Начало / Почивки / Почивки - Пловдив

Делничен пакет в Парк и Спа Хотел Марково 4* край Пловдив

Номер на оферта

/

235913

Дати & цени

Цената включва

Посочените цени са на човек в двойно помещение и включват: конкретния брой нощувки със закуски, ползване на четири вътрешни басейна с температура на водата от 33°C до 37°C, външно целогодишно джакузи с гореща вода, външен басейн, ползване на СПА център (билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона) и фитнес зала, 9% ДДС, безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi в целия комплекс.

Цената не включва

В посочените цени не са включени туристически данък и застраховка, които се начисляват отделно и са в размер на 0,66 лв. с ДДС за всеки настанен гост на ден.

Програма на пътуването

Период на валидност: 19.08 – 02.09.2021 и 07.09 – 30.09.2021 , само в делнични дни от неделя до четвъртък

Цена на човек за 3 нощувки:
В стандартна двойна стая: 182 лв.
В стандартна двойна стая с балкон: 197 лв.
В стандартна премиум стая с балкон: 210 лв.
В делукс двойна стая: 219 лв.
В делукс двойна стая с балкон: 233 лв.

Цена на човек за 4 нощувки:
В стандартна двойна стая: 231 лв.
В стандартна двойна стая с балкон: 249 лв.
В стандартна премиум стая с балкон: 267 лв.
В делукс двойна стая: 277 лв.
В делукс двойна стая с балкон: 295 лв.

Цена на човек за 5 нощувки:
В стандартна двойна стая: 271 лв.
В стандартна двойна стая с балкон: 294 лв.
В стандартна премиум стая с балкон: 314 лв.
В делукс двойна стая: 326 лв.
В делукс двойна стая с балкон: 349 лв.

БЕЗПЛАТНО настаняване до две деца на 9.99 г. на допълнително легло в стаята на родителите!(заплаща се само туристически данък).

Анимация за деца всеки ден – БЕЗПЛАТНО

Разположен в полите на Родопите, „Парк и СПА Хотел Марково“ предлага на своите гости уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения. Само на 2 км южно от Пловдив, хотелът осигурява бягство от шума на големия град и гарантира незабравимо изживяване и пълноценен релакс за цялото семейство. Парк и СПА Хотел Марково предлага настаняване в 110 помещения, като гостите могат да избират между Стандартна и Делукс стая, Делукс Студио, Делукс Апартамент и ВИП Апартамент. Хотелът предлага на своите гости четири топли вътрешни басейна, два от които с детски атракциони, външно джакузи с гореща вода и голям външен басейн за летния сеозн. Външния парк към хотела разполага с люлки, катерушки, въжена пирамида и „Въжеландия“ за забавление на най-малките.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пловдив |  Почивки - България |  Почивки - Пловдив |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Пловдив

Избрани оферти