Начало / Почивки / Почивки - Алания

Labranda Alantur Hotel Premium - ИЗГОДНИ ХОТЕЛИ - 8 дни All Inclucive Почивка в Анталия с полет от Пловдив

Номер на оферта

/

241417

Дати & цени

30 май 2024 г. - Цена от 1194 лв.
06 юни 2024 г. - Цена от 1225 лв.
13 юни 2024 г. - Цена от 1265 лв.
20 юни 2024 г. - Цена от 1530 лв.
27 юни 2024 г. - Цена от 1530 лв.
04 юли 2024 г. - Цена от 1642 лв.
22 август 2024 г. - Цена от 1846 лв.
29 август 2024 г. - Цена от 1758 лв.
05 септември 2024 г. - Цена от 1660 лв.
12 септември 2024 г. - Цена от 1414 лв.
19 септември 2024 г. - Цена от 1401 лв.
26 септември 2024 г. - Цена от 1317 лв.
03 октомври 2024 г. - Цена от 1317 лв.

Цената включва

  • Самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20кг/ 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter;
  • 7 нощувки на база All Inclusive в избрания хотел;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евронинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената сума, в случай на забрана за пътуване по медицински причини;
  • Представител на туроператора.

Цената не включва

Препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:
  • Допълнителни екскурзии
Задължителни доплащания:
  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
  • Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 Евро/ 1 щатски долара.

Програма на пътуването

Labranda Alantur Hotel Premium

https://www.labranda.com/alantur

Местоположение

Този 5-звезден курортен комплекс е разположен на 400 метра от плажа в Алания. замъкът Алания е на 15 минути път с кола, а центърът на град Алания е на 5 километра

Хотелът

Labranda Alantur Resort е разположен директно на частен 450-метров плаж с чакълест пясък сред естествено отглеждана ботаническа градина. Приятният средиземноморски климат се носи навсякъде и създава на гостите пленително, умерено усещане. Освен това, Labranda Alantur Resort е атрактивно разположен близо до Алания, една от най-пулсиращите зони за почивка на турската Ривиера. Ботаническите градини, поддържаните тревни площи, разнообразните заведения за хранене и развлеченията на живо на място правят Labranda Alantur Resort единствена по рода си дестинация. Идеалното място за туристи, търсещи релаксираща, но и активна почивка

.Стаите

Обградете се с красотата и вълнението на Алания. Labranda Alantur Resort предлага 350 стаи и суити със светли, открити пространства и привлекателен декор. Заедно с пленителните гледки и съвременните удобства, нашият хотел осигурява незабравимо ваканционно изживяване за семейства, двойки и групи.

Стаите за гости и апартаментите в Labranda Alantur Resort са есенцията на крайбрежния комфорт и стил. Всички помещения за настаняване са оборудвани с безплатен Wi-Fi, минибар (зарежда се веднъж дневно), централен климатик, баня с душ и сешоар и LCD телевизор с национални и международни канали. Излезте на личния си балкон, предлагащ невероятна гледка към Средиземно море.

СТАНДАРТНА ДВОЙНА СТАЯ ГЛЕДКА МОРЕ

Размер на стаята: 28 m² I 202 единици I Максимален капацитет: 3 възрастни

Стандартна двойна стая с изглед към морето - пристройките са разположени в сградата на бунгалото. Всяко помещение включва двойно или двойно легло, балкон или тераса, централен климатик, телевизор, сейф, комплект за кафе и чай и мини-бар. Банята включва вана или душ, огледало за грим, тоалетни принадлежности, чехли и сешоар. Тези стаи са подходящи за двойки и малки семейства.

СУПЕРИОРНА СТАЯ С ГЛЕДКА МОРЕ

Размер на стаята: 36 m² I 16 Units I Максимален капацитет: 3 възрастни

Superior Room Sea Views се намират в основната сграда. Всяка включва двойно легло, балкон или тераса, централен климатик, телевизор, сейф, комплект за кафе и чай и мини-бар. Банята включва вана или душ, огледало за грим, тоалетни принадлежности, чехли и сешоар. Тези стаи са подходящи за двойки и малки семейства.

Фамилна стая с двуетажно легло

Размер на стаята: 28 m² / 45 единици I Максимален капацитет: 4 възрастни

Фамилна стая с двуетажно легло се намира в сградата на бунгалото. Всяка единица се състои от двойно и двуетажно легло (90x190), балкон или тераса, централен климатик, LED телевизор, сейф, комплект за кафе и чай и мини-бар. Банята включва вана или душ, огледало за грим, тоалетни принадлежности, чехли и сешоар. Тези стаи са подходящи за семейства.

СУПЕРИОР ФАМИЛНА СТАЯ - ДВЕ СПАЛНИ

Размер на стаята: 36 m² / 40 единици I Максимален капацитет: 4 възрастни

Супериорна семейна стая с две спални се намира в основната сграда. Стаята се състои от 2 отделни спални с плъзгаща се врата, едно двойно и две единични легла, една баня с душ и един балкон или тераса - същия стандарт и оборудване като Superior стаите. Тези стаи са подходящи за двойки и малки семейства.

ФАМИЛНА СТАЯ - ДВЕ СПАЛНИ

БУНГАЛО СГРАДА

Размер на стаята: 56 m² / 39 единици Максимален капацитет: 5 възрастни

Разположени в сградата на бунгалото, тези стаи са с площ от 56 м2 и са с максимално настаняване от 3 възрастни и 2 деца или петима възрастни. Стаята се състои от две спални със свързваща врата (сгъваемо допълнително легло), бани, два балкона или две тераси - същият стандарт и оборудване като стандартните стаи в Бунгало.

СУИТ С ГЛЕДКА МОРЕ

БУНГАЛО СГРАДА

Размер на стаята: 56 m² / 8 единици Максимален капацитет: 4 възрастни

Разположени в сградата на бунгалото, тези апартаменти са 56 м2 и включват една спалня и една всекидневна зона със свързваща врата. Те са с максимално настаняване от 2 плюс 2 гости и разполагат с двойно легло, сгъваеми допълнителни легла, балкон или тераса. Всеки апартамент разполага с централен климатик (с прекъсвания) и керамичен под. Всяка стая разполага и с LED телевизор с местни и международни канали, телефон с директно избиране, сейф, удобства за приготвяне на кафе и чай и мини-бар ($) (водата е безплатна). Баните на всяка стая включват керамични подове, вана, огледало за грим, тоалетни принадлежности, чехли, халат, сешоар и ежедневно почистване на стаите.

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ ALL INCLUSIVE

Сред красотата на Алания, кухнята е свежа и вкусна, ресторантите са спокойни и привлекателни, а обслужването е потопено в топлината и приятелското отношение на местната култура. Всеки ресторант и бар в Labranda Alantur Resort напълно възприема тези елементи, за да осигури място за събиране, за да се насладите на мекия бриз, очарователни гледки и декадентски кулинарни изкушения.От релаксиращо хранене до отпиване на прохладни тропически напитки край басейна, гостите на Labranda Alantur Resort се наслаждават на множество ол инклузив изживявания за хранене и общуване

Основен ресторант Madera

Този целодневен ресторант предлага международна и местна турска кухня със станции за готвене на живо.

Италиански ресторант Lancora

Очакват ви вкусни италиански специалитети, от класическото Капрезе до прясно приготвени пици и паста. Необходими са резервации и еднократно посещение за престой е включено в пакета AI.

Ресторант Сънсет

Прекарайте една хипнотизираща вечер под звездите, докато се отдадете на възхитителни морски специалитети в ресторант Sunset, разположен на кея с невероятна гледка към стария град на Алания и историческата крепост.

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ

WiFi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане., Фитнес център, Вътрешен и външен басейн, чадъри и шезлонги

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

СПА И УЕЛНЕС

спокойна обстановка. Услуги за глезене. Ненадмината релаксация. В La Brise Spa гостите на Labranda Alantur Resort се наслаждават на разнообразен асортимент от процедури, които заедно с нашата величествена среда предлагат цялостно възстановяване на тялото, ума и духа. Прекъснете връзката, освободете се от стреса и преоткрийте чувството за вътрешен баланс. Всеки детайл от La Brise Spa е проектиран за вашата пълна релаксация и подмладяване, от успокояващи терапии до удобства, които включват традиционна турска баня, сауна, парна баня и закрит басейн

РАЗВЛЕЧЕНИЯ - ДЕЙНОСТИ / УСЛУГИ

Развлекателната програма в Labranda Alantur Resort е проектирана от професионален екип с богат опит в създаването на забавни, развлекателни събития за гости от всички възрасти. От подходящи за семейството програми до музика на живо, културни представления и развлекателни дейности, нашите предложения за забавление улесняват намирането на вашето настроение.

През деня можете да избирате от различни развлечения, включително аеробика и тенис на маса, волейбол, тенис и др. Нашият детски клуб е предназначен за деца на възраст 4-12 години и предлага рисуване, игри и други дейности под наблюдение. След това, след като слънцето залезе, оживете вечерта си с развлечения на живо.

ДНЕВНА ПРОГРАМА

Насладете се на богат избор от спортни съоръжения на място, на които да се насладите през деня. Ние предлагаме голям избор от дейности от водни до отборни спортове, включително:

Стрелба с лък

Баскетбол

плажен волейбол

Боча

Дартс

Степ аеробика

Тенис на маса

Водна гимнастика

РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЗА ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖИ

Нашите малки гости, на възраст между 4 и 12 години, се забавляват през целия ден със забавни дейности в нашия мини клуб. На вечеря ще подарим на нашите малки гости специален бюфет в нашия ресторант Lindita.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.



Дати и Цени


Дата на заминаване: 30 Май 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1194 BGN
Един възрастен : 1673 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 1758 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 1842 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2227 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2311 BGN
Двама възрастни : 2387 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2471 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 2780 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 2940 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1608 BGN
Един възрастен : 2670 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2755 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2840 BGN
Двама възрастни : 3215 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3226 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3299 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3310 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3384 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3768 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3779 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3853 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 4322 BGN
Трима възрастни : 4831 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 4916 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 5386 BGN

Дата на заминаване: 6 Юни 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1225 BGN
Един възрастен : 1728 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 1813 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 1897 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2282 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2366 BGN
Двама възрастни : 2450 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2534 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 2837 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3004 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1661 BGN
Един възрастен : 2778 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2863 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2948 BGN
Двама възрастни : 3322 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3334 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3407 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3418 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3491 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3875 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3887 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3960 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 4429 BGN
Трима възрастни : 4993 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5078 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 5548 BGN

Дата на заминаване: 13 Юни 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1265 BGN
Един възрастен : 1798 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 1883 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 1967 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2352 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2436 BGN
Двама възрастни : 2530 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2615 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 2906 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3083 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1727 BGN
Един възрастен : 2912 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2996 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3082 BGN
Двама възрастни : 3454 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3466 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3539 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3551 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3623 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4008 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4019 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4092 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 4561 BGN
Трима възрастни : 5191 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5276 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 5746 BGN

Дата на заминаване: 20 Юни 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1530 BGN
Един възрастен : 2263 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2347 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2432 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2816 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2902 BGN
Двама възрастни : 3060 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3145 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3371 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3614 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2175 BGN
Един възрастен : 3812 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3898 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3983 BGN
Двама възрастни : 4350 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 4367 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 4434 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4451 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4519 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4904 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4920 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4990 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5459 BGN
Трима възрастни : 6541 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 6626 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 7096 BGN

Дата на заминаване: 27 Юни 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1530 BGN
Един възрастен : 2263 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2347 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2432 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2816 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2902 BGN
Двама възрастни : 3060 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3145 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3371 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3614 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2175 BGN
Един възрастен : 3812 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3898 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3983 BGN
Двама възрастни : 4350 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 4367 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 4434 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4451 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4519 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4904 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4920 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4990 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5459 BGN
Трима възрастни : 6541 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 6626 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 7096 BGN

Дата на заминаване: 4 Юли 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1642 BGN
Един възрастен : 2459 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2543 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2628 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3012 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3097 BGN
Двама възрастни : 3284 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3370 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3566 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3839 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2392 BGN
Един възрастен : 4248 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 4333 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4417 BGN
Двама възрастни : 4784 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 4802 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 4868 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4886 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4954 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 5338 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 5356 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 5423 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5891 BGN
Трима възрастни : 7194 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 7278 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 7747 BGN

Дата на заминаване: 22 Август 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1846 BGN
Един възрастен : 2768 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2862 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2956 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3384 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3478 BGN
Двама възрастни : 3691 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3785 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3999 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4306 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2698 BGN
Един възрастен : 4801 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 4895 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4989 BGN
Двама възрастни : 5395 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 5416 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 5489 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 5511 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 5584 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 6011 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 6032 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 6105 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 6626 BGN
Трима възрастни : 8114 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 8208 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 8729 BGN

Дата на заминаване: 29 Август 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1758 BGN
Един възрастен : 2615 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2709 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2804 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3231 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3325 BGN
Двама възрастни : 3516 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3611 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3846 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4132 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2485 BGN
Един възрастен : 4373 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 4467 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4561 BGN
Двама възрастни : 4969 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 4988 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 5064 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 5082 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 5158 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 5585 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 5604 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 5679 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 6200 BGN
Трима възрастни : 7472 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 7566 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 8088 BGN

Дата на заминаване: 5 Септември 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1660 BGN
Един възрастен : 2444 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2538 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2632 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3059 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3153 BGN
Двама възрастни : 3320 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3414 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3674 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3935 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 2328 BGN
Един възрастен : 4059 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 4153 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4247 BGN
Двама възрастни : 4656 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 4674 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 4751 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 4768 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4845 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 5272 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 5289 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 5366 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5887 BGN
Трима възрастни : 7002 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 7096 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 7618 BGN

Дата на заминаване: 12 Септември 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1414 BGN
Един възрастен : 2014 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2108 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2202 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2629 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2724 BGN
Двама възрастни : 2828 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2922 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3245 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3445 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1938 BGN
Един възрастен : 3274 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3368 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3462 BGN
Двама възрастни : 3876 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3889 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3971 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3984 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4065 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4492 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4505 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4586 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5107 BGN
Трима възрастни : 5828 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5922 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 6444 BGN

Дата на заминаване: 19 Септември 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1401 BGN
Един възрастен : 1989 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 2084 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2178 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2605 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2699 BGN
Двама възрастни : 2801 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2895 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3220 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3416 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1914 BGN
Един възрастен : 3226 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3320 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3414 BGN
Двама възрастни : 3828 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3841 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3922 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3935 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4016 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4444 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4456 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4538 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 5059 BGN
Трима възрастни : 5755 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5849 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 6371 BGN

Дата на заминаване: 26 Септември 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1317 BGN
Един възрастен : 1842 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 1936 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2031 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2458 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2552 BGN
Двама възрастни : 2633 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2727 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3073 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3249 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1770 BGN
Един възрастен : 2935 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3029 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3124 BGN
Двама възрастни : 3539 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3551 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3633 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3645 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3727 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4154 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4166 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4248 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 4769 BGN
Трима възрастни : 5320 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5414 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 5935 BGN

Дата на заминаване: 3 Октомври 2024


Стандарт стая

Човек в двойна стая : 1317 BGN
Един възрастен : 1842 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 1936 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2031 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 2458 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 2552 BGN
Двама възрастни : 2633 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 2727 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 3073 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 3249 BGN

Фамилна стая

Човек в двойна стая : 1770 BGN
Един възрастен : 2935 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 3029 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3124 BGN
Двама възрастни : 3539 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 3551 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 3633 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 3645 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 3727 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 4154 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 4166 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 4248 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 4769 BGN
Трима възрастни : 5320 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 5414 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 5935 BGN




Програма

ДЕН-1
Сборен час на Летище Пловдив с полет Пловдив - Анталия с European Air Charter. Пристигане на летище Анталия. Трансфер до избрания хотел.
Настаняване - в периода от пристигане в хотела до настаняване, туристите могат да се възползват от всички услуги, включени в концепцията на хотела.
Свободно време. Нощувка.
ДЕН-2
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия Обзорна обколка на Алания (срещу заплащане).

ДЕН-3
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителни екскурзия до Анталия (срещу заплащане).

ДЕН-4
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителни екскурзия Гмуркане (срещу заплащане).
ДЕН-5
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителни екскурзия.

ДЕН-6
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия до Памуккале (срещу заплащане).
ДЕН-7
Свободно време за плаж и забавления или възможност за допълнителна екскурзия .
ДЕН-8
Закуска. Tрансфер за полет Анталия - Пловдив с European Air Charter.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение): Пловдив - Анталия - 14:30 - 16:10 Анталия - Пловдив - 11:50 - 13:30

Допълнителни екскурзии




Условия за резервации:

Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
Доплащане 21 дни преди тръгване
Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

Условия за анулации:

До 24 часа след резервация без такса за анулация
До 30 дни преди тръгване 50 лв такса анулация
До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
Под 21 дни 100% като такса анулация

ВАЖНО:

1. Минимален брой туристи: 150 човека;
2. Срок за уведомяване при несъбран минимум - 21 дни;
3. Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;
4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ

При предсрочно прекратяване на договора по инициатива на ПЪТУВАЩИЯ, заплатената от него или от негово име сума се възстановява чрез туристическия агент, сключил договора за туристически пакет с ПЪТУВАЩИЯ от името и за сметка на туроператора, когато ПЪТУВАЩИЯТ не може да започне и осъществи пътуването поради някоя от следните причини, която е била непредвидима към момента на сключване на договора за туристически пакет и е възникнала преди датата на отпътуване независимо от волята на пътуващия:

1.1.Злополука, акутно заболяване (заболяване, което възниква внезапно и непредвидено, представлява опасност за живота или здравето на пътуващия и изисква спешна медицинска намеса) или внезапно обостряне на хронично заболяване на ПЪТУВАЩ по договора за туристически пакет, с изключение на заболяване от COVID 19, при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и съществува опасност за влошаване на здравословното му състояние от пътуването.
1.2. Внезапно заболяване или злополука на близък на ПЪТУВАЩИЯ (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.), при условие, че към началната дата на пътуването се провежда болнично или домашно лечение и пътуващият трябва да полага грижи за болния.
1.3. Смърт на пътуващия.
1.4. Смърт на близък на пътуващия (съпруг/а), роднина по права линия - без органичения или по съребрена линия - до втора степен вкл.).
За доказване на настъпилите обстоятелства,пътуващия предоставя документите в заверено от него копие на адрес: гр. Пловдив, ул. Райко Даскалов 53, ет. 2, ап. 25.
ТО се произнася в подходящ срок, но не повече от 5 раб. дни от получаване на документите

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Алания |  Почивки - Турция |  Почивки - Алания |  Ранни записвания 2024 - Турция |  Ранни записвания 2024 - Алания

Избрани оферти