Оферта номер: 229367

ПАРИЖКА МАГИЯ

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Париж и Екскурзии в Франция.

Дати и цена
Цената включва
- Самолетен билет София – Париж (Бове) – София с „Уиз Еър”;
- Летищни такси;
- Ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/30/20 см;
- Чекиран багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см на турист (в двете посоки);
- Трансфери летище - хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва
- Чекиран багаж до 20 кг или 32 кг;
- Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи;
- Посещение на Лувъра с екскурзовод на български;
- Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български;
- Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български;
- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
- Градска такса (city tax);
- Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.
Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език, трансфери летище-хотел-летище и самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/30/20 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55/40/23 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с „Уиз Еър”.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 13:45 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1 с полет на „Уиз Еър”. 15:45 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. По желание пешеходна програма Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Свободно време. Следобед по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Сутринта - програма по желание посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 139 лв. за възрастен; 104 лв. за деца и младежи до 25 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. 12:30 ч. - трансфер до летището. 16:20 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 20:05 ч. – кацане на летище София.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; 2) При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно

Цена на човек в лева според настаняването:

Хотел A B C D
19.07 - 22.07 889 - - 1055
04.10 - 07.10 - 925 1039 -
Допл. за инд. стая 200 260 - 280
Нам. за 3-ти възр. 15 - 228 0
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 35 - 263 35
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 15 15 15 15

Доплащане за чекиран багаж до 20 кг, вместо включения в цената до 10 кг (заявява се при записването): 65 лв.
Доплащане за чекиран багаж до 32 кг, вместо включения в цената до 10 кг (заявява се при записването): 103 лв.

Категория А: хотел Ambassadeur*** - разположен e в Монмартър, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa.
Категория B: хотел Ibis Bercy Village*** - намира се в оживения квартал Bercy, на 100 метра от метростанция Cour Saint-Emilion, на 10 минути с метро от историческия център на Париж.
Категория C: хотел Kyriad Bercy Village*** - разположен на 5 минути пеша от Двореца на спорта в приятния квартал Bercy. Метростанцията, Cour Saint-Emilion, която се намира свъвсем близо до хотела, осигурява пряк и бърз достъп до Лувъра и Мадлената.
Категория D: хотел Mercure Montmartre Sacre Coeur**** - разположен е в Монмартър, в близост до Плас дьо Клиши, на около 5 мин. пеша от Мулен Руж, най-близки спирки на метро: Place de Clichy, Blanche.

Описание и снимки на хотелите търсете в нашия уеб сайт www.rual-travel.comДопълнителни услуги:

Квартала Монмартър – 49 лв/38 за деца до 11 г - Пешеходна програма Монтмартр с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 6 човека: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.
Острова Сите – 49 лв/38 за деца до 11 г – Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи с екскурзовод на български по желание с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 6 човека: острова Сен-Луи, острова Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Светия параклис, Консиержери, Новия мост, Лувъра (отвън). Възможност за разходка с корабче по Сена. Програмата започва от музея „Гревен“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията.
Лувъра – 94 лв/62 лв за деца и младежи до 25 г - По желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека. Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията.
Двореца Версай – 139 лв/104 лв за деца и младежи до 25 г - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед.


КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:
1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 70 евро за възрастни и 60 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 80 евро за възрастни и 70 евро за деца под 11 г.
2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери до Дисни и обратно с автобуси, като тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва от 99 евро възрастни, от 94 евро деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва от 119 евро възрастни, от 109 евро деца под 11 г.

При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.
РАЗХОДКА В ПАРИЖ с круиз по Сена
от 980 лв.
РАЗХОДКА В ПАРИЖ с круиз по Сена
3 нощувки
Самолет
Екскурзия до Париж със самолет 4 нощувки
от 590 лв.
Екскурзия до Париж със самолет 4 нощувки
4 нощувки
Самолет
Париж
Транспорт - Париж Заведения - Париж Хотели - Париж Пазаруване - Париж Събития - Париж Забележителности - Париж
Mузеи, които да разгледате виртуално и безплатно
Пътувай като във филм
Три правила: Какъв полет да резервирам, за да избегна закъснение?