Начало / Екскурзии / Екскурзии - Истанбул

Екскурзия до Истанбул и Одрин с три нощувки

Номер на оферта

/

238356

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран туристически автобус с включени пътни и магистрални такси.

3 нощувки със закуски в хотел 2*/3*.

Представител на фирмата по време на пътуването.

Бонус - Посещение на Одрин

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 5000 евро за клиенти до 64,99 г.

Цената не включва

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 5000 евро за клиенти над 75 г. - 13 лв.

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 5000 евро за клиенти от 65 до 74,99 г. - 7 лв.

Екскурзии срещу допълнително заплащане при мин 15 човека:

Мол Венеция с транфер - 20 лева.

Посещение на съвременния център на Истанбул, Таксим - 40 лева.

Посещение на МОЛ Watergarden и МОЛ EMMAR - 40 лева.

Разходка с корабче по Босфора с трансфер - 40 лева.

Трансфер до Долмабахче - 15 лева.

Посещение на Долмабахче с включен трансфер, вход и екскурзовод на български език - 80 лева.

Програма Нощен босфор с трансфер - 90 лева.

Очарованието на Истанбулския Манхатън с трансфер - 70 лева.

Посещение на атрактивен ресторант Гар Вариете мюзик с трансфер - 60 лева.

Лични разходи.

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Продължителност: 5 дни / 3 нощувки

Транспорт: Автобус

Маршрут: София - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Истанбул - Одрин - Хасково - Пловдив - Пазарджик - София

ПРОГРАМА


Първи ден: София-Истанбул
20:30 ч. Отпътуване от София, площад Александър Невски, по маршрут София-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-Истанбул.
Нощен преход.

Втори ден: Истанбул
Рано сутринта пристигане в Истанбул. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, туристите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването ще бъде след 14.00 ч.
Свободно време или допълнителни екскурзии:

09:30 ч. Посещение на Мол Венеция (срещу допълнително заплащане)

14:00 ч. Посещение на съвременния център на Истанбул, Таксим (срещу допълнително заплащане) - посещение на българската желязна църква “Свети Стефан”, свободно време за разходка из кокетните улички с разноцветни сгради на квартал Балат, където ще може да се опита невероятното турско кафе приготвено на пясък. Обиколката продължава към площад Таксим и пешеходният булевард Истиклял, с възможност да се посети катедралата Сан Антонио и свободно време за разходка.

19:30 ч. Програма "Нощен Босфор" (срещу допълнително заплащане) – вечеря на кораб по Босфора с развлекателна програма.

Нощувка в хотела.

Трети ден: Истанбул
Закуска.

Свободно време или допълнителни екскурзии:

10:00 ч. Очарованието на Истанбулския Манхатън (срещу допълнително заплащане) - програмата включва посещение на небостъргача Сапфир - най-високата сграда в Турция с билет за изкачване на панорамната площадка и 4Д симулатор

16:00 ч. Посещение на МОЛ Watergarden и МОЛ EMMAR (срещу допълнително заплащане) - МОЛ Watergarden е мястото, където може да се наблюдава светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големия" басейн в Европа. След посещението на Мол Watergarden продължаваме към най-новия Мол Емаар в Истанбул. В Мол Емаар можете да посетите новия аквариум с подводна зоологическа градина /входната такса не е включена в цената и се заплаща на място/. Ще имате възможност да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводния стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, царството на крокодилите, острова на пингвините. Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи животни.Връщане в хотела.

Нощувка в хотела.

Четвърти ден: Истанбул
Закуска.

08:30 ч. Разходка с корабче по Босфора с лицензиран екскурзовод на български език (срещу допълнително заплащане) - вълнуваща разходка между два континента, която дава възможност да се разгледат от друг ракурс дворците и историческите паметници по двата бряга на красивия Босфор, както и популярните истанбулски вили „Ялъ“.

09.30 ч. Посещение на новия султански дворец Долмабахче с лицензиран екскурзовод на български език (срещу допълнително заплащане) – едно от най-впечатляващите творения на прочутата арменска фамилия архитекти Балян, новият султански дворец се разполага в своето изящество и пищност по протежение на Босфора /входната такса не е включена в цената и се заплаща място/. Дворецът се явява резиденция на последния османски султан и първия президент на новата република – Мустафа Кемал Ататюрк.

19:30 ч. Посещение на атрактивен ресторант Гар Вариете Мюзик (срещу допълнително заплащане) - ресторант с атрактивна програма и вечеря, консумация на алхохолни и безалкохолни местни напитки и програма.

Нощувка в хотела.

Пети ден: ИстанбулОдрин - София
Закуска. Освобождаване на хотела.

09:00 ч. Бонус - Посещение на Одрин.
Отпътуване за Одрин. Кратък престой в града с възможност за посещение на прочутата джамия Селимие – дело на известния архитект на османската империя Синан и символ на съвършените пропорции. Възможност за шопинг в Одринската Капълъ Чаршъ и борсата за перилни препарати.

Отпътуване за България по маршрут ОдринХасковоПловдивПазарджик - София. Пристигане в София вечерта.

Край на програмата.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Истанбул |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Истанбул |  Уикенд почивка - Турция |  Уикенд почивка - Истанбул

Избрани оферти