Начало / Екскурзии / Екскурзии - Истанбул

3-ти МАРТ 2021 в ИСТАНБУЛ - Денят на детето 2021 в Истанбул

Номер на оферта

/

234753

Дати & цени

Цената включва

  • Транспорт с автобус;

  • 3 нощувки с 3 закуски в хотел 3*;

  • Посещение на Делфинариума и Миниатюрк парк (входните такси и билети се заплащат допълнително);

  • Посещение на шопинг център Forum Istanbul;

  • ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;

  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;

  • Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

  • Водач на групата по време на пътуването и престоя й в Истанбул.

Цената не включва

  • PCR тест на лаборатория Рамус при отпътуване от България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;

  • PCR тест на лаборатория Рамус при връщане в България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;

  • Входните такси: Миниатюрк парк – 15 т.лири; Делфинариума – 160 т.лири. на възрастен, 130 т.лири за дете 03 – 11 години; аквариума Sealife – 94 т.лири; Леголенд – 59 т.лири;

  • Входни такси и билети за атракционите в парковете ViaPort Marina и Isfanbul Thema Park;

  • Трансфер до парка ViaPort Marina при минимум 10 души – 40 лв;

  • Трансфер до парка Isfanbul Thema Park при минимум 10 души – 20 лв.

  • Конкретно място в автобуса – 20 лв;

  • При записване на екскурзии на място следва да се заплащат в евро!

Програма на пътуването

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

  1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация - депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
  3. 50% ОТСТЪПКА от PCR тестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)
  4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
  5. БОНУС без аналог - при установяване на covid-19 по време на пътуване - БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
  6. БОНУС без аналог - Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)


Хотел по програма УИКЕНД в ИСТАНБУЛ – дневни преходи през лято и есен 2021

Тризвезден хотел в Истанбул


Дати и Цени



Цените са в ЛЕВА на база BB

ДЕН - 1 / 29.05.2021/ събота

Отпътуване от София в 06:00 часа от Централна Автогара. Преминаване на границата. Пристигане в Истанбул и посещение на Делфинариума на Истанбул (включен в цената трансфер, входните такси и билети се заплащат допълнително) - най-големият в Европа, където освен прекрасното шоу на делфините, ще можете да ги поздравите от близо, да плувате с тях или да се гмурнете. Следва посещение на Миниатюрк парк - където ви очакват 135 модела на забележителности от различни части на страната и от различни епохи: римска, византийска, селджукска и османска (включен в цената трансфер, входните такси и билети се заплащат допълнително). Настаняване в хотел. Нощувка.

ДЕН - 2 / 30.05.2021 / неделя

Закуска. Посещение на ViaPort Marina (трансфер, входни такси и билети се заплащат допълнително) - където ще се потопите в света на приключенията и пазаруването. Комплексът е построен на площ от 8000 кв. м.. Тук ви очаква Пиратският остров с множество атракциони за малки и големи, сред които "Червения огън" - едно от най-вълнуващите влакчета в света, достигащо 115 км за 2.5 секунди, Формула Марина - забавно шофиране на писта като от Наскар, Aslan Park - първият парк за "Големи котки" в Турция, разположен на площ от 8 декара. В парка ви очакват бели лъвове - резултат на изключително рядка мутация при африканските лъвове от вида Крюгер, а също и ще имате възможност да храните бебета лъвчета. В парка с крокодилите, най-смелите от вас, могат да вземат участие в храненето им и да си направят неповторими снимки. Нощувка.

ДЕН - 3 / 31.05.2021 / понеделник

Закуска. Посещение на Istanbul Theme Park /Vialand/ - наричан Турския Дисниленд (трансфер, входни такси и билети се заплащат допълнително). Очакват ви скоростно влакче, което ще ви изстреля със 110 км/ч само за 3 секунди, кулата на справедливостта, магическата стая, 4D киноистория със Спондж Боб Квадратни гащи, блъскащи колички, малки пожарникари, затвор и много други забавления. Нощувка.

ДЕН - 4 / 01.06.2021 / вторник

Закуска. Посещение на търговския център Forum Istanbul (включено в цената), в който може да посетите аквариума Sealife и LegoLand - предлагащ атракции за цялото семейство, сред които разходка в работилницата на лего, лего състезания и нови идеи как да си направите мечка, дърво, пиратски кораб и т.н. Отпътуване от Истанбул в 15:00 часа. Пристигане в София късно вечерта.



Допълнителни екскурзии



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ТУРЦИЯ,

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператор АБАКС

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между АБАКС ЕООД и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от ТО АБАКС. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към АБАКС ЕООД.

Теста се заплаща от АБАКС ЕООД по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN
PCR тест отиване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
ТУРЦИЯ,

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператор АБАКС

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между АБАКС ЕООД и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест издаван от ТО АБАКС. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест заплатен предварително към АБАКС ЕООД.

Теста се заплаща от АБАКС ЕООД по фактура и банков път към лаборатории Рамус.

Резервации:

Авансово плащане: 50 лева на човек при подписване на договор.

Краен срок за пълно плащане: 7 дни преди датата на заминаване.

Важно:

  1. Минимален брой туристи: няма.
  2. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  3. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  4. Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

Условия:

7 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.

Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката

При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.

При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Истанбул |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Истанбул |  Ранни записвания 2024 - Турция |  Ранни записвания 2024 - Истанбул

Избрани оферти