Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Почивка на о-в Мавриций - SO Sofitel Mauritius 5*

Номер на оферта

/

239256

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет, с включени летищни такси и кетъринг;
  • 7 нощувки на о-в Мавриций;
  • Трансфер от летището до хотела и обратно;
  • Асистенция на летището при пристигане;
  • Обслужване от професионален екскурзовод на английски за целият престой;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 1000 евро( Traveller Вариант А)
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ- възстановявне на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, например заразяване с COVID-19(доказано с медицински документ)

Цената не включва

  • Такса пиколо 4 евро при пристигане и заминаване, която ще се начисли към сметката в хотела;
  • Бакшиши;
  • Полудневна екскурзия на Столицата Порт Луис – 50 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Южната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Северната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Мавриций е Вкусове и Аромати – 190 лв.;
  • Полудневен круиз – Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций – 180 лв.;
  • Разходи от личен характер;
  • Горивна такса, ако има такава – обявява се 21 дни преди полета;
  • Храненията, които не са описани по програмата;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

SO Sofitel Mauritius

Местоположение

Sofitel So Mauritius Bel Ombre се намира на 30 километра от международното летище Sir Seewoosagur Ramgoolam. Този 5-звезден комплекс е разположен на южния бряг на Мавриций. Предлага изглед към планините, лагуните и Индийския океан

Хотелът

Открийте истинския Мавриций в SO Sofitel Mauritius, 5-звезден луксозен хотел на девственото южно крайбрежие на острова. Открийте ексклузивна колекция от екологични стаи, апартаменти и плажни вили, архитектура от Lek Bunnag и интериорен дизайн от Kenzo Takada.Открийте спокойствие, интимност, тюркоазена лагуна, гори, богати на флора и фауна, и дейности за младоженци, двойки, семейства, любители на водните спортове и голфъри. Насладете се на френското ноу-хау и чара на Мавриций с изискана гастрономия

Стаите

Резортът предлага 92 стаи и вили.Стаите, суитите и вилите включват външни вани или басейн. Някои стаи предлагат изглед към Индийския океан. На разположение на гостите, настанени в суит или вила.

Lushury Rooms-Романтични двойки се настаняват в Lushury Rooms, за да се насладят на интимно настаняване сред красива природна среда. Насладете се на концепцията MyBed на Sofitel с голямо легло, меки пухени завивки и пухкави възглавници - и съблекалня в просторната баня.

Насладете се на вана на открито с ароматна вода и се потопете под звездите в уединението на собствената си тропическа градина

Beach Suites-За великолепна гледка към океана на естествения южен бряг на Мавриций, резервирайте един от шестте изключителни Beach Suites на SO Sofitel Mauritius.Грациозно интегрирани в естествената среда, само на няколко крачки от океана, Beach Suites ви предлагат най-добрия комфорт и релаксация. Меките цветове допринасят за спокойствието: живите коралови нюанси отразяват духа на тропиците.С архитектура на Lek Bunnag и интериорен дизайн на Kenzo Takada, всички Beach Suites имат частни малки басейни, вътрешни дворове с открити душове, частна градина и директен достъп до плажа.

Beach Suites Family-За семейно настаняване в Мавриций, на няколко крачки от океана, резервирайте един от семейните апартаменти Beach Suites на Sofitel So Mauritius.Грациозно интегрирани в естествената среда, Beach Suites Family са проектирани от Lek Bunnag и красиво декорирани от Kenzo Takada. Насладете се на най-добрия комфорт и релаксация със собствени малки басейни, вътрешни дворове с открити душове, частна градина и директен достъп до плажа.Two Beach Suites Family имат отделна зона за спане за максимум две деца под 12г.

Beach Villas-С изглед към океана, ексклузивните Beach Villas очакват гостите, търсещи пълен комфорт, уединение и пространство.Високите тавани и нежните извивки излъчват простота, подобна на дзен, преливаща естествено в частната градина. Отвън открийте плувен басейн, павилион за йога и хамам - всички ваши. Можете да приготвите лека закуска в напълно оборудваната кухня, да вечеряте на свещи в интимността на вашата вила или да се отпуснете, докато вашият So Special иконом приготвя барбекю.Перфектно бягство на Мавриций за до двама възрастни и четири деца или четирима възрастни и две деца под 12 години.

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ ALL INCLUSIVE

Хотелът разполага с 2 ресторатна и 2 бара.

Вечеряйте със стил в шикозния хотелски ресторант Le Flamboyant, където нашият главен готвач създава изкусителни ястия от морски дарове с френски привкус. Използвайки местни билки и подправки за подобряване на пресните, сезонни продукти, той е експерт в изтънчената мавританска кухня заедно с вегетарианската, халал, китайската…Насладете се на неговите творения върху сервизи Kenzo Takada в ресторанта с изглед към океана, с неговия извисяващ се сламен покрив и тъмносини водни канали.През нощта вашето вечерно изживяване придобива драматични сценични ефекти, с извисяващи се светлинни колони и шум на вълни, плискащи се по рифа.

Шикозният дизайн на Lek Bunnag показва дзенски минимализъм, докато изработените по поръчка кристални и порцеланови съдове на Kenzo Takada блестят с чисти линии и графични форми. И все пак забавна семейна атмосфера преобладава в този слънчев плажен ресторант на Мавриций, тъй като опитни готвачи приготвят прясна риба и морски дарове в откритата кухня.Докато слънцето залязва над Индийския океан, свещите блестят и можете да се отдадете на ритмичния барабанен ритъм на сега танцьори и музиканти, докато се наслаждавате на великолепно барбекю.

Водната тема преобладава в Takamaka Bar, с тъмносин инфинити басейн и извисяващ се сламен покрив, добавящи модерна, спокойна атмосфера. В непосредствена близост до ресторант Le Flamboyant, това е гостоприемно място за почивка с приятели на хлътналите кремави кожени седалки, осеяни с брилянтно оцветените възглавници на Kenzo Takada. Романтиците може да предпочетат уединението на крайбрежните ниши. Градският шик се среща с чара на острова в този уникален бар с вкусни тапас и авторски коктейли, първокласни напитки и вина

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ

Външен басейн; безплатен интеренет, на територията на целият хотел;

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

Уелнес услуги- Тренирайте в най-модерната фитнес зала SO FIT по време на престоя си в Мавриций. Това е релаксираща, естествено осветена обстановка за вашата тренировка. Насладете се на най-модерното оборудване на Technogym с елиптична кростренажор за бягаща пътека. Sofitel So SPA в SO Mauritius е разположен в оазис от спокойствие и тропическа растителност, където нежният океански бриз успокоява душата. Отпуснете се с чаша вкусен, здравословен чай от лимонена трева и се предайте на опитните ръце на приятелски настроени терапевти с Маврицийски масаж, традиционно китайско лечение, най-съвременна козметична терапия или може би акупунктура със златни игли.Експертните терапевти отделят време, за да разберат вашите нужди и дори ще затоплят леглото ви за лечение до желаната от вас температура. Потопете се в спокойствието на зоните за релаксация в този уникален СПА център на Мавриций. В SO Sofitel Mauritius вашето благополучие е наш приоритет. В So SPA обучените терапевти отделят време, за да разберат какъв вид спа лечение искате или се нуждаете - има достатъчно възможности, за да ви поглезят през целия ви престой в Мавриций. Опитайте натурални местни продукти на базата на хибискус, кокос и папая, органични продукти от Thémaé, иновативни процедури против стареене, акупунктура със златни игли.За нещо малко по-различно има и лечения, вдъхновени от традиционната китайска медицина, използващи сезонни съставки, за да помогнат за балансирането на енергиите на тялото.

РАЗВЛЕЧЕНИЯ - ДЕЙНОСТИ / УСЛУГИ

Плаж и басейн-Звукът и гледката на водата са една от най-релаксиращите характеристики на Sofitel So Mauritius, създавайки усещане за спокойствие, което прониква в целия хотел.Погледнете към красивата тюркоазена лагуна, плискаща непокътнат плаж край тихо течаща река.Блестящият син инфинити басейн на хотела, гледан от ресторант Le Flamboyant, е оформен като традиционен нож панга.Beach Suites и Villas разполагат със собствени частни басейни.Отпуснете се със звука на течаща вода и вълни, плискащи се по рифа.

Водини спортове-Спокойната синя лагуна от Sofitel So Mauritius вика да се потопите в кристално чистите води и да изследвате цветовете и красивите риби с шнорхел... Ако предпочитате да запазите косата си суха, повозете се в лодка със стъклено дъно и чудете се на безбройните риби, хвърлящи се между живи корали.В центъра за дейности можете да избирате от цял ​​набор от водни екскурзии, включително гмуркане с шнорхел, плуване с делфини, круизи с катамаран, наблюдение на китове и др. Много водни спортове са безплатни за гостите на Софител, а някои са подходящи за семейства.

Активности навън-СSofitel So Mauritius е място, където да се отпуснете сред природата и да се насладите на многото възможности, които южното крайбрежие на острова предлага на посетителите. Организирайте обиколки на Мавриций, водни спортове, голф пакети, екскурзии до природния резерват Frédérica, 4 x 4 приключения, конна езда и други дейности на открито в центъра за дейности на хотела. Седемдневна програма включва безплатни уроци по sega, t’ai chi и qigong.За да усетите наистина духа на Мавриций, присъединете се към клас по готварство или рисуване или опитайте ръката си в приготвянето на молекулярен коктейл от мента или папая

Голф-В близост до Sofitel So Mauritius, шампионатно голф игрище с 18 дупки е сгушено между морето и планините сред мечтателен пейзаж от езера, реки и потоци. Великолепното голф игрище, проектирано от Питър Маткович, обхваща 100 хектара. Той е технически предизвикателен и популярен сред професионалисти и ентусиасти. Съоръженията включват патинг и чипинг грийн, моторизирани голф бъгита и уроци по голф за възрастни и деца.Оставете вашия So Special Golf Butler да планира цялата екскурзия и да ви поглези в стил So Swing. Предлагат се голф пакети

РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖИ

По-малките гости са добре дошли в светлата и просторна детска вила с повече от 60 забавни дейности на седмица за деца от 3 до 12 години.В зависимост от дневната програма децата ви може да се насладят на рисуване на лица, правене на помпони и набор от изкуства и занаяти, включително оригами... Има дори въведение в местния морски живот с разходка в лодка със стъклено дъно... заедно с най-новите детски продукти филми. По-активните деца могат да се насладят на минифутбол, стречинг, лимбо танци или традиционни мавритански танци.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.







Програма

ДЕН-1 / БЪЛГАРИЯ - Мавриций

Среща на летището в България, 2 часа преди полета. Полет за Мавриций.

ДЕН-2 / Мавриций

Пристигане в Мавриций. Трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-8

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

ДЕН-9

Закуска. Трансфер от хотела до летище Мавриций за полет Мавриций - България.

ДЕН-10

Пристигане в България.

Полетни разписания (подлежат на препотвърждение):

За дати на тръгване 28.01 / 17.02 / 31.03 е чартърен полет с авиокомпания Bulgaria Air. Тръгване от София 23:40 и кацане в Мавриций на следващият ден в 12:25. На връщане се тръгва от Мавриций в 15:00 и се каца в София в 00:15 на следващият ден

За дати на тръгване 23.11 / 17.01 / 11.02 / 06.03 програмата е с Турски авиолинии с тръгване от София на първия ден в 21:30 и кацане в Мавриций в 13:15 на следващият ден. Връщането е в 20:55 и пристигане в България на следващият ден в 09:05. Престоят в Истанбул е 2 часа и 45 минути.



Допълнителни екскурзии




Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Южната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Южната част на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест връщане - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 50 BGN

PCR тест отпътуване - в ЛАБОРАТОРИЯ РАМУС
Мавриций,Мавриций

ТАЛОН

За PCR тест

Издаден от туроператора

Този Талон за отстъпка е издаден на база на споразумение между туроператора и лаборатории "Рамус".

За да се смята този талон за валиден към него трябва да има приложен билет за PCR тест, издаван от туропераотра. Липсата на билет прави талона невалиден.

Ползват PCR тест, заплатен предварително към туропераотра.

Тестът се заплаща от туроператора по фактура и банков път към лаборатории Рамус.



Цена за възрастен 190 BGN
Цена за дете 190 BGN

Мавриций е Вкусове и Аромати
Мавриций,Мавриций

Мавриций е Вкусове и Аромати



Цена за възрастен 180 BGN
Цена за дете 180 BGN

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций



Цена за възрастен 50 BGN
Цена за дете 50 BGN

Столицата Порт Луис
Мавриций,Мавриций

Столицата Порт Луис



Цена за възрастен 170 BGN
Цена за дете 170 BGN

Чудесата на Северната част на остров Мавриций
Мавриций,Мавриций

Чудесата на Северната част на остров Мавриций



Условия за резервация:

  • Авансово плащане: 30% от размера на резервацията до 24 часа след резервиране.
  • Краен срок за пълно плащане: 21 дни преди тръгване.
  • Издаване на документи за пътуване: 7 дни преди тръгване.

Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация - без такса за анулация.
  • До 30 дни преди тръгване - 50 лв такса анулация.
  • До 21 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация.
  • Под 21 дни - 100% като такса анулация.

Условия за провеждане:

  • 21 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
  • Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката
  • При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
  • При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Важно:

  • Минимален брой туристи: 130 за датите с чартър и 19 в датите с Турски авиолинии.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт и/или лична карта, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  • Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций |  Ранни записвания 2024 - Мавриций

Избрани оферти