Начало / Екскурзии / Екскурзии - Луковска баня

Спа уикенд за 3-ти март 2024 в Сърбия - Луковска баня

Номер на оферта

/

241086

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки със закуски в стаи с две или три легла (ТВ, мини бар, баните са с минерална вода от горещите извори във всички стаи, хавлии, сешоари) в спа- хотел “Bela Jela”4* ;
2 вечери на блок маса/с включена минерална вода/ https://lukovskabanja.com/hotel-bela-jela/;
Безплатно неограничено ползване на вътрешен и външен басейн с гореща минерална вода от 33 до 35 ° C;
Целодневно използване на съоръженията в СПА-центъра – сауна, тепидариум, топло джакузи, солена стая, парна баня;
Сутрешна гимнастика с физиотерапевт;
Пешеходна екскурзия до църквата Св. Мина с местен водач /при подходящо време/.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

Транспорт;
Доплащане за престой – 3-та нощувка – 112 лева възрастен и 56 лева дете от 7 до 11,99 год.;
Медицинска застраховка с Асистанс с 5000 евро покритие 3 лева–по желание може да се направи в агенцията, за лица над 65 год. премията е двойна – 6 лева;
Алкохолни и безалкохолни напитки по време на обедите и вечерите;
Застраховка "Отмяна на пътуване".

Програма на пътуването

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================


Предложението е валидно самo за собствен транспорт

3 дни/2 нощувки
02.03.2023 - 04.03.2024

Примерна програма:
02.03.2024.год., Пристигане след 14ч. ,настаняване, свободно време за почивка и разходка, вечеря, нощувка.
03.03.2024.год.,Закуска, Свободно време за почивка и разходка и ползване на СПА центъра на хотела. Пешеходна разходка по църквата Св. Мина с местен водач. Вечеря в хотела. Нощувка
04.03.2024.год., Закуска и напускане на стаята след закуска, не по-късно от 11 часа.


Hotel "Bela Jela” 4* Lukovska banja
Хотел "Bela Jela” 4* е най-новият и модерен хотел в климатичния балнеокурорт Луковска баня, който отвори врати само преди няколко години. Разполага с 85 стаи, 8 апартамента и 2 луксозни апартамента. Гостите се ползват с Медицински център, в който всеки ден (дори в почивни и празнични дни) се извършват прегледи и терапии, Открит-закрит басейн с термална вода,Уелнес център, Хотелски ресторант, уелнес бар и лоби бар, Детска стая за най-малките, Зала за игри за деца и възрастни, Фитнес.
Стандартните стаи са с капацитет от 1 до 3 легла. Оборудвани според всички съвременни хотелски стандарти, стандартните стаи се предлагат като единични и двойни стаи. Освен модерен интериор, всяка стая разполага с просторна тераса.
Хотелът разполага с 8 модерно оборудвани апартамента, с просторна спалня, всекидневна с диван с разтегателен механизъм и кухня с трапезария. Комфортните бани на апартаментите са оборудвани с джакузи. Всеки апартамент разполага с просторна тераса, така че чистия въздух и планинската природа да посрещнат гостите още ог сутринта на чаша кафе или чай.
Ресторантът на хотел Bela Jela се намира на приземния етаж на хотела и благодарение на стъклените портали, в които е направен, представлява осветено пространство с красива гледка към реката и планината Копаоник. Изхранването включва закуска и вечеря на блок маса, с възможност за доплащане за обяд от дневното меню.
В централната зала, заобиколена от галерия с открит изглед към небето, се намира лоби бара. Приятно кътче за пиене на сутрешно кафе, сладки моменти с любимата торта или събиране на любими хора за наздравици с местна бира Пролом.
Уелнес бара предлага освежителни напитки, кафе и вода на всички, които се възползват максимално от горещата вода.
Ползите от водата в Луковска баня и достъпния лукс на хотел Bela Jela привличат много гости през цялата година.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Луковска баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Луковска баня |  3 Март 2024 - Сърбия |  3 Март 2024 - Луковска баня

Избрани оферти