Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хошимин (Сайгон)

Очарованието на Индокитай: пътешествие из Виетнам, Камбоджа и Лаос

Номер на оферта

/

196545

Дати & цени

30 март 2024 г. - Цена от 3318 €

Цената включва

Самолетни билети София – Доха – Хо Ши Мин // Ханой – Доха – София с Qatar Airways с включени летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 23 кг;
Самолетен билет Хо Ши Мин /Сайгон/, Виетнам - Сием Рийп, Камбоджа с включени летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 20 кг;
Самолетен билет - Сием Рийп, Камбоджа – Луанг Прабанг, Лаос с включени летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 20 кг;
Самолетен билет Луанг Прабанг, Лаос – Ханой, Виетнам с включени летищни такси и 1 брой чекиран багаж до 20 кг;
Всички трансфери по програмата;
11 нощувки (6 нощувки във Виетнам, 2 нощувки в Камбоджа, 2 нощувки в Лаос, 1 нощувка в Катар) според програмата по маршрута в посочените хотели или подобни:
2 нощувки със закуски в Хо Ши Мин (Виетнам) в хотел BAY HOTEL HO SHI MIN 4* или подобен;
2 нощувки със закуски в Сием Рийп (Камбоджа) в MEMOIRE D’ANGKOR BOUTIQUE HOTEL 4* или подобен;
2 нощувки със закуски в Луанг Прабанг (Лаос) в хотел LE BELAIR RESORT 4* или подобен;
3 нощувки със закуски в Ханой (Виетнам) в хотел THANG LONG OPERA HOTEL 4* или подобен;
1 нощувка със закуска, обяд и вечеря на круизен кораб ERA CRUISE 5* или подобен;
1 нощувка в хотел 4* в Доха, Катар.
10 закуски, 7 обяда и 2 вечери, съгласно програмата;
Всички екскурзии и посещавани забележителности, описани в програмата;
Местни екскурзоводи на английски език с превод на български език от представителя на туроператора;
Входни такси за посещаваните обекти;
Бутилка минерална вода в автобуса по време на екскурзиите;
Климатизиран транспорт по целия маршрут;
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 15 000 евро в ЗД Дженерали АД за периода на пътуване. Застрахователното покритие обезпечава и разходи за болнично лечение при евентуално заболяване от „COVID 19“;
Опитен водач, който съпровожда групата от България и се грижи за цялостната организация на пътуването и превежда беседите на български език;

Цената не включва

Виза за Виетнам за многократно влизане* – 60 USD, заплаща се и се издава онлайн в София, като се полага в паспорта на летището при влизане в страната (необходима е 1 снимка на хартия с размери 4 x 6 см, която да носите с вас по време на пътуването).
*Визата за Виетнам се полага в паспорта на всеки пътуващ, като предварително туроператорът е получил писмо за одобрение на виза за многократно влизане на база на изпратените данни, паспорти и снимки.
Виза за Камбоджа* – 36 USD, заплаща се предварително и се издава онлайн (необходима е снимка за документи в електронен формат, която да изпратите предварително на туроператора). Туроператорът генерира електронно разрешение за пътуване (ETA), което се получава онлайн предварително и се предоставя на граничен контрол при пристигане.
Виза за Лаос* – 52 USD, заплаща се предварително и се издава онлайн (необходима е снимка за документи в електронен формат, която да изпратите предварително на туроператора). Туроператорът генерира електронно разрешение за пътуване (ETA), което се получава онлайн предварително и се предоставя на граничен контрол при пристигане.
При промяна на таксата за виза от страна на правителството на съответата дръжава, записаните ще бъдат уведомени своевременно.

Бакшиши за шофьора и екскурзоводите – 50 USD на човек, които се добавят към договора и платежните документи. Плащат се при доплащането като стойността се изчислява по курса на БНБ в деня на доплащане;
* Таксите за визите и бакшишите задължително се добавят към договора, плащат се при доплащането, като стойността се изчислява по курса на БНБ в деня на доплащане.
Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 години – 35 лева;
Входни такси за обектите, които не са включени в програмата;
Напитки и хранения извън посочените по програмата;
Разходи от личен характер;
Застраховка „Отмяна от пътуване“ по желание на клиента: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, включително и COVID-19, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на договора и внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 5% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.
PCR тест или бърз антигенен тест – само в случай, че някоя от държавите по програмата обяви, че е необходимо да се направи преди заминаване или след връщане. Сертификатът за отрицателен PCR тест трябва да бъде на английски език, да съдържа имената и номера на международния паспорт на пътуващия като точно да съвпадат с данните от паспорта, да бъде подпечатан от лабораторията.

Програма на пътуването

Индокитай - там, където, ще оставиш сърцето си…. Един разказ за любовта от пръв поглед…. Виетнам, Камбоджа и Лаос

София – Доха – Хо Ши Мин – Делтата на Меконг – Сием Рийп – Анкгор Том и Анкгор Ват – Луанг Прабанг – Ханой – Заливът Ха Лонг – Ханой – Доха – София

13 дни / 11 нощувки / 10 закуски / 7 обяда / 2 вечери

ДАТИ И ЦЕНА на човек в двойна стая:
02.03 - 14.03.2024 - 3070 € / 6005 лв. - последни 2 места
30.03 - 11.04.2024 - 3318 € / 6489 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Предимствата на програмта:

• Пропътуван множество пъти маршрут, с посещение на избрани обекти в класически Индокитай /Виетнам, Лаос и Камбоджа/
• Централно разположени хотели в градовете, без компромис в качеството
• Специализирани и лицензирани местни екскурзоводи и ПРЕВОД на български език от тур лидера /представителя на туроператора/
• Всички екскурзии и посещения по програмата са включени в цената
• Без допълнителни доплащания по време на пътуването
• Нощувка и панорамна обиколка на Доха – столицата на Катар
• Нашето специално отношение към Вас пътешественици!

=============================================================

ПРОГРАМА

1 ДЕН
02.03.2024, събота: СОФИЯ – ДОХА
Отпътуваме от летище София в 12:50 ч. за Доха. Пристигаме в Доха в 18:30 ч.
В 19:50 ч. полет за Хо Ши Мин /Сайгон/

2 ДЕН
03.03.2024, неделя: ДОХА – ХО ШИ МИН /САЙГОН/ - Вечеря
В 01:45 ч. полет за Хо Ши Мин /Сайгон/.
Пристигаме в 12:50 ч. на 03.03.2024 г.
Трансфер до хотел BAY HOTEL HO SHI MIN 4* или подобен. Настаняване.
Свободно време.
Следобед ще започнем нашия тур с разглеждане на централната част на града: разходка по улица Донг Кхой (Dong Khoi Street), по-рано улица Rue Catinat, позната по време на френските колониални дни като централен търговски район на Сайгон. Следващите ни посещения са на Паметника на обединението, свидетел на ожесточената война, както и Централната поща на Сайгон, проектирана от Густаф Айфел в готически стил, катедралата Нотр Дам построена през 1863 - 1880 г. по модел на парижката. Оттук, пеша ще се отправим към пазара Бен Тан /Ben Thanh/ един от най-типичните символи на Сайгон, за да изпитаме ежедневието на местните, да усетим живостта, колорита, екзотиката на източните пазари. Ще можете да изберете сувенири, ръчно изработени стоки и много други.
Вечеря за добре дошли в местен ресторант (включена в цената).
Връщане в хотел BAY HOTEL HO SHI MIN 4* или подобен.
Нощувка в Хо Ши Мин /Виетнам/.

3 ДЕН
04.03.2024, понеделник: САЙГОН – ДЕЛТАТА НА МЕКОНГ /МИ ТО/ - закуска и обяд
Закуска.
След закуска, отпътуване за Ми То /My Tho/ родното място на кокосовия орех. Днес ни очаква романтична разходка по красивата Делта на река Меконг. Ще наблюдаваме живота на местните хора по бреговете на реката, ще акостираме на един от 4-те острова по Делтата, ще се насладим на пресни тропически плодове, поднесени в плантацията под акомпанимента на южно-виетнамска народна музика.
Обяд в местен ресторант.
След това ще се качим на традиционните плоскодънни местни лодки ”сампан” и през малките канали на Делтата, обрасли с водни кокосови палми ще достигнем до местните производители, където ще опитаме традиционния меден чай и сладко кокосово мляко и бонбони.
Трансфер от Ми То до Сайгон. Връщане в хотел BAY HOTEL HO SHI MIN 4* или подобен.
Нощувка в Хо Ши Мин /Виетнам/.

4 ДЕН
05.03.2024, вторник: ХО ШИ МИН /САЙГОН/ – СИЕМ РИЙП, Камбоджа - закуска
Закуска.
Свободно време до трансфера към летище Тан Сон Нат за полет до Сием Рийп /Камбоджа/ в 12:00. Кацане в Сием Рийп в 13:15 ч.
Посрещане и трансфер до MEMOIRE D’ANGKOR BOUTIQUE HOTEL 4* или подобен.
Настаняване, свободно време и нощувка в хотела в Сием Рийп /Камбоджа/.

5 ДЕН
06.03.2024, сряда: СИЕМ РИЙП С АНКГОР ВАТ и АНКГОР ТОМ - закуска и обяд
Закуска.
Сутринта се отправяме към Величествения храмов комплекс Ангкор Том - последният административен и религиозен център на Кхмерската империя. Укрепеният град Ангкор Том е с площ от 10 кв. км. Ограден от стена и широки ровове, градът включва много от най-популярните забележителности на Ангкор. Ще посетим храма Бапхуон и Фимеанакас, храм от 11 век, изграден от Суряварман I. Ще видим загадъчния храм на Джаяварман VII – Байон, един от най-популярните и завладяващи храмове в Ангкор, както и Храма Та Прохм. Построен между средата на 12 в. и началото на 13 в. Храмът е погълнат от джунглата – дървета и лиани са оплели във времето основите и останките му.
Обяд в местен ресторант.
Следобед ще разгледаме Ангкор Ват - смятан за най-големия религиозен паметник в света. Построен в началото на XII век, първоначално като индуистки храм, към края на века той постепенно е превърнат в будистки. Ангкор Ват е построен от владетеля на Кхмерската империя Суряварман II в началото на XII век в тогавашната столица Ясодхарапура (днешен Ангкор) като държавен храм и бъдещ мавзолей на монарха. Ангкор Ват е най-добре запазеният храм в Ангкор и единственият, останал важен религиозен център от основаването си до наши дни. Сградата е образец на класическия стил на кхмерската архитектура. Превърнала се в символ на Камбоджа, тя е изобразена на нейния национален флаг и е най-известната туристическа атракция на страната.
Връщане в хотел MEMOIRE D’ANGKOR BOUTIQUE HOTEL 4* или подобен.
Нощувка в Сием Рийп /Камбоджа/.
*Жокер за свободно време: Нощният пазар на Сием Рийп или вечеря-спектакъл с национални ястия и сценични изкуства. Каквото и да изберете няма да сбъркате.

6 ДЕН
07.03.2024, четвъртък: СИЕМ РИЙП – ЛУАНГ ПРАБАНГ /ЛАОС/ - закуска
Закуска.
Рано сутринта, разходка с лодка и посещение на Плаващите села /Floating Villages/, разположени на 10 километра южно от Сием Рийп. Ще се разходим с традиционна лодка по Tonle Sap, "голямото езеро" на Камбоджа и най-голямото в Югоизточна Азия. Тук ще видите много интересното и необичайно ежедневие за „езерните жители“ и кхмерския начин на живот.
Трансфер до летището на Сием Рийп за полет до Луанг Прабанг /Лаос/ в 17:05 ч.
Кацане в Луанг Прабанг в 18:35 ч.
Луанг Прабанг е старата столица на древната държава Лансанг (днешен Лаос) и кралска резиденция до 1545 г. От 1995 г. градът е включен в Списъка на ЮНЕСКО заедно с 33 будистки храма и 111 исторически сгради в характерния стил, съчетаващ местни традиции и френско влияние.
Трансфер до Нощния пазар на града и свободно време за вечеря.
Настаняване в хотел LE BELAIR RESORT 4* или подобен.
Нощувка в Луанг Прабанг /Лаос/.

7 ДЕН
08.03.2024, петък: ЛУАНГ ПРАБАНГ – езда на слонове – водопадите КУАНГ СИ - закуска и обяд
*Рано сутринта ще имаме възможност да станем свидетели на забележителен за Лаос ритуал - как местните жители даряват храна на будистките монаси. Традиция в страната е всяко семейство да не сяда на трапезата си без да е споделило част от храната с монасите.
Закуска.
След закуска ще разгледаме Националния Музей, който се намира в бившия Кралски дворец, за да научим повече за историята на Лаос. Ще разгледаме храмовете Ват Висон, олтара на Ват Ахам, Ват Маи, най-стария храм Ват Сен, като за край на пътешествието ни в Лаос ще видим забележителния Ват Ксиенг Тонг /Wat Xieng Thong/.
Обяд в традиционен ресторант.
Следобед се отправяме на 30-ина километра от Луанг Прабанг, където се намират водопадите Куанг Си, съвкупност от каскадни водопади с оформени малки басейнчета, където можете да поплувате в тропическата гора. Водопадът Куанг Си се спуска по варовикова скала, която придава на водата тюркоазен цвят. Свободно време за плаж.
Връщаме се в Луанг Прабанг
След това се отправяме към парка за слоновете, където ще имаме възможност да се докоснем до този невероятно мил гигант, както и да се разходим на гърба на слон и да помогнем на махутите да ги изкъпят в Меконг.
Привечер ще се изкачим до хълма Пхуси, за да видим свещената позлатена ступа, както и да се насладим на прекрасна панорамна гледка към града и храмовете. Това място е много популярно, откъдето туристите и жителите на този великолепен град наблюдават залеза над река Меконг и малкото й братче река Нам Кхан.
Трансфер до хотел LE BELAIR RESORT 4* или подобен.
Нощувка в Луанг Прабанг /Лаос/
*Жокер за свободно време: Нощният пазар на Луанг Прабанг, като всеки един азиатски пазар, е живописно и интригуващо място, където можем да открием колекции от текстилни изделия, бижута, сувенири, на място приготвена вкусна улична храна, както и да усетим атмосферата на местния вечерен живот.

8 ДЕН
09.03.2024, събота: ЛУАНГ ПРАБАНГ – КРУИЗ ПО МЕКОНГ – ХАНОЙ - закуска и обяд
Закуска.
Очаква ни круиз по река Меконг. Ще имаме възможност да се насладим на красивите пейзажи покрай реката. На 25 км от Луанг Прабанг (Лаос), близо до мястото, където реките Нам Оу и Меконг се сливат, се намират свещените пещери Пак Оу. Едната е разположена на нивото на водата, а другата се намира на върха на хълм. Изпълнени са с над 2000 хиляди статуи на Буда, покрити със златен лак, в различна големина и размер.
Обяд в местен ресторант на брега на реката или на кораба.
Акостиране в Луанг Прабанг и трансфер до летището за полет в 19:15 ч. до Ханой, столицата на Виетнам.
Кацане на летище Ной Бай в 20:15 ч.
Около 40 минутен трансфер до хотел THANG LONG OPERA HOTEL 4* или подобен.
Настаняване и нощувка в Ханой /Виетнам/.

9 ДЕН
10.03.2024, неделя: ХАНОЙ – рикша тур на Ханой и водно куклено шоу - закуска и обяд
Закуска.
Днес ни очаква интересна целодневна обиколка из забележителностите на Ханой - столицата на Виетнам, отличаваща се с характерна френска колониална архитектура.
Отправяме се към Площад Ба Динх /Ba Dinh/ - най-големият площад в Ханой, където се провеждат най-значимите културни и политически събития в града. Ще видим комплекса Хо Ши Мин /включително Мавзолея, отвън/, Президентския дворец, жилището, в което е живял Хо Ши Мин, къщата на кокилите на Хо Ши Мин, рибното му езерце и Пагодата на една колона /One- Pillor Pagoda/. Разходката ни ще продължи с Храма на литературатa - построен в края на XI век от император Лай Тан Тонг в чест на Конфуций. Храмът се разполага в известната императорска академия, която се счита за първия университет във Виетнам.
Обяд в местен ресторант.
Ще продължим с рикша тур из Стария квартал на Ханой. Ще спрем, за да посетим храма Нгок Сон /Ngoc Son/, разположен на езерото Хоан Кием /Hoan Kiem, езерото "Sword/. Оттук ще се поскитаме по тесните улици на Стария квартал, за да преживеем ежедневието на местните.
В късния следобед ще се насладим на Куклено шоу над водата /Water Puppetry/ - традиционно сценично изкуство на Северен Виетнам. Интересен и по детски наивен спектакъл, от който ще научим за митовете, традициите и обичаите на виетнамския народ.
Връщане в хотел THANG LONG OPERA HOTEL 4* или подобен.
Нощувка в Ханой /Виетнам/.
*Жокер за свободно време – Местоположението на нашия хотел Ви дава възможност да се гмурнете в неповторимата атмосфера на вечерен Ханой. Просто разходка около езерото Хоан Кием и „Храмът на костенурката“ или първа среща и любов завинаги с виетнамската кухня, разходка сред стотиците магазини и сергии, както и първи плахи опити да пресечете пътното платно в битка с безбройните мотопеди. J
Разходете се из стария квартал на Ханой, очарователна мрежа от тесни улички и магазини, известни още като „36-те улици“ – всяка улица е кръстена на стоките, които традиционно се продават там. Завършете разходката днес, като се насладите на чаша кафе с яйца (Egg Coffee) в оригиналното кафене, където се е родила напитката - Caf? Giang на улица 39 Nguyen Huu Huan или различни кафенета в Стария квартал.

10 ДЕН
11.03.2024, понеделник: ХАНОЙ – ХА ЛОНГ - закуска, обяд и вечеря
Закуска.
Отпътуваме с автобус до залива Ха Лонг (около 3 часа).
Заливът Ха Лонг е невероятно красива природна местност, която е част от списъка на световното природно наследство на ЮНЕСКО. Ха Лонг e и единодушно приет в листата с 33-те най-красиви залива на нашата планета. Този райски кът е разположен в североизточната част на Виетнам, в пределите на провинция Куанг Нин. От столицата Ханой е на малко повече от 160 км. Заради удивителните природни гледки и дадености, виетнамците са категорични, че този техен залив е сред чудесата на света.
В буквален превод Ха Лонг означава „Заливът на спускащия се дракон“. Името на залива се свързва с една легенда, според която преди много, много време, когато прадедите на днешните виетнамци се отбранявали от нахлулите китайски воини, на помощ им се притекли боговете, които им изпратили семейство дракони, за да им помогнат да защитят земите си. Семейството дракони се спуснали от небето точно там, където сега се намира Ха Лонг и започнали да ги засипват с огън и нефрит, като създали естествена отбранителна стена от малки островчета и скали и така помогнали на виетнамците да опазят земите си.

Настаняване на круизен кораб подобен на традиционната лодка „джонка”- ERA CRUISE 5* или подобен.
Програма по време на круиза*:
Отплаване.
Обяд с морски деликатеси на кораба.
Следобед, възможност за изучаване на красиви пещери и острови.
Вечеря.
Нощувка.
*Програмата по време на круиза е съобразена с програмата на круизния кораб, групата не е самостоятелна и е в комбинация с други туристи. Капацитетът на кораба е около 40 пасажера.
Нощувка на круизен кораб в залива Ха Лонг /Виетнам/.

11 ДЕН
12.03.2024, вторник: ХА ЛОНГ – ХАНОЙ - закуска и брънч
Закуска. Рано сутринта на слънчевата палуба на кораба ще имате възможност да посетите клас по Тай Чи (вид гимнастика).
Следва разглеждане на пещерите Sung Sot.
Ще се насладите на брънч по време на пътуването обратно към пристанището.
Пристигане в Ханой около 15 часа.
Настаняване в хотел THANG LONG OPERA HOTEL 4* или подобен.
Нощувка в Ханой /Виетнам/.

12 ДЕН
13.03.2024, сряда: ХАНОЙ – ДОХА - закуска
Ранна закуска. Освобождаване на стаите.
Трансфер до международно летище Ной Бай за полет до Доха /Катар/ в 08:55 ч.
Кацане в Доха в 13:00 ч. Трансфер и настаняване в хотел 4* в Доха.
Панорамна обиколка на столицата на Катар – Доха.
Нощувка в хотел 4* в Доха.

13 ДЕН
14.03.2024, четвъртък: ДОХА – СОФИЯ
Ранен трансфер до летище Доха за полет до София в 07:45 ч.
Кацане в София в 11:50 ч. на 14.03.2024 г.


=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание:
Международни полети
Авиокомпания: QATAR AIRWAYS, адрес: Доха, Qatar Airways Towers PO box 22550, тел.: +359 974 449 6000
Дата Номер на полет Излита Каца Час на излитане Час на кацане Дата на пристигане Отличителни белези Продължител-ност на полета
02.03.2024 QR 228 Sofia Doha 12:50 18:30 02.03.2024 Airbus A320 4 ч. и 40 мин.
03.03.2024 QR 970 Doha Ho Shi Min 01:45 12:50 03.03.2024 Boeing 777-300ER 7 ч. и 10 мин.
13.03.2024 QR 983 Hanoi Doha 08:55 13:00 13.03.2024 Boeing 787-9 8 ч. и 20 мин
14.03.2024 QR 227 Doha Sofia 07:45 11:50 14.03.2024 Airbus A320 5 ч. и 5 мин.

Полетните разписания са в местно часово време.
Часова разлика по време на пътуването между:
София, България и Доха, Катар е +1 час
София, България и Ханой / Хо Ши Мин, Виетнам е +5 часa
София, България и Камбоджа е +5 часa
София, България и Лаос е +5 часa

Включен багаж за полетите на Qatar Airways:
1 бр. ръчен багаж до 7 kg с размери 50 ? 37 ? 25 cm
1 бр. регистриран багаж до 25 kg с размери В + Ш + Д = max. 300 cm
N.B! Часовете на полетите между трите държави, Виетнам, Камбоджа и Лаос, са индикативни и подлежат на препотвърждение до 30 дни преди датата на заминаване.

Важни уточнения във връзка с издаване и получаване на електронни разрешения за туристическа виза за Виетнам, Камбоджа и Лаос:
Всеки записан трябва да предостави на туроператора най-късно до 15.01.2023 г.
сканирано цветно копие на валиден международен паспорт /само на страницата с данните/
Необходимо е в паспорта Ви да има поне 4 неизползвани страници за печатите, които ще бъдат поставени на летище при кацане.
актуална снимка паспортен формат в електронен формат jpeg
Туроператорът попълва електронните заявления за туристическа виза за Виетнам, Камбоджа и Лаос на база на получените документи от всеки пътуващ.
Туроператорът не носи отговорност при отказ на виза за Виетнам, Камбоджа и Лаос.
Всеки записан трябва да носи със себе си по време на пътуването 1 снимка паспортен формат на хартия с размери 4 x 6 см, която да е в ръчния багаж при паспорта.

Срокове за анулации и неустойки:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане неустойки, съгласно условията по-долу:
при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване се удържа неустойка в размер на 100 лева
между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размера на внесения депозит, изискуем от авиокомпаниите, като неустойка за анулираните самолетни билети;
между 45-ия и 30-ия ден се удържат 70% от общата сума по договор;
при по-малко от 29 дни се удържа 100% от общата сума по договор;
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от 15.01.2024 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания, свързани с КОВИД 19, валидна към 21.09.2023 г.:
Няма рестрикции и изискуеми документи.
Няма рестрикции и изискуеми документи.
Няма рестрикции и изискуеми документи.
Поради динамично променящата се ситуация, информацията относно изискванията и медицинските условия за посещението на всяка една страна, подлежи на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хошимин (Сайгон) |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хошимин (Сайгон) |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Хошимин (Сайгон)

Избрани оферти