Начало / Почивки / Почивки - Елените

Почивка в Роял Бей 4*, Елените – ол инклузив

Номер на оферта

/

238126

Дати & цени

Цената включва

Цените са на човек на база "All Inclusive" и включват безплатно ползване на басейните, Аквапарк с чадър и шезлонг, анимация за деца и възрастни, вечерни шоу програми, тенис кортове, детска градина, мини-голф клуб, фитнес център, тенис на маса, барове на басейните, шезлонг и чадър на басейна до изчерпване на количествата, интернет, сейф в стаите, застраховка, курортна такса и ДДС.

Цената не включва

-паркинг – 12 лв.на денонощие

Програма на пътуването

Период: 10.06 - 22.06; 11.09 - 17.09
Цена на човек в двойна стая изглед море: 120 лв.

Период: 23.06 - 06.07; 01.09 - 10.09
Цена на човек в двойна стая изглед море: 146 лв.

Период: 07.07 - 31.08
Цена на човек в двойна стая изглед море: 162 лв.

18.09 – 30.09
Цена на човек в двойна стая изглед море: 97 лв.

При запитване можем да предложим и настаняване в мезонет, студио или апартамент.

Дете до 11,99 г. с двама възрастни в стая се настанява на допълнителн легло БЕЗПЛАТНО.

Домашни любимци до 5 кг. – доплащане на ден: 25 лв.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================
Хотел Роял Бей е част от Ваканционно селище Елените, което е разположено сред живописен залив на 7 км североизточно от курорта Слънчев бряг и на 45 км от Бургас. Комплексът включва основно дву- и триетажни вилички, а в последно време – и луксозни хотели.
Селището работи по схемата All inclusive и всички водни спортове, батут, тенис на маса, фитнес, билярд, стрелба с лък и други са включени в цената. Плажът е с дължина около 800 м. Морето ще ви очарова с кристално чиста вода, а дъното му плавно се снижава. Селище Елените е разположено в местност, заобиколена от вековни девствени дъбови гори. Елените е млад курорт, предпочитан за семейни почивки и клубен туризъм. В курорта около хотелите са изградени басейни за възрастни и деца, атракционни заведения, ресторанти, предлагащи българска и европейска кухня, дискотеки, анимации, барове, кафета, магазини и клубове. Хотелът е разположен непосредствено до плажната ивица и има собствен плаж. Разполага с открит плувен басейн, детски басейн, детски клуб, анимация и открита детска площадка а в лобито е осигурен безплатен WiFi. Климатизираните стаи са с изглед към морето и разполагат със самостоятелна баня със сешоар. Гостите имат безплатен достъп до аквапарк „Атлантида“. На територията на Роял Клуб Елените има основен ресторант, лоби бар и бар край басейна. На разположение на гостите има още 3 а ла карт ресторанта. Предоставя се ол инклузив обслужване, както и паркинг зона срещу заплащане.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Елените |  Почивки - България |  Почивки - Елените |  Почивка на море 2024 - България |  Почивка на море 2024 - Елените

Избрани оферти