Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

НЕПОЗНАТИЯТ ТАЙЛАНД - КАНЧАНАБЪРИ, БАНКОК, КО ЧАНГ, СИЕМ РИП

Номер на оферта

/

238414

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Банкок – София с Катарски авиолинии
Чекиран багаж до 25кг
1 нощувка със закуска в Khum Damnoen Resort 4* ( или подобен)
2 нощувки със закуски и вечери в River Кwai Resotel 3* ( или подобен)
1 нощувка в Банкок в Midtown Hotel 4* ( или подобен)
2 нощувки със закуски в Сием Рип
Всички турове и трансфери описани в програмата
Входни такси за посещаваните обекти
3 нощувки на Ко Чанг в хотел Klong Prao Resort 4* ( или подобен)
Медицинска застраховка
Водач от България при 10 записани туриста

Цената не включва

Виза за Тайланд и Камбоджа ( получава се на пристигане или онлайн на обща стойност 70 щ.д.)
Застраховка „Отмяна на пътуване“: Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма с ЗД Евроинс и на стойност 3,5% от стойността на пакета. За Общите условия и допълнителна информация може да се свържете с нас
Доплащане при промяна на летищни такси, които към момента са 410 евро
Бакшиши и разходи от личен характер
Допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Невероятен по своето разнообразие Тайланд има какво да предложи на всеки - от забързани улици до красиви курорти и непокътнати джунгли, а древната култура и история в съчетание с всички тези природни богатства, го прави едно изключително райско кътче. Кой ли не е мечтал поне веднъж да загърби сивото ежедневие и да отлети за едно такова място! Преди много години страната се е наричала Сиам, последния крал променил името на Тайланд, което в превод означава страната на свободата, а днес просто всички я наричат ""Страната на усмивките"!

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

20.03.2023г.-30.03.2023г.

ДЕН 1: СОФИЯ - БАНГКОК
Сборен пункт на летище София в 10:00 часа, чекиране и отпътуване с Катарски авиолинии през Доха за Бангкок.

ДЕН 2: БАНГКОК – DAMNEON SADUAK
Кацане в Бангкок на обяд, посрещане на летището и отпътуване за Дамноен. Намира се на около 90 км от Банкок и района е известен с каналите си и един от най-големиете водни пазари в Тайланд. Настанявнае в хотела и време за релакс. Нощувка.

ДЕН 3: DAMNEON SADUAK - КАНЧАНАБЪРИ
Закуска и се отправяме към пазара. Ще се качим на дългоопашати лодки и ще се впуснем сред ежедневието на местното население, а по-късно отпътуваме за Канчанабъри. Пътьом ще посетим Музея на войната. На това място се описват всички ужаси и истории, случили се по време на Втората Световна война, както и на подложените на страдания хора в района, построили железницата в района и Моста на река Квай - един скандален исторически обект, който стои като свидетелство за ужасите на Втората световна война и част от "Смъртния железопътен път". Накрая ще достигнем до Phutakien и с дългоопашати лодки ще преминем през река Квай, за да се настаним в хотела. Настаняване и почивка сред дивата природа. Вечеря и нощувка.

ДЕН 4: НАЦИОНАЛНИЯ ПАРК ЕРАВАН И ПЛЕМЕНАТА МОН
Закуска и се отправяме да посетим Националния парк Ераван, за да се насладим на чудната природа. Паркът се намира в непосредствена близост и основната забележителност е зашеметяващият водопад Ераван. За да стигнем до него ние ще трябва да ходим около 1 км през гората. Носете добри обувки за ходене или маратонки и не забравяйте да си вземете банския, тъй като ще ни се удаде възможност да поплуваме в няколко от басейните под водопадите. Обядваме, след което ще се качим на „Влака на смъртта“. Насладете се на чудната заобикаляща природа. Привечер завръщане в хотела и нощувка.

ДЕН 5: КАНЧАНАБЪРИ – ПЛЕМЕНАТА МОН - БАНГКОК
Закуска, освобождаване на хотела и се отправяме с лодки да посетим Mon Tribal Village & Temple Продължаваме към Банкок, обяд и следва сити тур и посещение на Храмовете на Банкок, за да видим Гранд Палас и Изумрудения Буда, както и Храма на Златния Буда. Имайте предвид, че за да ви пуснат в храмовете, ще е необходимо да сте с дълги панталони и покрити рамене. Късният следобяд настаняване в хотела и нощувка.

ДЕН 6: БАНГКОК - СИЕМ РИП
Много рано сутринта ще отпътуваме за Пойпет - границата на Тайланд и Камбоджа. Около 10 часа ще пристигнем там, а местен гид ще ни посрещне, за да отпътуваме за Сием Рип. Настаняване в хотела, освежаване и отправяне към езерото Tonle Sap Great Lake, където ще посетим местни рибарски селища и ще се повозим с лодки. Привечер завръщане в хотела за отдих.

ДЕН 7: СИЕМ РИП
Закуска и се впускаме в разглеждане на южната порта на Angkor Thom, който има 5 порти и е ограден от ров и дълга 3 км стена, последната столица на Анкорианската империя. Южната порта често е първа спирка от разглеждането на комплекса. Интерес представляват и Терасата на слоновета, Терасата на древния стар крал Лепер, Храмът Байон или Храмът на усмивките, разположен в центъра на комплекса. След като обядваме сме предвидили посещение на Та пром и Анкор Ват - едно от чудесата на света, архелогическо и артистично място впечетляващо със своите размери и месторазположение, а чудния залез ще видим при хълма Пном Бакленг.
Привечер прибиране в хотела и свободно време. Нощувка

ДЕН 8: СИЕМ РИП – КО ЧАНГ
Закуска и в 8 часа се отправяме за границата Пойпет, откъдето ще отпътуваме за Ко Чанг - вторият по големина остров в Тайланд. Тук ще ви посрещне непокътната девствена природа - седемдесет процента джунгли, дълги бели пясъчни плажове, покрити с извисени палми над заливите и планински склонове врязващи се в морето. Настаняване в хотела и свободно време за плаж и развлечения.

ДЕН 09-10: КО ЧАНГ
Закуска и свободно време. Време за релакс и наслаждаване на уникалната запазена девствена природа.

ДЕН 11: КО ЧАНГ - БАНГКОК - СОФИЯ
Закуска и свободно време. По обяд освобождаване на хотела и ранният следобяд отпътуване за Бангкок. Пристигане в Бангкок привечер и чекиране за полета за България.

ДЕН 12: БАНГКОК - СОФИЯ
Кацане в София в 14:40 часа.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на завръщане
Деца под 18г. пътуващи без родител/и е нужно да имат нотариално заверена декларация за самостоятелно пътуване ( оригинал и копие) и копие от акт за раждане
Минимален брой за осъществяване на пътуването 10 човека. Краен срок за уведомяване за събран минимум 20 дни преди отпътуване.
Ваксинации и специални изисквания - няма.
Визов режим:
- за Български граждани се изисква виза при влизане в Тайланд, която се получава онлайн. Срокът й на издаване е 10 работни дни и подробна информация се получава в нашия офис.
- Виза за Камбоджа може да се получи на пристигане или онлайн предварително - съдействаме за вадене на електронна виза
Офертата не е подходяща за хора с намалена подвижност.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти