Начало / Статии / Статии - България

Как да съберем 11 (или дори 17!) почивни дни около Великден?

Автор

/

След дългата зима и пролетната умора много от нас имат нужда от почивка. Дълга, качествена, напоителна почивка.

Ако се разпознавате в тези думи, вижте как можете да се възползвате от разположението на почивните дни около Великден тази година по най-добрия начин.

Оказва се, че само с четири дни допълнителен отпуск човек може да събере 11 свободни дни, които да ползва за пътувания според вкуса си.

Как да съберем 11 (и дори 17!) почивни дни по Великден:

Великден през 2022 г. се пада на 24 април. Почивните дни ще са от 22 до 25 април (петък-вторник, 5 дни).

Ако си пуснете още четири дни отпуск (от 26 до 29 април), Великден ще се слее с почивните дни около 1 май и се събират 11 почивни дни. Пуснете си още три дни (3-5 май) и ще слеете и с почивния 6 май, като се събират цели 17 почивни дни.

Как да оползотворим 11-те почивни дни за пътуване:

Сменете обстановката и гледката през прозореца, независимо дали ще се отправите към хотел на 50 км от дома си или на слънчева почивка в Доминикана на другия край на света.

Вариантите за почивка за Великден са много. Много хотелски комплекси в България предлагат пакетни почивки. Много от тях са с впечатляващи спа зони, където да засилите усещането за релакс с разкрасителни процедури и успокояващи масажи.

Що се отнася до екзотичните и далечни дестинации, можете да избирате от Барселона и Доминикана до Египет, Тунис и Мароко. Част от самолетните програми са с чартърни полети, което не само ще ви спести мотаене по летищата и време от така внимателно нагласената дълга почивка.

Вижте актуални оферти за Великден в България!

>
02 март 2022 г.

Тагове

плажове

романтика

семеен туризъм

новини

Пътуване и Ковид

спа

уелнес

Забележителности наоколо

Избрани оферти