Начало / Статии / Статии - Дубай (ОАЕ)

Къде да празнуваме Нова година

Автор

/

Както посрещнете новата година, така ще ви върви през следващите 12 месеца. За да ви е леко и лятно на душата, всяко едно от екзотичните ни предложения гарантира бягство от зимния студ по нашите ширини и незабравим празник.

Доминикана

Ако някой каже, че плажове, покрити с фин бял пясък, почивка в хамак под сянката на екзотична палма и тюркоазени морски води до хоризонта звучат скучно, по всяка вероятност леко послъгва. Пунта Кана - един от най-големите курорти в Доминикана, освен изброените релаксиращи занимания, предлага и палитра от възможности за любителите на по-активна ваканция. Гмуркане с делфини в кристалните води на Карибския басейн, уиндсърф, следобедни лежерни круизи или скоростна разходка с моторна лодка са само част от предложенията. Ако пък целият този рай се случва по време на новогодишните празници, цена няма да има вашето екзотично пътешествие! 

Вижте оферти за Нова година в Доминикана

Куба

Кубинският ром, хаванските пури и традиционната музика далеч не са всичко, което Куба може да ви поднесе, ако се отправите на новогодишно пътешествие на има-няма 10 хиляди километра от България. Имайте предвид, че на 1 януари Куба отбелязва не само Нова година, но и своя Ден на освобождението, така че празничното настроение ще бъде двойна доза. Карнавали с много танци и фойерверки са неотменна част от празника. И ако си мислите, че най-хубавият сладолед е в Италия, помислете пак и оставете усмихнатите кубинци да ви поднесат порция от тяхното вълшебство.

Вижте оферти за Нова година в Куба

Дубай

Нова година е времето, когато си правите равносметка и се обръщате към бъдещето. Ако още не сте избрали къде ще сте тази година, посрещнете празника в града, който за няколко години се превърна в синоним на бъдещето - Дубай. Град, който се променя всеки ден и доказва как пустинята може да се превърне в рай. Това е дестинация, на която в един ден можете да отидете на плаж, да карате ски по закрита ски писта и да отидете на сафари в пустинята. Да прекарате там новогодишната вечер ще включва много танци, веселие и забавление!

Вижте оферти за Нова година в Дубай

Мексикански Кариби

Представете си най-бистрата и тюркоазена вода на планетата и към нея прибавете най-белия пясък. Тук-там поставете палми, сламени чадъри и шезлонги, представете си най-луксозните хотели и яхти, и за финал сложете едни от най-впечатляващите исторически забележителности и археологически открития, датиращи от времето на тайнствените маи... Ето това ви очаква, ако решите да посрещнете Нова година в мексиканския курорт Ривиера Мая. Непринуденият чар на китните рибарски селца, предлагащи уютни барчета и ресторанти, близостта до известни места като Канкун, Тулум, остров Конзумел и Чичен-Итца, го правят любимо място на туристите. Друго си е да изпратиш старата година, любувайки се на карибски залез с коктейл в ръка - емоция, която ще ви зареди с екзотично настроение месеци наред!

Вижте оферти за Нова година в Мексико

Индия, Шри Ланка и Малдиви

Три за щастие, знаете. Щастието ви е гарантирано, особено ако трите са Индия, Шри Ланка и Малдивите, а ние говорим за предстоящото ви новогодишно пътешествие до тези места. Само си представете - едно празнично пътуване, две седмици, три мечтани дестинации. И това ако не е щастие, здраве му кажете. Индия е не просто страна, а цял континент с култура на повече от три хилядолетия. Шри Ланка е капка, откъснала се от Индия. Омайва със своята древна слава, екзотика, цейлонски чай, пикантна кухня и какво ли още не. Малдивите са раят на земята. Ни повече, ни по-малко. Ако сте готови да се отдадете на романтика и необятна красота, марш към "цветето на Индия", както Марко Поло наричал Малдивските острови.

Вижте оферти за Нова година в Шри Ланка и Нова година на Малдивите

Йордания

Йордания е мечта на всеки пътешественик: библейски земи, изгубени градове, история, пясък, море - за всекиго по нещо. Нова година, посрещната в лунната пустиня Вади Рум, се случва веднъж в живота. Но непременно направете така, че да се случи, защото преживяването е наистина незабравимо! Скалният град Петра ще ви потопи във величието на древността, Мъртво море ще ви припомни, че в живота ни е необходима сол, за можем да оценявим сладките моменти, а сафари в пустинята ще вдигне адреналина ви до небесата за цяла година напред.

Вижте оферти за Нова година в Йордания

>
10 октомври 2013 г.

Тагове

бял плаж

екзотика

море

нова година

острови

палма

плажове

лукс

Забележителности наоколо

Избрани оферти