Начало / Почивки / Почивки - Остров на котката

Бахамите – между необятното синьо

Номер на оферта

/

241893

Дати & цени

06 юни 2024 - 05 септември 2024 г. - Цена от 2936 €

Цената включва

Самолетен билет за полет Милано Малпенса - Гранд Бахама – Милано Малпенса с включени летищни такси и багаж в размер на 20кг.на човек;
7 нощувки в избраният от вас хотел;
Индивидуален трансфер летище – хотел - летище;
Медицинска застраховка с Ковид покритие с покритие 10 000 евро;

Цената не включва

Полет София – Милано – София;
Евентуални нощувки в Милано;
Допълнителни екскурзии на място;
Услуги, които не са упоменати като включени в програмата;
Разходи от личен характер ;
Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването

Програма на пътуването

Бахамите – кристално синя вода, страхотни плажове, коктейли и още нещо – веселите прасета!

Остров Гранд Бахама!

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

9 ДНИ / 7 НОЩУВКИ

ДАТИ: Полети всеки четвъртък от 06.06 до 05.09 (включително)

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1. PELICAN BAY 3*/ ЗАКУСКА/ Waterside Room - 2936 евро/ 5742лева

2. VIVA WYNDHAM FORTUNA BEACH 3*/ ALL INCLUSIVE/ Superior Room - 2995 евро/ 5858лева

3. GRAND LUCAYAN 4*/ ALL INCLUSIVE/ Island view - 3611 евро/ 7063лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Първи ден
Директен полет От Милано Малпенса до Гранд Бахама с АК“Neos” в 13:00ч. Пристигане на остров Гранд Бахама в 17:05ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

Втори ден
Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.

Трети ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: PIRATES BEACH, LUCAYAN NATIONAL PARK & GOLDEN ROCK - (заплаща се на място )

Идеална екскурзия за любителите на природата: ден за откриване на биоразнообразието на остров Grand Bahama, по завладяваща пътека, която ще ви отведе до най-зрелищните пейзажи на това място. Национален парк Lucayan е незаменима спирка, ако сте отседнали в Grand Bahama. Около 16 хектара смесена гора, състояща се главно от широколистни гори и карибски бор. В този парк е възможно да се наблюдават местните птици на Бахамски острови, както и цветни тропически риби. Ще посетите Gold Rock Beach, част от Национален парк Lucayan, плаж с фантастични цветове, с непромокаем и бял пясък и чудесно прозрачно море: при отлив се появява участък от бял пясък. На север ще могат да се видят Лукаянските пещери, най-дългата естествена подземна пещерна система, която е около 10 километреа. При тях се наблюдава феномена да имат солена вода в горната част и сладка вода в долната част. Те са на около 36 000 хиляди години. До част от тях може да се достигне чрез дървени спираловидни стълби (Бен Пещерата и Могилната пещера). В допълнение към грандиозната панорама и феномена на приливите и отливите плажът е известен и с това, че тук са заснети някои сцени от филма „Карибски пирати“. Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Костенурките и веселите прасета (заплаща се на място )

Това е най-известната и оригинална екскурзия на Бахамските острови. Невероятни пейзажи, чиста природа обитавана от неочаквани обитатели - малка колония от прасета, любопитни и дружeлюбни. Плаж Big Major Cay, небесно и необитаемо място, всъщност е преименувано на „Pig Beach“ именно заради тези хубави обитатели. Произходът им на това място не е ясен. Има твърдения, че са били пуснати от моряци, които никога не са се върнали да ги вземат. Други твърдят, че са се озовали на острова след корабокрушение, нито една от тези легенди обаче не намира обективно потвърждение. След като пристигнете на плажа, можете да плувате с тях, да направите шнорхелинг или просто се отпуснете на прекрасния бял пясък. Ще посетите източно от Гранд Бахама и най-дългата потопена пещерна верига в света, докато стигнете до известната зона на костенурките и поплувате с тях. На връщане ще шофирате покрай скалната зона на Grand Bahama Eight Miles. Нощувка.

Пети ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Плуване с делфини.

Можете да плувате с делфини безопасно в един от малкото центрове в света, който се занимава с изследвания на живота на делфините. Ще бъде възможно да ги наблюдавате отблизо, придружени от инструкторите. Делфинариумът е интересно изживяване на всяка възраст, дори и за тези, които не са експерти плувци. Ще тръгнете от Порт Лукая и, обикаляйки каналите за около 20 минути, ще стигнете до лагуната, където живеят 14-те делфина. Бозайниците са отделени с мрежи от открито море, персоналът ще ви предостави много информация за живота и навиците на тези красиви и забавни животни, които ще видите да скачат и да играят около вас. Винаги следвани от инструкторите, можете да се потопите във водата и, ако желаете, да играете с тях. Преди да напуснете центъра, ще можете да наблюдавате някои екземпляри от костенурки и цветни папагали от вида Macaw. Връщане в хотела за обяд.

Шести ден
Закуска. Свободно време за плаж.
Нощувка.

Седми ден
Закуска. Свободно време за плаж.
Нощувка.

Осми ден
Закуска, освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до Милано Малпенса в 18:35ч.

Девети ден
Пристигане в Милано в 14:30ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Забележка: Моля, имайте предвид, че дните на провеждането на допълнителните екскурзии, както и включените обекти за посещение, подлежи на потвърждение от местния туроператор на място след пристигане.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване.

Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Бахамските острови.

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:

Самолетните билети по маршрут Милано – Насау – Милано подлежат на незабавна неустойка след сключване на договора и превод на депозита;
Хотелско настаняване и трансфери:
До 90 работни дни от датата на заминаване – без неустойка;
От 89 работни дни до 46 дни – 50 % от пакетната цена;
От 45 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването.

Анулации без неустойка и връщане на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения вследствие на епидемиологична обстановка, свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер, в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от месец преди пътуването., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Мавриций.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Бахамски острови |  Оферти - Остров на котката |  Почивки - Бахамски острови |  Почивки - Остров на котката |  Екзотична почивка 2024 - Бахамски острови |  Екзотична почивка 2024 - Остров на котката

Избрани оферти