Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

Нова Година 2018 в ЛИСАБОН - 5 нощувки в центърна, самолет от София

Номер на оферта

/

207158

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

* Самолетен билет: София - Лисабон - София с включени летищни такси в размер на 110 евро
* Трансфер: летище-хотел-летище
* 5 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка.

Цената не включва

Цената не включва:

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер.
* Новогодишна вечеря.
* Горивна такса.
* Градска такса - 1 евро на ден на човек. Заплаща се на място в хотела.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70г. до 85г.: 6 евро за 6 дни.

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в ЛИСАБОН - 5 нощувки в центърна - автобусна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


6 дни / 5 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 30.12.2017 - 04.01.2018
Цена: от 1221 BGN

Програма:

ден първи 30.12.2017

Програмата започва със среща на летище София с представителя на туроператора за директен полет до Лисабон. След кацане в Лисабон Ви посреща представител на фирмата-партньор в Португалия за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел. Нощувка.
ден втори 31.12.2017

Закуска. Свобдно време за почивка, самостоятелни разходки или присъединяване към организирана допълнителна екскурзия: Полудневен тур на Лисабон , която се провежда на Руски език! Тръгване от хотелите сутринта около 08:30ч- 09:00ч.
Цена при минимум: 25 човека- 25 евро; 15 човека- 30 евро
Вечерта посрещане на Новата 2018 година с много усмивки и настроение!
Нощувка.
ден трети 01.01.2018

Закуска. Свобдно време за почивка и самостоятелни разходки или резервация за Фадо шоу с вечеря.
Цена при минимум: 25 човека- 64 евро; 15 човека- 70 евро
Нощувка.
ден четвърти 02.01.2018

Закуска. Свободно време за почивка, самостоятелни разходки или присъединяване към организирана допълнителна целодневна екскурзия: Обидош-Назаре-Баталя-Фатима, която се провежда на Руски език! Тръгване от хотелите около 08:00ч. сутринта.
Цена при минимум: 25 човека- 54 евро; 15 човека- 66 евро
Нощувка.
ден пети 03.01.2018

Закуска. Свободно време за почивка, самостоятелни разходки или присъединяване към организирана допълнителна целодневна екскурзия до Евора , която се провежда на Руски език! Или втори вариант целодневна екскурзия до Порто , която се провежда на Руски език!Тръгване от хотелите около 7:00- 08:00ч.
Цена за Евора при минимум: 25 човека- 53 евро; 15 човека- 65 евро
Цена за Порто при минимум: 25 човека- 76 евро
Нощувка.
ден шести 04.01.2018

Закуска в хотела и освобождаване на стаите до 12:00ч.
Свободно време или присъединяване към организирана целодневна екскурзия: Синтра- Кабо Да Рока- Кашкайш , която се провежда на Руски език! Тръгване от хотелите около 08:00ч. сутринта.
Цена при минимум: 25 човека- 45 евро; 15 човека- 55 евро
След това предстои организиран трансфер до литище Лисабон за полет до София.
* Програмата може да претърпи промени. Възможно е разместване на екскурзиите ден по ден.
* Екскурзиите се заявяват само предварително от България и се провеждат на Руски език само при събрания необходим минимум.
Vip Inn Berna Hotel 3*

Хотел Vip Inn Berna се намира на комуникативно място в Лисабон- само на 300м от метростанция. Музеят Калуст Гюлбенкян се намира на 1 км, а историческият център на Лисабон е на 3.5 км. Хотелът е само на няколко минути път с кола от летището в Лисабон.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1221 лв

- стандартна цена - на човек в двойна стая - 1309 лв

Real Parque Hotel 4*

Real Parque Hotel се намира в тиха и спокойна част на града, където обаче атмосферата на Лисабон не липсва! Множеството забележителности, кафенета, ресторанти и барове на града се намират на кратки разстояния от хотела, а три от спирките на метрото са в непосредствена близост до него и ви позволяват да достигнете всяка една желана локация. Хотелът се намира в северната част на Avenia da Liberdad, зад красивия площад Pombal Marquis и е на няколко минути пеша от парк Едуардо VII.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1262 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1340 лв

Lisabon Real Palacio Hotel 5*

Изключително луксозният Real Pal?cio Hotel се намира в близост до парк Едуард VII, в сърцето на град Лисабон. Сградата представлява истински дворец, датиращ от 17ти век, обновена и реновирана така, че да запази величествената си осанка. На кратко разстояние от хотела има три метро спирки, които позволяват на посетителите да достигнат всяка една забележителност в удивителния град.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1291 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1385 лв

Roma Hotel 3*

Хотел Roma e икона на националната гостоприемност, която е в кръвта на португалците. Хотелът е отворил врати преди 40 години, осигурявайки на своите гости високо ниво на обслужване и комфорт, което се е превърнало в негова запазена марка. Тризвездният хотел е стратегически локализиран в един от главните райони на Лисабон- Авенида де Рома, от където може да бъде разгледан целия град. Спирката на метрото и на градския транспорт е на 100м от него, а летището е само на 10 минути път с кола.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1303 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1399 лв

Vip Executive Zurique Hotel 3*

Хотел Vip Zurique е един от популярните хотели 3* в тих и спокоен район в близост до центъра на Лисабон. Разположен е на 100 м от от впечатляващата арена за корида Campo Pequeno, под която има малък търговски център със същото име и до метростанция Campo Pequeno. Местоположението на хотела дава бърз и удобен достъп до най-известните забележителности на града.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1303 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1399 лв

Vip Executive Entrecampos Hotel 4*

Хотел VIP Executive Entrecampos Hotel & Conference е четиризвезден хотел в Лисабон,разположен на площад Ентрекампос,в близост до финансовия и бизнес център.Хотелът има много комуникативно разположение,около него има няколко спирки на градски транспорт.VIP Executive Entrecampos Hotel & Conference изпъква със своя екстериорен дизайн,предлагащ много светлина,природа и изкуство от вътре.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1309 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1404 лв

Turim Europa Hotel 4*

Хотелът се намира едва на 5 минути пеша от площад Marqu?s de Pombal в центъра на Лисабон и на 350м от метро-спирката Picoas. На разстояние от близо 2 км е прочутият площад Rossio.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1320 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1416 лв

Marques de Pombal 4*

Хотелът е разположен в централната услица на Лисабон, Avenida da Liberdade, на няколко минути пеша от историческите забележителности на града и до публичен транспорт, който може да ги отведе във всяка една желана точка.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1387 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1498 лв

Dom Pedro Palace Hotel 5*

Dom Perdo Palace е разположен само на 10 минути от историческия център на Лисабон и на 7 километра от летището. От високите етажи и ресторанта се открива красива гледка към Лисабон и река Тежу. Хотелът е в непосредствена близост до най-големия шопинг център – Mall of Lisboa.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1586 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1708 лв

Altis Grand Hotel 5*

Хотел Altis Grand е разположен в един от най-модерните райони на Лисабон, на пешеходно разстояние от площад Marques de Pombal и от булевард Avenida de Liberdade, известен с ексклузивните си бутици и магазини. На 1 км от хотела е историческия център на града площад Rossio. Хотелът е реновиран през 2014-та година.
- ранни резервации - на човек в двойна стая - 1764 лв

- стандартни цени - на човек в двойна стая - 1925 лв



Eкскурзии по желание срещу допълнително заплащане:

Eвора - целодневна екскурзия

Впуснете се в еднодневно пътуване до град Евора - част от световното културно-историческо наследство на ЮНЕСКО. Евора е своеобразна смесица от култура, история и традиции. Градът е истински музей на открито, в които може да откриете голям брои добре запазени паметници на културата. Оставяйки Лисабон зад гърба си, преминавате през моста на река Тежу и се отправяте към Евора. Разходете се из тесните улички на града и се насладете на изкуството и паметниците от минали епохи - римския храм, готическата катедрала, църквата Сао Франциско и прилещажата костница, университета. Ще имате възможност да се запознаете с голямото разнообразие от занаяти и ръчно изработени изделия от корк, керамика и мед. Не пропускайте възможността да опитате типични португалски ястия в някои от местните ресторанти. Обядът не е включен в цената. След обяд, всеки които има желание, може да опита чаша местно вино във винарна Cartuxa.
По желание дегустация на чаша местно вино - доплаща се на място по 5 евро на човек.
Eкскурзията се заявява и заплаща предварително от България. Провежда се на Руски език! Цена при минимум 25 човека: 53 евро на човек. Цена при минимум 15 човека: 65 евро на човек.
Полудневна обиколка на Лисабон

Запознаването Ви с Лисабон ще започне с посещението на района Белем. Там ще откриете най–красивите и исторически значими паметници от 15 и 16 век. Ще направите кратка спирка до Кулата Белем, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Тя е била отправна точка на някои от Португалските морски експедиции. Обиколката продължава със спиране до Паметника на откривателите, построен в чест на 500-ната годишнина от „смъртта” на Хенри Мореплавателя. В този район се намира и Манастира Жеронимуш, чиято сграда се счита за архитектурен шедьовър на стила Мануелино и е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Обиколката продължава по протежението на река Тежу и ще достигнете до Алфама – един от най-старите райони на Лисабон, където в атмосферата на малките и тесни улички са се съхранили традициите на града. Прекосявайки централната част на града, района Байша (Baixa) ще се насладите на красотата на най-известните площади в Лисабон – Търговския площад (Pra?a do Com?rcio), площад Rossio, наричан още „сърцето на града” и емблиматичния Restauradores. Разходката продължава по красивия булевард Avenida Liberdade и завършва на площад Marques de Pombal, където се издига величествена статуя на португалски държавник от 18 век, който е отговорен за реконструкцията на Лисабон след едно от най- опустошителните земетресения в историята на Лисабон през 1755г.
(По желание може да се посети Манастира Жеронимуш - входна такса около 13 евро)
Екскурзията се заявява предварително от България. Провежда се на Руски език! Цена при минимум 25 човека: 25 евро на човек. Цена при минимум 15 човека: 30 евро на човек.
Обиколка на Порто - целодневна

Порто, най- големият град в северна Португалия е една от най–старите туристически дестинации в Европа и предпочитано място за много посетители. Разположен е на устието на река Дору при вливането в Атлантическия океан. Богатото и величествено културно наследство и винените изби за портвайн са само част от причините, които привличат хиляди туристи в града. Порто е обявен за дестинация номер едно на 2013 г. от Lonely Planet.
Рано сутринта (около 7часа) ще отпътувате към Порто. Ще имате възможността да се насладите на прецизните дърворезби в Църквата Св. Франциско, както и на сградата на Стоковата Борса, уникална за архитектурата на Порто. Ще имате възможност да се разходите из китните улички на стария град, да достигнете до Катедралата и до площада пред кметството. Не пропускайте да усетите атмосферата на рибарския район Ribeira и местния пазар “Bolh?o”. Който има желание ще има възможност да опита някои от известните португалски вина (цената на дегустацията започва от 10 евро и зависи от вида на вината).
Eкскурзията се заявява и заплаща предварително от България. Провежда се на Руски език! Цена при минимум 25 човека: 76 евро на човек.
СИНТРА, КАБО ДА РОКА, КАШКАЙШ, ЕЩОРИЛ – целодневна екскурзия

В рамките на един ден ще имате възможността да се запознаете с романтичната и красива Синтра и крайбрежието на запад от Лисабон. Разходката в Синтра започва с Националния Дворец и преминава по малките тесни улички на градчето. Тук ще имате свободно време, за да се разходите и сами да усетите вълшебната атмосфера, служеща като вдъхновение на много поети, да се насладите на множеството занаятчийски работилнички и кафенета и да опитате от вкусните традиционни местни сладкиши "queijadas" и “travesseiros”. Пътуването Ви продължава до Cabo da Roca – най-западната точка на континентална Европа. Ще имате възможност да се насладите на впечатляващия плаж Guincho по крайбрежието до красивите скали Boca do Inferno. Отново по крайбрежието достигате и красивия курорт Кашкайш, с малки плажове и красиво яхтено пристанище. На път към Лисабон ще минете и през курорта Ещорил, за да видите известното казино и градините пред него. Връщане в Лисабон в късния следобед.
(По желание може да посетите Националния дворец – входна такса около 11 евро).
Eкскурзията се заявява и заплаща предварително от България. Провежда се на Руски език! Цена при минимум 25 човека: 45 евро на човек. Цена при минимум 15 човека: 55 евро на човек.
Обидош–Назаре-Баталя-Фатима - целодневна

Екскузията Ви запознава с района на север от Лисабон. Първата спирка е в Обидош – малко селце, оградено с крепостни стени, с типични бели къщи, с балкони от ковано желязо и известната крепост Pousada do Castelo. След това ще посетите Назаре – едно от най-пъстроцветните португалски рибарски селища. При възможност ще отидете до Ситио, от където може да се насладите на красивата гледка към плажа и океана. След обяд следва посещението на Манастира Баталя (част от културно-историческото наследство на ЮНЕСКО), шедьовър в готически стил, с впечатляващи витражи (входната такса не е включена).
Обиколката продължава към град Фатима - най-святото място за поклонение в Португалия. Арабското си име дължи на една легенда от XII век, според която дъщерята на известен мавърски благородник, носеща името на дъщерята на пророка Мохамед, приема християнството от любов към рицар и бива погребана там. Връщането в Лисабон е привечер.
Входна такса Манастира Баталя е около 7 евро.
Eкскурзията се заявява и заплаща предварително от България. Провежда се на Руски език! Цена при минимум 25 човека: 54 евро на човек. Цена при минимум 15 човека: 66 евро на човек.
0003

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Нова година 2024 - Португалия |  Нова година 2024 - Лисабон

Избрани оферти