Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

Коледа във Венеция - потвърдена програма

Номер на оферта

/

208906

Дати & цени

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ (ВКЛ. ВЕЧЕРЯ НА БЪДНИ ВЕЧЕР);
ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Загреб и 2 нощувки в района на Тревизо или Лидо ди Йезоло и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Триест, Верона, Падуа и Венеция. Настаняването е на база нощувка със закуска и вечеря (вкл. вечеря на Бъдни вечер) в хотели 3 или 2 звезди.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКИ ТАКСИ;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).

Програма на пътуването

23.12.2017 - 04.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 07.00 ч. – отпътуване от София - от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагреб. Вечерта – пристигане в хотела в околностите на Загреб. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

24.12.2017 - Сутринта – отпътуване за района на Тревизо или Лидо ди Йезоло. По пътя - престой в Триест. Разглеждане на забележителностите на града. Пристигане в хотела в района на Тревизо или Лидо ди Йезоло. Настаняване. Вечеря в ресторанта на хотела (включена в цената). Нощувка.

25.12.2017 - Закуска. Разглеждане на Верона - Арена ди Верона и къщата на Жулиета (отвън), пл. „Бра”, площад „Ербе”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. “Прато де ла Вале”. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

26.12.2017 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. “Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, Двореца на дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Вечерта - отпътуване по маршрут ВенецияЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

27.12.2017 - Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Възможно е през 2017 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Допълнителна информация

цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни 359 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен 389 лв.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Коледни оферти 2023 - Италия |  Коледни оферти 2023 - Венеция

Избрани оферти