Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дуръс

Великден в хотел Epidamn White Sensation 5*, Дуръс, Албания

Номер на оферта

/

238247

Дати & цени

03 май 2024 г. - Цена от 585 лв.

Цената включва

3 нощувки в Epidamn White Sensation 5 *****
3 закуски и вечери с меню изготвено от шеф готвач със звезда Мишлен Ardit Qato
Транспорт с луксозен, лицензиран и комфортен автобус;
Гранични такси за Албания, магистрални такси и паркинги;
Водач придруваващ групата и първокласно обслужване по маршрута;
Сити такса

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Дуръс и Тирана – 60 лева;
Целодневна екскурзия до Берат – 50 лева;
Входни такси за посещаваните обекти по туристическата програма;
Медицинска застраховка за престоя - 5 лева;
Забележка: Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 4 лв., над 75 г. – 7 лв.
Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – препоръчваме да сключите такава застраховка. – цената на застраховката е % от застрахователната сума (сумата на пътуването). Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински и други причини. За повече информация за цени и условия се обърнете към нас.

Програма на пътуването

Екскурзия без нощни преходи.
Великден в Дуръс, Албания 2024 в най - новия и луксозен Epidamn White Sensation 5 *****
Автобус или собствен транспорт
03.05.2024 – 06.05.2024
3 закуски и 3 вечери с меню изготвено от шеф готвач със звезда Мишлен Ardit Qato

Цена на човек в двойна стая = 585 лв

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Най-луксозният и впечатляващ хотел хотел Epidamn White Sensation 5 ***** в любимимата ни Албания вече и с невероятен чисто нов SPA & Wellness center ?? ЕКСКЛУЗИВНО предложение !
Изцяло хендмейд и екофрендли, съвършен до последния и най-малкия детайл, направен с много фантазия, усещане за хармония и достигайки неизмеримо зашеметяваш вид и съвършенство !

1 ДЕН
Отпътуване от София в 6, 00 часа по маршрут: СофияСкопиеТетово – Струга – ЕлбасанДуръс. Настаняване в хотел Epidamn White Sensation 5 ***** в най-хубавата част на ривиерата на Дуръс. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Берат.
Отпътуване за Берат (до ХІХ в. – Белград) е град-музей, съхранил цял комплекс от старинни къщи, чиито многобройни прозорци отразяват слънцето и небето – затова го наричат „градът с хилядите прозорци”. Около града живописно се вие реката Осъм, а на хълма над него се виждат останките от старата крепост, зад чиито стени все още живеят хора в къщи от ХІІІ в. Запазени са няколко средновековни църкви, в една от които е уреден музей на иконите. Свободно време в града.
Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН
Закуска.
Свободно време или по желание:
Екскурзия до Дуръс и Тирана.
Отпътуване за Драч /Дуръс. Вторият по големина град и най-голямото пристанище в Албания, наследник на древногръцката колония от VІІ в. пр.н.е. – Епидамн, в който могат да се видят следите от древната история: римският амфитеатър от ІІ в., един от най-големите на Балканския полуостров, останките от византийската крепост с венецианската кула, експозициите в Археологическия и Историческия музей. Градът се слави и с прекрасните си плажове край изумрудените води на Адриатическо море.
Отпътуване за Тирана. Столица и най-голям град на Албания, който посреща гости от цял свят със своите дружелюбни хора, вкусна храна, добре съхранена природа и приятна атмосфера. Един от символите на града несъмнено е паметникът на националния герой на Албания – Скендербег. До него са забележителната със стенописите си джамия Етем бей (ХVІІІ в.) и часовниковата кула (ХІХ в.), които мирно си съжителстват с правителствените и обществени сгради от по-късни времена – Операта, Националния исторически музей и др. Вече е възможно за всеки да се поразходи в някога затворения само за комунистическия елит квартал Блоку – най-привлекателното място за младежите със своите кафенета, магазини, ресторанти и нощни клубове. По желание посещение на тайния бункер на диктатора Енвер Ходжа, построен преди 40 години за защита от евентуално ядрено нападение - днес превърнат в музей.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН
Закуска и отпътуване за България. Пристигане в София около 22.00 ч.

За хотела
Представяме ви оазис на брега на Дуръс, който е изграден изцяло върху идеята да си изкарате уникалнo. Бяла фасада, балкони, които имитират платна и ъгли с малки градини допринасят за една спокойна среда, където релаксът започва от пръв поглед. Предоставено ви от Epidamn, с дизайн на Ilir Blakcori, осем етажен хотел, който се състои от 120 стилни стаи , включително 5 уникални луксозни апартамента.
Всяка от 125-те стаи е индивидуално проектирана с единствени по рода си парчета ръчно изработен скулптурен декор, предизвикващи усещането, че сте край морето, като същевременно запазват културното наследство, което е крайната цел на Epidamn. Спокойни и стилни с успокояваща цветова схема, вдъхновена от плажа, стаите на Epidamn са обзаведени с поглед към изисканост и комфорт в жилищен стил. Те са сред най-просторните хотели в Дуръс и са идеални за почивка, семейно пътуване или бизнес. Всички стаи имат стъклени врати от пода до тавана, за да увеличат максимално спиращата дъха гледка към морето и светлината в стаята. Стаите са не само най-модерни, но и удобни, с всички удобства и малки свежи градини на балкона, за да направят престоя ви възможно най-удобен.
Стандартни стаи
Извити, ръчно изработени стени със скулптури, имитиращи платна, създават усещането, че все още сте на брега и си почивате, дори ако сте на закрито. От стъклените врати от пода до тавана и външните балкони със свежа градина, стаята е изпълнена с естествена светлина. Нашите стандартни стаи предлагат изглед към морето и улицата от луксозните двойни легла. Всички стаи са оборудвани с цялата поддръжка: термо-акустични прозорци, високоскоростна Wi-Fi връзка, телефон с директно избиране, електронен сейф, мини-бар, климатик, кафе машина, сенници, смарт телевизор с плосък екран, с различни сателитни и наземни канали. Баните разполагат с травертинови душ кабини, мраморни тоалетни и органични продукти за баня.

За ресторанта
Ресторант и салон Артемида
Веднага щом влезете в Epidamn White Sensation 5 ***** погледът ви ще бъде привлечен от женствената страна - както почитаме цар Епидамн, трябва да почитаме и богинята на времето Артемида. Високите тавани на салона, които са покрити със скулптурни лица, го превръщат в произведение на изкуството само по себе си. Тук можете да работите, докато сте на почивка, да се отпуснете, докато пиете коктейл или да слушате пиано бар музика. След салона е авангарден ресторант. Всичко е ръчно изработено от художници и склуптори. Гледайки нагоре, стените са покрити с жени във всички форми и произведения на изкуството, предизвиквайки деликатно чувство на хармония и спокойствие, подобен на този да си близо до морето. Това не само е ресторант, изпълнен с изкуство, но също така сервира най-възхитителната средиземноморска кухня. Всеотдайни готвачи, които правят изискани ястия, използвайки пресни и местни продукти, заедно с 10 години опит и шеф готвач със звезда Мишлен Ardit Qato . Всички се обединяват, за да създадат едно незабравимо изживяване специално за вас

Spa & Welness
Създаден да Ви отведе далеч извън представата за Спа център и да Ви накара да изпитате пълен релакс сред дизайнерско изпълнение и живи растения.
Вътрешен басейн, детски басейн и джакузи
Сауна
Солна стая
Турски хамам
Ледена стая
Парна баня
И още

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

Дете от 0 до 1,99 г = безплатно
Дете от 1,99 до 4,99 г = 345 лв
Дете от 4,99 до 11,99 г = 450 лв
ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН = 485 лв
ЕДИНИЧНА СТАЯ = 835 лв

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Дуръс |  Екскурзии - Албания |  Екскурзии - Дуръс |  Великден 2024 - Албания |  Великден 2024 - Дуръс

Избрани оферти