Начало / Почивки / Почивки - Черноморец

Хотел Коста Булгара 3*, Черноморец

Номер на оферта

/

64048

Дати & цени

Цената включва

поискайте вашата оферта за Лято 2021!

Цената не включва

транспорт

Програма на пътуването

Къде се намира: комплекс Коста Булгара е разположен на южната страна на прекрсния и тих Царски залив, който очарова със своята 5-километрова плажна ивица от златен пясък, чисти и безопасни води, перфектни условия за плуване и всички видове водни спортове. Хотелът се намира на 250 м от плажа, на първа линия без застрояване между него и морето; на 5 км от Созопол и на 30 км южно от летище Бургас.

Стаите: 90 луксозни и елегантно обзаведени стаи, студия и апартаменти.
Двойната стая се състои от функционално разпределени антре, кът за спане, с възможност за настаняване и на едно допълнително легло, баня с тоалетна и балкон. Стените са облицовани с термо- и звукоизолационни материали, създаващи уютна атмосфера. Стаите имат сателитна телевизия, телефон, хладилник, интернет, климатик, баня с душ кабина и тоалетна.
Студия - хотелът предлага 30 студия с размери от 45 кв.м., проектирани като малки апартаменти за двама. Състоят се от антре, всекидневна с кухненски кът с трапезария, кът за спане, баня с тоалетна и балкон. Мебелите са направени от светлокафяв дъб и следват цялостната дизайнерска линия на хотела.
Апартаментът с една спалня се състои от антре, всекидневна с кухненски кът и трапезария (обзаведена с мивка, котлон, съдове и прибори, хладилник), спалня, баня с тоалетна, двор или тераса. Проектиран е по такъв начин, че четирима души биха могли да използват удобно апартамента. Спалнята е обзаведена с две единични легла, които могат да бъдат съединени.
Апартамент с две спални (около 70 кв.м) - всеки от тях се състои от всекидневна с кухненски кът и трапезария (обзаведена с мивка, котлон, съдове и прибори, хладилник), 2 спални, баня с тоалетна. Повечето предлагат прекраснагледка към морето. Те са изключително функционални, тъй като в тях могат да бъдат настанени до шест гости.

Ресторанти & Барове: Основен ресторант "Bella Casa", аранжиран в изискан средиземноморски стил, разполага с 80 седящи места. Ресторантът рлазполага с просторна тераса и панорамна гледка към морето. Менюто е разнообразно и включва морски специалитети, ястия от българската национална кухня, както и интернационална кухня.

При предварителна заявка (24 часа по -рано на рецепция) може да се приготви специално меню по желание на клиента, както и детски менюта. На територията на ресторанта има Wi - Fi зона.

Bistro Costa Mare - бар на плажа с 80 седящи места.

Бар басейн - разполага с 30 места.

Допълнителна информация

*Деца до 2.99г. се настаняват безплатно!

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Черноморец |  Почивки - България |  Почивки - Черноморец |  Лято в България - България |  Лято в България - Черноморец

Избрани оферти