Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

БАЛИ И СИНГАПУР

Номер на оферта

/

241977

Дати & цени

17 януари 2025 - 27 януари 2025 г. - Цена от 5075 лв.

Цената включва

- Самолетен билет София-Сингапур и Денпасар-София с „Катарски авиолинии;
- Самолетен билет Сингапур-Денпасар;
- летищни такси;
- ръчен багаж до 7 кг;
- чекиран багаж до 20 кг;
- 2 нощувки със закуски в Сингапур в хотели 4*;
- 3 нощувки със закуски в Убуд в хотели 4*;
- 3 нощувки със закуски в Нуса Дуа в хотели 4*;
- Екскурзия с включен обяд до храма Тама Аюн;
- Туристическа програма в Сингапур с включени входни такси за посещаваните обекти;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Транспорт с минибус/автобус по програмата;
- Водач – придружител от туроператора;
- Екскурзоводски услуги по описаната програма.

Цената не включва

Цената не включва:
- Eкскурзия до остров Сентоса - 243 лв. на човек;
- Eкскурзия до Пенглипуран – Кинтамани - Тирта Емпул - 174 лв. на човек;
- Eкскурзия до храма Бесаких – 228 лв. на човек;
- Eкскурзия до Гората на маймуните и храма Танах Лот– 204 лв. на човек;
- Бакшиши за местен екскурзовод и шофьор – около 7-8 USD на турист ден (заплащат се на място);
- Градска такса;
- Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро и с включен асистанс – 2 лв. на човек на ден;
- Застраховка „Отмяна на пътуване”;
- Виза за влизане в Индонезия;
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сингапур, 3 нощувки в Убуд и 3 нощувки в Нуса Дуа в хотели 4 звезди на база закуска и 1 обяд в Убуд, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и таксите за вход в посещаваните туристически обекти в Сингапур и Убуд. Полетът Сингапур - Бали се осъществява с местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Сингапур и Бали се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ДАТИ: 17.01.2025 - 27.01.2025 г.
ПРОМО ЦЕНИ – цени, валидни при ранно записване до 31.08.2024 г.

Цена на възрастен в двойна стая - 5075 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 6236 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 4925 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 4875 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 4975 лв.

Цени след 31.08.2024 г.
Цена на възрастен в двойна стая - 5325 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 6486 лв.
Цена на трети възрастен в стая - 5175 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 5125 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 5225 лв.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - Полет София – Доха. Полет за Сингапур.

ВТОРИ ДЕН - Пристигане в Сингапур - градът-държава, привличащ с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и автентични кварталчета. Най-чистият и зелен мегаполис в Азия събира в себе си блясъка на модерния Запад и истрорията и традициите на Изтока. Панорамна обиколка на Сингапур: посещение на централната част „Рафълс“, носеща името на Сър Томас Рафълс, често наричан Бащата на Сингапур; впечатляващата сграда на Парламента; Националтаната галерия на Сингапур; Катедралата „Св.Андрюс“, парка „Мерлион“ – една от най-известните забележителности на града. Посещение на известните квартали „Малката Индия“ и „Чайнатаун“, Храма на зъба на Буда и храма Тиан Хок Кенг в китайския квартал. Кратка почивка в хотела. Следобед - разходка в „Градините до залива“ и „Марина Бей Сендс“, определени от много пътешественици като едно от най-красивите места на света. Завръщане в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Следобед - възможност за екскурзия до остров Сентоса с включен билет за кабинковия лифт и шоу програма „Крилете на времето“ (с доплащане 243 лв. на човек; заявява се и се заплаща в България; провежда се при минимум 10 участника; цената включва трансфер от/до хотела, билети за кабинковия лифт до остров Сентоса, шоу програма и водач - придружител). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Сингапур за полет до Денпасар. Трансфер до хотела в Убуд. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Екскурзия с включен обяд до храма Тама Аюн - основният храм на кралството Менгви, разходка из автентичния пазар Кандикунинг и посещение на храма Улун Дану – един от основните шиваистки храмове на Бали, намиращ се на бреговете на езерото Братан. Завръщане в хотела в Убуд. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за почивка в хотелския комплекс или разходка из Убуд. По желание – екскурзия до Пенглипуран, Кинтамани и Тирта Емпул с включен обяд (с доплащане 174 лв. на човек; организира се при минимум 10 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.). Екскурзията включва посещение на типичното балийско село Пенглипуран, където ще можете да разгледате традиционни къщи и да се запознаете с начина на живот на местните, от времето преди Бали да се превърне в туристическа дестинация. Продължаване към селцето Кинтамани, от което се открива прекрасна гледка към връх Батур, под който се крие активен вулкан. Обяд в местен ресторант с гледка към езерото Батур. Следобед – отпътуване към Перкедуи - район, известен с красивите терасовидни оризови полета. Посещение на храма Тирта Емпул и неговите свещени изворни води, в които хиндуистите от Бали извършват ритуално пречистване. Завръщане в хотела в Убуд. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Нуса Дуа – един от най-известните курорти на Бали. Настаняване в хотела. Свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

ОСМИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание – екскурзия до храма Бесаких с включен обяд (с доплащане 228 лв. на човек; организира се при минимум 10 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място). По пътя към храма се спира в селцето Батубулан за представление с традиционния балийски танц Баронг. Посещение на водопада Тегенунган – една от големите природни забележителности на Бали; посещение на храма Бесаких - най-големият и най-почитаният хиндуистки храм в Бали, наричан „храмът майка”. Обяд в местен ресторант с прекрасна гледка към връх Агунг. Завръщане в хотела. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и почивка. По желание – екскурзия до гората Сангех и храма Танах Лот с включен обяд (с доплащане 204 лв. на човек; организира се при минимум 10 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място). Гората Сангех, известна като „гората на маймуните“ обхваща площ от около 10 хектара и в нея живеят около 600 дългоопашати макаци. Маймуните обитават различните храмове, разположени в парка и посетителите могат да ги наблюдават в естествената им среда. Разходка из Танах Лот - скално образувание, на което се намира древният хиндуистки храм Пура Танах Лот. Твърди се, че храмът е дело на почитаният хиндуисткия пътешественик Данг Хианг Нирарта, който през XVI век намерил живописната скала и спрял да пренощува тук. Ниратра усетил енергията на това свято място и казал на местните рибари да построят тук храм за поклонение на боговете на балийските морета. Храмът е част от местните митове и е един от седемте, построени на бреговете на острова. Обяд в местен ресторант. Завръщане в хотела. Нощувка.

ДЕСЕТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Полет за Доха.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН - Полет Доха – София.

Хотели, използвани по програмата:
Сингапур: Orchid Hotel 4*
Убуд: Sakti Garden Resort & Spa 4* или подобен.
Нуса Дуа:Nikko Bali Benoa Beach 5* или подобен.

Допълнителна информация:

Полетно разписание при дата на тръгване 17.01.2025:

София – Доха – 12:40 ч. - 18:15 ч.;
Доха – Сингапур – 20:25 ч. - 09:15 ч. +1;
Денпасар – Доха – 18:00 ч. - 22:50 ч ;
Доха– София – 07:30 – 11:40 ч.

Продължителност на полетите:
София – Доха – 4 ч. и 40 мин
Доха – Сингапур – 7 ч. и 40 мин.
Сингапур - Денпасар – 2 ч. и 45 мин.
Денпасар – Доха – 9 ч. и 35 мин.
Доха – София – 4 ч. и 55 мин

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през май 2024. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Моля, имайте предвид, че дрескодът за посещение на някои от храмовете е много строг и не се позволяват къси панталони, голи рамене и колене. При влизане следва да бъдат събути и обувките, поради което е добре да носите резервни чорапи.

Необходими документи:

Сингапур - Българските граждани могат да пътуват до Сингапур с международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. За престой до 90 дни не се изисква виза.
Индонезия - Българските граждани могат да пътуват до Индонезия с международен паспорт, валиден най-малко до 6 месеца от датата на влизането в страната. Виза за влизане в страната 500 000 IDR (около 62 лв.) – заплаща се и се издава на място при кацане.

Местна валута: Сингапурски долар (SGD) и Индонезийска рупия (IDR).

Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,83 лв. за щатски долар към 17.05.2024 г. При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур

Избрани оферти