Начало / Екскурзии / Екскурзии - Велинград

4****НОВА ГОДИНА в СПА КЛУБ БОР ХОТЕЛ 4*, ВЕЛИНГРАД

Номер на оферта

/

233009

Дати & цени

Цената включва

Избраният брой Нощувки със закуски и вечери
Специална вечеря на 30.12.20 с музикална програма
Празнична Новогодишна вечеря с многостепенно сет меню и избрани напитки (алкохол, избрано вино и чаша шампанско за Новогодишната наздравица), с богата празнична шоу програма и фойерверки на 31.12.2020г.
Следновогодишен уникален брънч на 01.01.2021г. от 09.00 до 14.00 часа, с традиционни ястия, вкусни мезета на грил по специална рецепта на опитни готвачи и традиционни греано вино и греана ракия.
Новогодишни подаръци за всички гости в хотела
Детско парти с подаръци за децата
Детски кът с професионална детска анимация всеки ден от 10:30 до 13:30 и от 17:30 до 23:00 часа за деца от 4 до 12 г
Ползване на басейни с минерална вода 30-31 о С
Джакузи с минерална вода 36-38 о С
Фитнес, сауна, парна баня
Релакс зона
Детски клуб
Безплатен паркинг
Туристически данък, туристическа застраховка и ДДС

Цената не включва

Разходи от личен характер

Програма на пътуването

ИЗИСКАНА 4 **** НОВА ГОДИНА в СПА КЛУБ БОР ХОТЕЛ 4****, ВЕЛИНГРАД
ЕДНО НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ И ЩУР КУПОН В ЛУКСОЗНА ОБСТАНОВКА
Спа Клуб Бор е първият хотел в България, номиниран и спечелил 4 престижни международни хотелиерски награди Haute Grandeur 2018 година. През 2019 година хотелът отново беше отличен с 2 награди от Haute Grandeur Awards
ПАКЕТИ ОТ 3 ИЛИ 4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ
!!! СПЕЦИАЛНА ВЕЧЕРЯ НА 30.12.20 С МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА !!!
!!! ОФИЦИАЛНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ С БОГАТА МУЗИКАЛНА , ШОУ ПРОГРАМА И ПРАЗНИЧНИ ФОЙЕРВЕРКИ НА 31.12.20 !!!
!!! УНИКАЛЕН СЛЕДНОВОГОДИШЕН БРЪНЧ с традиционни ястия, вкусни мезета на грил по специална рецепта !!!
!!! НОВОГОДИШНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСИЧКИ ГОСТИ !!!
!!! СПЕЦИАЛНО ПАРТИ ЗА ДЕЦАТА С ИЗНЕНАДИ !!!
НАСТАНЯВАНЕ ОТ 30.12.20 ДО 03.01.21
ПАКЕТНА ЦЕНА 3 НОЩУВКИ- 599 лв НА ЧОВЕК
ПАКЕТНА ЦЕНА 4 НОЩУВКИ- 676 лв НА ЧОВЕК

ПАКЕТНА ЦЕНА за 3 нощувки:

Цена на човек в двойна стая- 599 лв
Цена за 3-ти/4-ти възрастен или дете над 12 г. – 315 лв
Дете до 6 г -БЕЗПЛАТНО
Дете от 6 до 12 г. -135 лв

ПАКЕТНА ЦЕНА за 4 нощувки:

Цена на човек в двойна стая- 676 лв
Цена за 3-ти/4-ти възрастен или дете над 12 г. – 420 лв
Дете до 6 г -БЕЗПЛАТНО
Дете от 6 до 12 г. -180 лв
Хотелско настаняване по програмата

Хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград
https://spaclubbor.com/

Разположение:

Ако търсите градски хотел сред природата, Хотел Спа Клуб Бор Велинград е вашата уникална дестинация, с неповторима панорамна гледка към града и красиво разположен сред борова гора. Спа Клуб Бор е първият хотел в България, номиниран и спечелил 4 престижни международни хотелиерски награди Haute Grandeur 2018 година. През 2019 година хотелът отново беше отличен с 2 награди от Haute Grandeur Awards. Ресторант Бор също ще Ви накара да се почувствате като в уюта на собствения си дом. Обзаведен с вкус и внимание към детайлите, ресторант Бор съчетава елементи от класическото и модерно влияние, за да създаде една уникална атмосфера за всеки повод, било то с приятели или семейна вечеря. Ако сте били навсякъде, ако сте опитали всичко… тук ще откриете останалото.

В стаите:

Хотел Спа Клуб Бор 4 * предлага бутикови стаи, студиа и апартаменти на атрактивни цени в близост до центъра на Велинград и до многото природни забележителности наоколо. Всички помещения са с атрактивен дизайн и елегантно обзаведени, за да ви накарат да се чувствате като у дома си. Хотелът разполага с 36 двойни стаи, 4 студиа и 42 апартаменти, един от които Делукс апартамент. Разполагаме и със стаи, които са специално предвидени за хора със специални нужди!

На територията на хотела:

В уелнес зоната попадат вътрешният и външният басейн, външният детски басейн, джакузито, сауната, парната баня, зоната за релакс и шезлонгите около басейна.
Освен уелнес зоната, гостите на хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград могат да се отдадат на козметични процедури и масажи в СПА зоната на хотела. В медицинската зона гостите на хотела могат да са сигурни, че ще получат отлично обслужване от нашите здравни специалисти. Медицинските лица на хотела работят в областта на балнеологията, рехабилитацията и възстановяването, лечебно-консултативната дейност.

Всички басейни на уелнес в хотел Спа Клуб Бор Велинград са с минерална вода.

Водата идва до хотел Спа Клуб Бор 4 * по собствен индивидуален водопровод от извор „Радонова баня“. Температурата на водата на извора е 42-43°C. Във вътрешния басейн температурата на водата е 28-30°C. Във външния басейн се поддържа 24-26°C температура на водата. В детския басейн, който работи през топлия сезон, както и в джакузито, температурата на водата е 36-38°C.

СПА центърът на хотел Спа Клуб Бор 4* Велинград предлага широк избор от терапии както за дами, така и за господа. Професионалистите от СПА зоната предлагат голям брой масажи, козметични и профилактични процедури.

Хранене:

В хотел Спа Клуб Бор 4 * Велинград са на разположение четири различни заведения, подходящи за всяко едно настроение и час на деня. В заведенията се предлагат винаги прясно приготвени ястия и напитки за всеки вкус. Насладете се на уют, спокойствие и кулинарни изкушения!

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Велинград |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Велинград |  Нова година 2024 - България |  Нова година 2024 - Велинград

Избрани оферти