Начало / Статии / Статии - Австралия

Ел Куестро Стейшън - върховното пустинно преживяване

Автор

/


Може да се почувствате като откривател, ако сте първият пристигнал, когато се доберете до това работещо ранчо с 4 милиона декара площ посред Кимбърли, само точица върху картата на огромната, слабо населена Западна Австралия.

„Ел Куестро Стейшън“, Кимбърли,  Австралия

„Ел Куестро“ е върховното пустинно изживяване в едно чудесно петзвездно превъплъщение. Разходете се бавно и се присъединете към каубоите, които пасат стада от по 1000 глави едър рогат добитък в буша, разгледайте някоя от множеството тропически клисури или усамотени водоеми, тръгнете на кон, камила, пеша или с всъдеходен автомобил с местни рейнджъри, които ще ви отведат до топли извори, водопади и места с религиозно скално изкуство.

В скъпите къщички на „Хоумстед“, разположени на конзоли в река Чембърлейн, може да хвърляте въдицата си от вашата лична веранда и да се надявате да биете рекорда за улов на барамунди – №1 в спортния риболов в Австралия.

Всеки просторен апартамент е украсен с вкус с азиатски и тропически австралийски занаятчийски изделия, знак, че сте по-близо до Индонезия, отколкото до Сидней. При по-ограничен бюджет може да изберете една от четирите поевтини възможности за отсядане, стигащи до къмпинг под звездите.

Къде: Кимбърли, (1,5 часа с лек самолет от Даруин), Западна Австралия, Австралия
Най-добро време: март-октомври

>
15 март 2012 г.

Тагове

живописни пътешествия

любопитно

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти