Начало / Статии / Статии - Южна Корея

Еротичният увеселителен парк Loveland в Чежу, Корея

Автор

/

Внимание, съдържанието на тази статия не е подходящо за лица под 18 години!

Южна Корея е наистина необикновена дестинация – със своите шантави кафенета, странни музеи и... еротичен увеселителен парк.

Самото съществуване на подобна атракция в страна, където темата за секса е все още табу, е изненадващо, но стигнете ли до тази част на Азия, не пропускайте да видите интерпретацията на сексуалните отношения, която предлага увеселителен парк Loveland (известен още и като Jeju Love Land).

Статуите

Повече от 100 еротични статуи, представляващи хора и животни в различни сексуални пози, са разположени на територията на парка. Създадени са от група южнокорейски студенти, които искали да разчупят традиционните табута около секса.

Остров Чежу е една от любимите дестинации за меден месец на южнокорейците, така че паркът изглежда е съвсем на мястото си. В него можете да гледате и образователни филми по темата, както и да се забавлявате с интерактивните експонати като този:

Полезна информация

Паркът заема територия колкото две футболни игрища и около час ще ви стигне да го разгледате и да си направите снимки. Постоянната колекция се допълва от временни гостуващи изложби, които се сменят веднъж месечно. Това е и една от малкото атракции в Южна Корея, която е отворена до полунощ. Лица под 18 години не се допускат в парка. Ако пътувате с децата си, може да ги оставите в детския кът. Официалният сайт на парка е тук.

Паркът Loveland се посещава като бонус в тази екскурзия до Южна Корея!

>
28 февруари 2018 г.

Тагове

любопитно

романтични места

увеселителни паркове

Забележителности наоколо

Избрани оферти