Начало / Статии / Статии - България

Съществува ли съвършеният коледен подарък?

Автор

/

"Разбирането за природата на коня е една от основите в изкуството на ездата”, според Франсоа Робишон де ла Геринер.Той вярва, че човек трябва да обича конете, да е енергичен, да е смел и да има огромно търпение, ако иска да бъде истински ездач в живота. Чувството за свобода и сигурност са само част от емоциите, които човек изпитва, когато е близо до природата. Всичко тези положителни емоции могат да бъдат преживени като бъдете гости на бутиков комплекс “Тракиец” - в сърцето на Тракия. Още по-вълнуващо е, когато може да ги подарите на любим човек, превръщайки го в приятна изненада!

Представете си само какво е усещането да получиш изненадващо възможност за почивка чрез подаръчен ваучер от комплекс "Тракиец", който дава възможност едновременно да се отдадеш и на активна почивка, и на емоцията от силните усещания на седлото върху грациозните коне.

Комбинацията със силните усещания, които изпитваш на седлото на коня в базата се допълват изцяло от усещанията за уют и спокойствие, които са запазена марка на комплекса. Така подаръчните ваучери се превръщат в прекрасна изненада за предстоящите приказни празници, подаряваща силна емоция, споделено време с любимите хора и мигове на спокойствие!

 

Започнахме текста с цитата на Франсоа Робишон де ла Геринер, говорейки за изкуството на ездата, защото кореспондира с цялата идея за изкуството на правилното живеене, върху което гради основите си и бутиковият комплекс. Той предлага възможност да си в хармония с природата и заобикалящия свят. В бутиковия комплекс "Тракиец" се предлагат разнообразие от занимания, които да превърнат почивката в приключение, оставящо емоционален спомен.

Казват, че зимата е сезонът на уюта, аромата на канела и портокали и времето за близките. Подобни незабравими мигове може да създадете в "Тракиец", като ги допълните с релаксиращи спа процедури, масажи и вкусна храна! Може да се насладите на благотворното действие на джакузито, отпускащата парна баня или детоксикираща сауна, които може да допълните с успокояващ или тонизиращ масаж в комплекса. Бутиковият комплекс "Тракиец" ви дава възможност за отдих, като се намира на достъпно място и същевременно е извън големия град. Подаръчният ваучер ви отвежда на място, на което да поглезите сетивата си и да се презаредите, без да се налага да променяте до крайност програмата си поради достъпната локация. Може да създадете и незабравим спомен върху седлото на конете, като има уроци по езда и за най-малките.

Релакс зона

Релакс зоната в комплекса разполага с вътрешно джакузи, а температура на водата е около 36 градуса. За по-смелите комплекса предлага външно джакузи с гледка към конете със същата температура на водата. Комбинацията с финландска и инфрачервена сауна и парна баня ви гарантират зареждащо спа преживяване, което може да се увенчае с плуване в басейна или следобедна дрямка.

Ресторантът

Храната е последната съставката за всяка вълшебна ваканция. Менюто е изкусително! Ястията са приготвени по домашни рецепти, за които са използвани пресни продукти, ароматни подправки и една тайна от кухнята, която сега ще ви издадем - щипка любов! Един съвет от нас - не пропускайте десертите!

С подаръчния ваучер правите подарък и на себе си, защото няма нищо по-зареждащо от усмихнатите очи на любимия човек в навечерието на светлите празници!

Ваучерът може да бъде подбран по ваш вкус или пък да оставите персонализирането и избора на услуги и преживявания на човека, за когото е предназначен.

Имате свободата да го ползвате и след празниците - в следващите 6 месеца, което ви позволява да удължите еуфоричните моменти около Коледа и Нова година или пък да започнете новата 2024 година като си подарите незабравим старт.

Това, което трябва да направите е да попълните данните във формата на сайта, за да се изготви ваучерът. След като изберете желаната стойност, получателят сам може да избере какви услуги да ползва. Може да заявите и конкретни услуги, а екипът ще се свърже с вас, за да изберете най-подходящият за вас вариант.

Всичко, от което се нуждае човек, за една пълноценна почивка е в бутиковия комплекс "Тракиец".

 Възползвайте се навреме, за да са весели празниците, но и дните след тях!

>
15 декември 2023 г.

Тагове

идеи за уикенд

романтични места

семеен туризъм

идеи за уикенда

романтично

романтика

спа туризъм

Коледа

ваканция

почивка

гастрономия

релакс

Забележителности наоколо

Избрани оферти