Начало / Екскурзии / Екскурзии - Копенхаген

Екскурзия до Копенхаген със самолет 4 нощувки

Номер на оферта

/

230453

Дати & цени

05 юли 2021 - 06 декември 2021 г. - Цена от 780 лв.

Цената включва

Самолетен билет София - Копенхаген - София ;
Летищни такси;
салонен багаж с размери 40x30x20 см;
4 нощувки със закуски в хотел Andersen3*/ SAVOY 3*/ Absalon 3* или подобен в Копенхаген;
пешеходен тур на Копенхаген с екскурзовод на английски език;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания Евроинс за лица до 65 г.;

Цената не включва

Салонен багаж до 10 кг - 27 лв. на посока;
Чекиран багаж до 10 кг - 42 лв. на посока;
Чекиран багаж до 20кг – 58 лв. на посока;
Чекиран багаж до 32 кг - 87 лв. на посока;
цените са според сезона/ заплаща се по желание.
доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 10 лв.;
Застраховка "Отмяна на пътуване" на застрахователна компания Армеец(Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

ВАЖНО!
За да направите резервация е необходимо да изпратите трите имена на пътуващите на латиница, ЕГН, вид, номер и валидност на документа за самоличност, с който ще пътувате, както и депозит в размер на 50% oт цената на екскурзията. Остатъка е необходимо да се доплати до 14 дни преди датата на отпътуване
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Екскурзията е тип индивидуална без водач!
Цената е валидна до изчерпване на местата по ниските класи в полета!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

Програма на пътуването

Копенхаген (Kopenhagen) е столицата на Дания, разположен е на източния бряг на остров Зеланд и частично на остров Амагер. Копенхаген е модерен метрополис, запазил очарованието на отминали години. Градът е в списъка на десетте най-мечтани градове в света. Разстоянията в центъра на града са къси, това позволява да се стигне до повечето забележителности пеша. Интерес представляват: Замъка Розенборг, Площада на Кметството, Двореца на принцовете, Музея Ню Карлсберг, Резиденцията на кралицата Амалиенборг, Двореца Кристиансборг, Парка Баккен, Увеселителния парк Тиволи, Статуята на Малката русалка, Мраморната църква, Сградата на копенхагенската опера, Фонтана Гефион, Моста Йоресунд.

Първи ден:
Полет София - Копенхаген 13:10 - 14:55 ч./Самостоятелно придвижване до хотела и настаняване.Свободно време.Нощувка.

Втори ден:
Закуска.По желание от 10 ч. Пешеходен тур на Копенхаген с екскурзовод на английски език. Обиколката започва от City Hall Steps, R?dhuspladsen, завършва на Кралския дворец Amalienborg и продължава 3 часа. По време на нея ще видите Кметството, Christiansborg palace, Старият център, живописното пристанище Nyhavn, Кралския дворец Amalienborg. Свободно време. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. Свободно време за посещения и разходки. Нощувка. Препоръчваме Ви да посетите: Увеселителния парк Тиволи, Статуята на Малката русалка, Мраморната църква, Сградата на копенхагенската опера, Фонтана Гефион, Моста Йоресунд. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Свободно време. Може да посетите Музеят за модерно изкуство "Луизиана" . От откриването му през 1958 г. той събира в едно изкуство, природа и архитектура в съвършена хармония. Неговите високо оценявани експозиции на модерни класици от епохата след Втората световна война, както и на противоречиви авангардисти, са изложени в просторните, с обилна естествена светлина зали, които въплъщават самата същина на датския модернизъм.
Или да отидете до замъкът "Кронборг", разположен на 45 км северно от Копенхаген. Истинското име на замъка Елсинор е Кронборг и той е бил построен векове след времената на датския принц, който Шекспир използва като прототип на своя изтерзан, мрачен Хамлет. Нощувка.

Пети ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Придвижване до летището. Полет Копенхаген - София 15:30 - 19:05 ч.

Дата Възрастен в двойна стая
20.09.2021 г. 780 лв.
04.10.2021 г. 780 лв.
18.10.2021 г. 780 лв.
01.11.2021 г. 780 лв.
15.11.2021 г. 780 лв.
06.12.2021 г. 840 лв.

Тагове

Оферти - Дания |  Оферти - Копенхаген |  Екскурзии - Дания |  Екскурзии - Копенхаген |  Индивидуално пътуване - Дания |  Индивидуално пътуване - Копенхаген

Избрани оферти