Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КОРФУ

Номер на оферта

/

191557

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ;
ВОДАЧ - ПРИДРУЖИТЕЛ;
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ОБЯВЕНИТЕ СПЕЦИАЛНО, ЧЕ СА С ДОПЛАЩАНЕ, ЕКСКУРЗИИ;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2.00 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

Екскурзията включва 7 нощувки със закуски и вечери на о-в Корфу, разглеждане с екскурзовод забележителностите на о-в Корфу. Настаняването е в хотели категория 3 звезди.

ПЪРВИ ДЕН – 04.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 07.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06.30 ч. Спирка в Дупница в 08.00 ч. и в Благоевград в 08.30 ч. за клиентите, които биха желали да се качат оттам. Около 17.00 ч. - пристигане в Игуменица. Пътуване (около час и половина) с ферибот до Керкира – столицата на острова. Пристигане. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за плаж. Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане на Керкира: площад „Еспланада”, галерията с арките Листон, двореца „Св. Св. Михаил и Георги”, църквата „Св. Спиридон”, католическата катедрала, Старата крепост (отвън); посещение на двореца Ахилион, разположен на 12 км южно от града, любима резиденция на австрийската императрица Елизабет, легендарната Сиси; разходка до Канони с прекрасна панорама към манастира „Панагетис Влахеренас” и Мишия остров - доплащане 18 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника (цената включва транспорт по програмата, местен екскурзовод на български и не включва таксата за вход в двореца Ахилион, която е около 5 евро на човек за групи). Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия за разглеждане природните красоти на острова - посещение на един от най-привлекателните курортни центрове – Палеокастрица, приютяващ прекрасни заливи с най-очарователните плажове на острова. Разглеждане на близкия средновековен манастир „Св. Богородица” - доплащане 16 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Следобед завръщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за плаж или факултативна полудневна екскурзия до Сидари (прекрасен курорт в северната част на острова, където брегът е глинест и е живописно изваян от морето, тук се намира известната природна забележителност „Канал д’Амур” или „Каналът на любовта”) и Касиопи (пристанище и рибарско селище, днес курортен център в северната част на острова) – доплащане 20 лв на човек – екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се организира при минимум 20 участника. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Вечеря. Нощувка.

ОСМИ ДЕН - Закуска. Отпътуване от Корфу с ферибот (около час и половина). Отпътуване от Игуменица по маршрут СолунБлагоевградСофия. Късно вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

20.05.2017 - 27.05.2017 629 лв.
17.06.2017 - 24.06.2017 629 лв.
02.09.2017 - 09.09.2017 629 лв.
20.09.2017 - 27.09.2017 629 лв.

цена на човек в индивидуална стая 827 лв.
цена на трети възрастен в стая 569 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 589 лв.
цена на първо дете до 11 г. + 2 възр. 289 лв.
цена на второ дете до 11 г. + 2 възр. 499 лв.

Настаняването в хотелите на остров Корфу не включва ползването на климатик. Това се заплаща по желание на клиентите, на място - на рецепцията на съответния хотел и струва около 5-6 евро на стая на ден.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Корфу

Избрани оферти