Начало / Статии / Статии - Кариби

Вирджинските острови ще ти платят, за да почиваш там през 2017 г.

Автор

/

Сейнт Томас, Сейнт Джон и Сейнт Кроа – или трите основни съставки на Американските Вирджински острови, са подготвили страхотен подарък по случай своя юбилей през 2017 г. А именно – всеки, който резервира поне 3 последователни нощувки на някой от островите през календарната 2017 г., ще получи 300 долара бонус.

Снимки: Туристическия борд на Американските Вирджински острови

Туристическият борд на страната обаче не ви дава джобни, които да изпиете по плажните барове, а пари, които да похарчите за посещение на културни или природни турове. Идеята на кампанията е посетителите да опознаят по-добре забележителностите на Американските острови без това да натоварва ваканционния им бюджет.

За да се възползвате от промоцията, трябва да резервирате нощувки в някой от участващите в кампанията хотели на официалния туристически сайт на страната тук и да вземете своите 300 долара под формата на ваучери в хотела си. Резервацията трябва да е направена не по-късно от 1 октомври 2017 г., а нощувките да са в рамките на 2017 г.

На 31 март 2017 г. се навършват 100 години от Деня на трансфера – когато Дания продава островите на САЩ за 25 милиона долара.

>
17 януари 2017 г.

Тагове

любопитно

приказните острови

романтични места

безплатно пътуване

Забележителности наоколо

Избрани оферти