Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белица

Парк на танцуващите мечки - Белица - двудневна екскурзия с автобус!

Номер на оферта

/

164422

Дати & цени

23 юли 2022 г. - Цена от 109 лв.

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус;
1 нощувка със закуска и вечеря в хотел *** в района на Банско/Разлог;
Туристическа програма в Добърско, Разлог и Белица;
Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Входни такси за посещаваните обекти:
- Църква Св.Теодор Тирон и Св.Теодор Стратилат - 6 лв.
Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД "Армеец", София, ул. Стефан Караджа 2.

Програма на пътуването

Транспорт: Автобус

Тръгване от: София

Маршрут: София - Белица - с. Добърско - Разлог - София

2 дни / 1 нощувка

ДАТи:
14.05.2022
23.07.2022

ЦЕНА на човек в двойна стая: 109 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА:

1 ден 14.05.2022 София - Белица - с.Баня
Отпътуване в 7.00ч. по маршрут София - Белица. Около обяд пристигане в Белица. Посещение на парка на танцуващите мечки, намиращ се в местността "Адрианов чарк". В проектирането и изграждането на парка вземат участие световно признати експерти, изучаващи поведението и навиците на кафявата мечка. Днес Паркът за танцуващи мечки край Белица е един проект, бележещ траен и продължителен успех. Повече от 20 бивши танцуващи мечки живеят на площ от 120 000 кв.м., в естествени условия, които им помагат да се научат постепенно да водят нормален живот. Паркът е разделен на седем сектора, които позволяват на специалистите от "ЧЕТИРИ ЛАПИ" да отделят мечките в приятелски групи и по този начин да предотвратят евентуални спречквания за територия, като същевременно се стимулира индивидуалното им възстановяване. Почти всички животни в парка спят зимен сън – нещо, което не са можели да правят, докато са водели живот на танцуващи мечки. Това е един изключително добър знак за техния прогрес. Свободно време за разглеждане на парка. Отпътуване и настаняване в хотела. Вечеря Нощувка.

2 ден 15.05.2022 с. Баня - с. Добърско - Разлог - София
Закуска. Отпътуване за Добърско. Село Добърско става все по-известно сред туристите. Причината не е единствено старинната черква "Св. св.Теодор Тирон и Теодор Стратилат”, която е част от Стоте национални туристически обекта и е под егидата на ЮНЕСКО. Посетителите са привлечени и от легендата за чудодейната сила на селището. Твърди се, че част от ослепените при битката в Беласица през 1014 г. войници на Самуил се заселват в Добърско. Това се дължало на факта, че тук намерили облекчение от лечебната вода на аязмото. Отпътуване за Разлог. Разглеждане на града, който е разположен в ридовете на Пирин и Рила планина. Разлог впечатлява туристите с планинския си въздух, чудесната природа, многобройните фонтани в града и вкусните гозби. Атмосферата е добре подправена с характерния диалект, който привлича със своята уникалност. Свободно време за обяд. Отпътуване за София. Пристигане на пл. Сточна гара вечерта.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Отстъпки:
Дете до 11,99 г., настанено в стая с двама възрастни - минус 20 лв.

Доплащане:
Настаняване в единична стая - плюс 30 лв.

Забележки:
Минимален брой туристи: 40 човека ;
Необходим депозит при резервация: 50% от пакетната цена;
Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;
Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;
Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Белица |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Белица |  Уикенд почивка - България |  Уикенд почивка - Белица

Избрани оферти