Кулата - Солун - Саранда. Настаняване в Саранда вечерта. Вечеря. Нощувка.


Ден 2
Саранда

Закуска. Пешеходна разходка в Саранда, един от най-известните албански курорти, разположен край просторен залив на Йонийско море: крайбрежната алея, етнографският музей, градската порта, руините на античната синагога. Свободно време. Вечеря. Нощувка.


Ден 3
Саранда - Бутринт - Саранда - 40 km

Закуска. Свободно време или по желание: полудневна екскурзия до Бутринт. Разглеждане на археологическия комплекс, включен в листата на ЮНЕСКО като един от най-добре запазените гръко-римски градове на Балканите: храмът на Асклепий, Баптистерият, Нимфеонът, Театърът, Лъвската порта, Акрополът с археологическия музей. Връщане в Саранда. Следобед - свободно време. Вечеря. Нощувка.


Ден 4
Саранда - Гирокастро - Саранда - 120 km

Закуска. Свободно време или по желание: полудневна екскурзия до Гирокастра, един от най-добре запазените средновековни градове на Балканите, включен в листата на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Пешеходна разходка: старият град, родната къща на Енвер Ходжа - днес етнографски музей, крепостта с военния музей. Връщане в Саранда. По пътя - посещение на Синьото око - малко езеро, разположено сред местност с невероятна природна красота. Следобед - свободно време. Вечеря. Нощувка.


Ден 5
Саранда - Корфу - Дворецът "Ахилион" - Саранда

Закуска. Свободно време за плаж или по желание: целодневна екскурзия до остров Корфу. Отпътуване с ферибот за Корфу сутринта. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод и посещение на двореца "Ахилион". Връщане в Саранда. Вечеря. Нощувка.


Ден 6
Саранда - София - 680 km

Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" късно вечерта.



Хотел „Bougainville Bay” **** предлага на гостите си уют и прекрасна гледка към гръцкия остров Корфу. Прекрасните градини на комплекса са отрупани с цветове на бугeнвилии – символ на Саранда. На десет минути пешеходно разстояние от идеалния център на града, с хубави заведения в близост, „Bougainville Bay” е едно удобно място за вашия отдих. Хотелът разполага със 154 стаи и апартаменти с гледка към басейна и морето. Всички те са оборудвани с климатик, телефон, телевизор, баня с душ. На разположение на гостите на комплекса са ресторант и барове, собствен плаж и открит басейн с шезлонги, слънчева тераса, безжичен интернет достъп. Закуските са на шведска маса, а вечерите – по фиксирано меню. Като допълнителни услуги се предлагат : масажи, велосипеди под наем, различни водни спортове.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с туристически автобус;
5 нощувки със закуски и вечери в хотел 4* на ривиерата на Саранда;
Туристическа програма в Саранда;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Екскурзоводско обслужване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Екскурзия до Бутринт (без включена входна такса за археологическия обект), при минимум 15 записани туристи - 20 лв.;
Екскурзия до Гирокастра , при минимум 20 записани туристи - 41 лв.;
Екскурзия до остров Корфу (с включена входна такса за двореца "Ахилион"), при минимум 20 записани туристи - 140 лв.;
Входни такси за археологическия резерват и музея в Бутринт (700 леки), за калето (200 леки) и етнографския музей в Гирокастра (200 леки);
Входни такси за други музеи и обекти, посещавани по желание;
Разходи от личен характер;

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!

Повече на: http://www.reyma.bg/pochivki-v-chuzhbina/avtobusni-pochivki/354-harvatska-cherna-gora/868-pochivka-v-albaniya-rivierata-na-saranda

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Саранда |  Почивки - Албания |  Почивки - Саранда |  Лято в чужбина - Албания |  Лято в чужбина - Саранда

Избрани оферти