Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ЛЯТО В ПРАГА

Номер на оферта

/

235307

Дати & цени

08 август 2024 - 11 август 2024 г. - Цена от 1039 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ ДО 10 КГ;
1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
ОБИКОЛКА НА ПРАГА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА „СТАРЕ МЕСТО”;
ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА „ПРАЖКИ СЕЦЕСИОН”;
ЕКСКУРЗИЯ ДО КАРЛОВИ ВАРИ И ФАБРИКА ЗА БОХЕМСКИ ПОРЦЕЛАН;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ВКЛЮЧЕНИТЕ В ПАКЕТНАТА ЦЕНА ОБИКОЛКИ;
ТАКСИ ЗА МУЗЕИ И БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ";
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
ГОРИВНА И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННА ТАКСА, В СЛУЧАЙ ЧЕ ТАКАВА СЕ НАЛАГА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, екскурзоводска програма, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет с летищни такси, 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ДАТА: 08.08.2024 - 11.08.2024

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

City Central *** ( на 15 мин. пеша от Вацлавския площад):
Цена на човек в двойна стая - 1039 лв.
Цена на човек за индивидуална стая - 1256 лв.
Цена за трети възрастен - 1014 лв.
Цена за дете до 11г. в стая с 2 възр. - 994 лв.
Цена за дете до 11г. в стая с 1 възр. - 1014 лв.

K + K Fenix(Cosy Room) **** (разположен в непосредствена близост до Вацлавския площад).
Цена на човек в двойна стая - 1239 лв.
Цена на човек за индивидуална стая - 1562 лв.
Цена за трети възрастен - 1214 лв.
Цена за дете до 11г. в стая с 2 възр. - 1194 лв.
Цена за дете до 11г. в стая с 1 възр. - 1214 лв.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 08.08.2024: Полет СофияПрага 10:20 ч. – 11:15 ч. Трансфер. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг, двореца Шварценберг и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 09.08.2024: Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 49 лв. за възрастни и 33 лв. за деца до 17 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзо-водско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица „Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 8 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 10.08.2024: Закуска. Свободен ден или възможност за целодневна екскурзия до Карлови Вари и фабрика за бохемски порцелан – доплащане 118 лв. за възрастни и 95 лв. за деца до 17 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български. Екскурзията включва: разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”, посещение на най-старата фабрика за бохемски порцелан в Чехия – фабриката „Тун“ (по време на едночасовото посещение ще се запознаете с историята на производството на порцелан в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да посетите музея на порцелана и да си купите изящен сувенир за спомен, таксата за вход се заплаща отделно на място – около 180 чешки крони). Цената на тази допълнителна услуга включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 11.08.2024: Закуска. Свободно време. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане 88 лв. за възрастен и 70 лв. за деца до 17 г. и за лица над 65 г. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха и кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 8 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. 13h30 - трансфер до летището. 16:30 ч. – 19:20 ч. полет ПрагаСофия.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през септември 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Лято в чужбина - Чехия |  Лято в чужбина - Прага

Избрани оферти