Начало / Статии / Статии - Австралия

Хeйман Айлънд Ризорт - остров на лукса в Големия бариерен риф

Автор

/


Разположен върху свой частен 3600-декаров остров – един от седемдесет и четирите острови Уитсънди (Whitsunday Islands) в сапфирените води на Големия коралов риф – „Хeйман“ е един от най-разкошните курорти в света.

„Хeйман Айлънд Ризорт“, Куинсланд, Австралия

От множеството островни курорти край Златния бряг на Куинсланд, той няма конкуренция по отношение на природните атракции и създадените от човека удобства. Достатъчно богати пътешественици идват тук заради уединението, пищно зеления тропически пейзаж, избора от пет ресторанта, усмихнатия персонал, извънземната мрежа от соленоводни и пресноводни плувни басейни и едно безценно местоположение само на 27 морски мили от Големия бариерен риф.

С небрежната елегантност на много шикозен частен клуб, „Хейман“ предлага на максимум 400 гости списък с водни спортове, наемане за ден или повече на 12-метровата яхта „Бенето“, 8-километров туристически маршрут в пустошта – дори нощен клуб. В префинения връх на местата за нощуване в курорта стоят единайсетте апартамента на връхните етажи (пентхауси) на „Лагун Уинг“, всеки индивидуално украсен с безценни старинни предмети и произведения на изкуството с ардеко, марокански и японски мотиви.

„Норт Куинсланд Пентхаус“, една австралийска фантазия на колониален чифлик (заедно с иконома), ще ви помогне да си припомните къде сте.

Къде: Куинсланд, Австралия
Най-добро време: пролет и есен за най-добри морски условия

>
28 февруари 2012 г.

Тагове

острови

рифове

романтика

романтични места

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти