Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Очарователният Пукет - Deevana Plaza Phuket Patong 4* - ПОЧИВКА В ТАЙЛАНД - Очарователният о-в Пукет

Номер на оферта

/

233086

Дати & цени

Цената включва

  • Лични разходи;
  • Входна виза за Кралство Тайланд на стойност 35 евро + 25 евро такса обработка, в случай, че туроператорът ще изважда виза. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;
  • Задължителен минимален бакшиш за екскузовод и шофьори – около 35 евро на човек за цялата програма;
  • Разходи от личен характер;
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
  • Включена застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва

  • Лични разходи;
  • Входна виза за Кралство Тайланд на стойност 35 евро + 25 евро такса обработка, в случай, че туроператорът ще изважда виза. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;
  • Задължителен минимален бакшиш за екскузовод и шофьори – около 35 евро на човек за цялата програма;
  • Разходи от личен характер;
  • Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
  • Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Програма на пътуването

Очарователният Пукет - Deevana Plaza Phuket Patong 4*

Дати и Цени

Дата на заминаване: 1 Февруари 2021

Човек в двойна стая: 1980 лв.
Единична стая: 2585 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 3960 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 5940 лв.
Двама възрастни с дете 2-11.99г.: 5480 лв.

Дата на заминаване: 8 Февруари 2021

Човек в двойна стая: 1980 лв.
Единична стая: 2585 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 3960 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 5940 лв.
Двама възрастни с дете 2-11.99г.: 5480 лв.

Дата на заминаване: 5 Март 2021

Човек в двойна стая: 1930 лв.
Единична стая: 2524 лв.
Двама възрастни в двойна стая: 3860 лв.
Трима възрастни в двойна стая: 5790 лв.
Двама възрастни с дете 2-11.99г.: 5380 лв.


Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА, в стандартна стая, на база нощувка и закуска, с включени летищни такси. За ранни записвания до 11.11.2020 г.

ДЕН-1 - СОФИЯ - ИСТАНБУЛ - ПУКЕТ

Среща на летище София. Полет за о-в Пукет през Истанбул с авиокомпания Turkish Airlines. Полет от Истанбул за о-в Пукет.


ДЕН - 2 - ПУКЕТ

Пристигане на летище Пукет в 04:25 ч. сутринта. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер - около 1 час и 30 минути. Свободно време през остатъка от деня. По желание и самостоятелно може да се разходите по улиците на о-в Пукет и да разгледате продуктите, които са ръчно изработени, дело на местните занаятчии, да опитате от вкусната тайландска храна или да видите нощните забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.


ДЕН - 3 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до залива Пханг Нга и острова на Джеймс Бонд . Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд, удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманско море. Най-големият тайландски остров Ви кани с традиционното си гостоприемство да откриете богатата му история и култура, да усетите забързания ритъм на нощния живот или да се насладите на спиращи дъха тропически залези и традиционен тайландски масаж на брега на морето, под сянката на палмите и плясъка на вълните…


ДЕН - 4 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание Най-доброто от остров Пукет. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

Плажната ивица на острова е толкова дълга, че изглежда безкрайна. Крайбрежието му е осеяно с палми, заведения, живописни плажове, красиви алеи,луксозни хотели - и всичко това се съчетава по перфектен начин с неподправения чар на природата и нейната недокосната прелест. Ако жадувате за блажена и пълноценна почивка, но на далечно и екзотично място, това е идеалното решение за вас! Спокойствие, тишина и релакс или забавления до зори - каквото си помислите, ще го откриете тук!


ДЕН - 5 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскрузия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка и включен обяд . Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.


ДЕН - 6 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.


ДЕН - 7 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.


ДЕН - 8 - ПУКЕТ

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4*или подобен.


ДЕН - 9 - ПУКЕТ - ОТПЪТУВАНЕ

Ранна закуска в хотела. Трансфер до летище Пукет за полет до Истанбул. Продължителност на трансфер - около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София.


Полетно разписание:

(полетните часове са в местни време и подлежат на препотвърждение):

Превозвач: Turkish Airlines

София - Истанбул - 16:00 ч. - 18:20 ч.

Истанбул - Пукет - 20:30 ч. - 10:05 ч.

Пукет - Истанбул - 11:35 ч. - 18:45 ч.

Истанбул - София - 20:10 ч. - 20:25 ч.


Трансфер летище - хотел - летище:

Продължителност: около 1 час и 30 минути в посока с 3/4* автобус.

Допълнителни екскурзии

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат с беседа на български език при минимум 11 туристи. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Екскурзия

Вид

Цена за възрастен

Цена дете 02- 11.99г.

в лева

в лева

Посещение на островите Phi Phi с бърза моторна лодка и включен обяд

Целодневна

180

120

Посещение на залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд с бърза моторна лодка и включен обяд

Целодневна

180

120

Най-доброто от о-в Пукет

Целодневна

130

90

Max trip пакет Красотата на Пукет(Посещение на о-вите Phi Phi, залива Phang Nga, о-ва на Джеймс Бонд и Най-доброто от Пукет)

430

290



Посещение на о-вите Phi Phi с бърза моторна лодка и вкючен обяд

180 лева/ 120 лева за дете 02 - 11,99 г.


Потегляме от хотела сутринта. Качваме се на бърза моторна лодка от марината и задаваме курс към Плажа на маймуните за уникални снимки. Ще видим пещерата Викинг, с останки от далечното минало, което днес е място, където лястовици правят гнезда. Продължаваме покрай пещерата Pileh, и пристигаме до залива Samah за в кристално чистите води Второто място, което ще посетим с възможност за гмуркане е осров Pileh, след това сменяме и пейзажа с този на "Зеления остров" с опция за шнорхелиг. Обяд на бюфет на палубата и пристигаме на о-в Khai - малко парченце от рая, паднало в Андаманско море. Време за плаж и снимки.


Цената включва: трансфер, екскурзоводско обслужване, обяд, шнорхели.

Цената не включва: разходи от личен характер.



Посещение на залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд

180 лева/ 120 лева за дете 02 - 11,99 г.


Потегляме от хотела сутринта. Качваме се на бърза моторна лодка от марината и задаваме курс към заливаPhang Nga, където ще можем да се гмуркаме и да плаваме с канута през подскални арки, високи едва метър от повърхноста на водата. Връщаме се за обяд на Paynee ресторант, след което ще посетим всеизвестния о-в на Джеймс Бонд. Време за снимки. След това отплаваме за заслужена почивка към остров Naka за плаж и забавления.


Цената включва: трансфер, екскурзоводско обслужване;

Цената не включва: разходи от личен характер.



Най-доброто от остров Пукет

130 лева/ 90 лева за дете 02 - 11,99 г.


Отпътуване от хотела към резерват за слонове за 30 минутна езда. Продължаваме към зашеметяващия Голям Буда, разположен , с цялото си великолепие - 45 метра височина, тежест 135 тона - на върха на хълмовете Накърд (Nakkerd Hills), между Чалонг (Chalong) и Ката. От него се разкрива 360 градусова, панорамна гледка.Следва типичен тайландски обяд в уютно ресторантче и посещение на фабрика с голям магазин за кашу и сухи плодове. След него се отправяме към исторически богатата част на град Пукет,където ще срещнем прекрасно запазени светилища, богато украсени храмове и Wat Chalong, най-почитаният манастир в Пукет,греещ в червено и златно ,който пази частица отмощите на Буда.Ще направим фото-пауза пред 100-годишно китайско имение ,където са заснети филмите "Младата Индиана Джоунс" и "Небето и Земята".Накрая ще се повеселим с игривите маймуни макаци в парк,до който има и чудесна панорамна гледка към град Пукет.


Цената включва: трансфер, екскурзоводско обслужване, обяд

Цената не включва: разходи от личен характер.



Резервации:

Авансово плащане: 350 лв./човек при подписване на договор.

Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на заминаване.


ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
  2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.


Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Когато ПЪТУВАЩИЯт прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.

Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти