Начало / Почивки / Почивки - Пирот

НОВА ГОДИНА 2023 В СЪРБИЯ - НИШАВСКА ДОЛИНА- ПИРОТ

Номер на оферта

/

232590

Дати & цени

Цената включва

Online bend e na 31.12. ГОЛЯМА ЗАЛА - 300 човека
Ritmico bend e na 01.01. НОВА МАЛКА ЗАЛА - 150 човека
2 нощувки със закуски,

празнична вечеря на 31.12 с богато меню, неограничени напитки и жива музика BEND в голямата зала на хотел DIJANA 3*.

празнична вечеря РЕПРИЗА на 01.01 с богато меню, неограничени напитки и жива музика BEND в новата зала на хотел DIJANA 3*.

паркинг, хотелска застраховка, туристическа такса.

Цената не включва

ТРАНСПОРТ

Програма на пътуването

ПЕРИОД: 31/12/2022 - 02/01/2023

ЦЕНА:
легло в двойна стая/апартамент тип студио - 400 лв.
дете до 3,99г - безплатно, БЕЗ място в ресторанта.
дете 4-12 г с детско меню и с място в ресторанта- 140 лв.


==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЕТНО КОМПЛЕКС " НИШАВСКА ДОЛИНА" ПИРОТ

Етно комплекс "Нишавска долина" е луксозен и уникално интересен туристически комплекс в Пирот, на 2 километра от центъра на града, на път за Димитровград и София - столицата на България /88 км /.

Този нов туристически комплекс в Пирот се разпростира на десетина хектара и включва каменна облицовка с плочки към централната част, както и красиво подреден мост над реката, който напълно отразява името на обекта.

В момента туристическият комплекс "Нишавска долина" в Пирот разполага с около 30 удобни легла ( апартаменти тип студио) в луксозно оборудвани и добре декорирани къщи с оригинална сръбска архитектура - бели фасади, камък, греди от масивно дърво и ковано желязо. Къщите са заобиколени от морава и цветя и се състоят от два просторни апартамента, които са много подходящи за семейства, туристи или гости, пътуващи с цел бизнес. Всяко студио разполага с просторна всекидневна, капацитет 2-5 човека, 2-3 легла с приятни антиалергични постелки, паркет и килими, LCD телевизор, удобни бани с душ, тераса с изглед към централната част - площад и ресторант. Уникалният туристически комплекс „Нишава долина“ със своето съдържание и концепция напълно оправдава статуса на тази историческа единица и осигурява на посетителите приятен престой с разнообразие от автентични преживявания на добре запазено наследство и отлично обслужване. Туристическият комплекс Нишавска долина в Пирот е империя на отличната храна, приготвена с пресни съставки от местно производство, която е отлична за домашни напитки - ракия и вино.

Комплексът включва бар, ресторант с камина с около 200 места, кафене със 150 места, множество етнографски детайли и няколко изключителни оригинални пиротски килимчета, изба за вино-ракия, месо на скара, сушилни за пушено месо, работилници на стари занаяти, като пиротска керамика или тъкане на известни пиротски килими и др. Предвижда се изграждането на открит плувен басейн и СПА център.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пирот |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Пирот |  Нова година 2022 - Сърбия |  Нова година 2022 - Пирот

Избрани оферти