Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дуръс

24 МАЙ в хотел Epidamn White Sensation 5*, Дуръс,

Номер на оферта

/

162030

Дати & цени

24 май 2023 г. - Цена от 625 лв.

Цената включва

4 нощувки в Epidamn White Sensation 5 *****
4 закуски и вечери с меню изготвено от шеф готвач със ?? Мишлен - Ardit Qato
Транспорт с луксозен, лицензиран и комфортен автобус;
Двама шофьори по време на пътуването;
Гранични такси за Албания, магистрални такси и паркинги;
Водач – екскуровод и първокласно обслужване по маршрута;
Най-добрите местни екскурзоводи в Тирана и Берат
Бонус : Полудневна екскурзия до Дуръс

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Круя и Тирана – 60 лева;
Целодневна екскурзия до Берат и Аполония – 50 лева;
Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма;
Медицинска застраховка за престоя - 7 лева;
Забележка: Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 5 лв., над 75 г. – 8 лв.
Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете към нас.
Сити такса

Програма на пътуването

Майски празници в Дуръс, Албания 2023
автобус или собствен транспорт
24.05.2023 - 28.05.2023
5 дни / 4 нощувки
4 закуски и вечери с меню изготвено от шеф готвач със Мишлен - Ardit Qato


Най-новият и абсолютно уникален и съвършен 5 ***** хотел в цяла Албания ... А може би и не само в Албания ... Хотел Epidamn White Sensation 5 ***** на първа линия на Адриатическо море, и най-хубавата част в ривиерата на Дъръс, но не това е специалното, а че е едиствен по своя начин на създаване и невиждан досега !
Изцяло хендмейд и екофрендли, съвършен до последния и най-малкия детайл, направен с много фантазия, усещане за хармония и достигайки неизмеримо зашеметяваш вид и съвършенство !

Автобусна екскурзия БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ!

ЦЕНИ - Промоционални цени до изчерпване на промоционалните места :

Epidamn White Sensation 5 *****
На човек в двойна стая: 625 лв.

Редовни цени:
На човек в двойна стая: 655 лв.

ВАЖНО: ОТСТЪПКА ЗА СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: – 100 лв. на човек от пакетната цена!

1 ДЕН
Отпътуване от София в 6, 00 часа по маршрут: СофияСкопиеТетово – Струга – ЕлбасанДуръс. Настаняване в хотел Epidamn White Sensation 5 ***** в най-хубавата част на ривиерата на Дуръс. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Берат и Фиер (Аполония).
Отпътуване за Берат (до ХІХ в. – Белград) е град-музей, съхранил цял комплекс от старинни къщи, чиито многобройни прозорци отразяват слънцето и небето – затова го наричат „градът с хилядите прозорци”. Около града живописно се вие реката Осъм, а на хълма над него се виждат останките от старата крепост, зад чиито стени все още живеят хора в къщи от ХІІІ в. Запазени са няколко средновековни църкви, в една от които е уреден музей на иконите.
Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Круя и Тирана.
Оптътуване за Круя. Старинен град, родно място на националния герой Скендерберг. От кацналата на планинския хълм крепост може да се обхване с поглед цялата околност до морето и Тирана. Освен Исторически, в крепостта има и Етнографски музей, уреден в старинна къща от ХVІІІ в. Към крепостта води покрита с калдъръм улица – старата чаршия, в която животът никога не е прекъсвал.
Отпътуване за Тирана. Столица и най-голям град на Албания, който посреща гости от цял свят със своите дружелюбни хора, вкусна храна, добре съхранена природа и приятна атмосфера. Един от символите на града несъмнено е паметникът на националния герой на Албания – Скендербег. До него са забележителната със стенописите си джамия Етем бей (ХVІІІ в.) и часовниковата кула (ХІХ в.), които мирно си съжителстват с правителствените и обществени сгради от по-късни времена – Операта, Националния исторически музей и др. Вече е възможно за всеки да се поразходи в някога затворения само за комунистическия елит квартал Блоку – най-привлекателното място за младежите със своите кафенета, магазини, ресторанти и нощни клубове.По желание посещение на тайния бункер на диктатора Енвер Ходжа, построен преди 40 години за защита от евентуално ядрено нападение - днес отворен като музей.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
Отпътуване за Тирана. Столица и най-голям град на Албания, който посреща гости от цял свят със своите дружелюбни хора, вкусна храна, добре съхранена природа и приятна атмосфера. Един от символите на града несъмнено е паметникът на националния герой на Албания – Скендербег. До него са забележителната със стенописите си джамия Етем бей (ХVІІІ в.) и часовниковата кула (ХІХ в.), които мирно си съжителстват с правителствените и обществени сгради от по-късни времена – Операта, Националния исторически музей и др. Вече е възможно за всеки да се поразходи в някога затворения само за комунистическия елит квартал Блоку – най-привлекателното място за младежите със своите кафенета, магазини, ресторанти и нощни клубове. По желание посещение на тайния бункер на диктатора Енвер Ходжа, построен преди 40 години за защита от евентуално ядрено нападение - днес превърнат в музей.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
БОНУС : Полудневна за Драч /Дуръс. Вторият по големина град и най-голямото пристанище в Албания, наследник на древногръцката колония от VІІ в. пр.н.е. – Епидамн, в който могат да се видят следите от древната история: римският амфитеатър от ІІ в., един от най-големите на Балканския полуостров, останките от византийската крепост с венецианската кула, експозициите в Археологическия и Историческия музей. Градът се слави и с прекрасните си плажове край изумрудените води на Адриатическо море.
Връщане в хотела. Свободно време за плаж и релакс. Вечеря. Нощувка

5 ДЕН
Закуска и отпътуване за България. Пристигане в София около 22.00 ч..

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Дуръс |  Екскурзии - Албания |  Екскурзии - Дуръс |  Майски празници - Албания |  Майски празници - Дуръс

Избрани оферти