Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Нидерландия - Сирене, сабо и още нещо…

Номер на оферта

/

229380

Дати & цени

Цената включва

*Самолетен билет София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания BULGARIA AIR с включени летищни такси;
*Включен 1 брой чекиран багаж до 23кг;
*Трансфер летище – хотел – летище;
*2 нощувки със закуски в хотел Best Western Almere в Almere;
*2 нощувки със закуски в хотел Grand hotel Amstelveen в Amsterdam;
*Посещение на най-голямата цветна градина Кьокенхоф с трансфер и включен билет;
*Туристическа програма в Амстердам;
*Пълен туристически ден в Лейден и Делфт с автобус;
*Екскурзия до Гитхорн с организиран автобус и разходка с лодка по каналите;
*Екскурзия в Алкмар с организиран автобус;
*Екскурзоводско обслужване на български език по време на цялото пътуване;
*Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

*Входни такси за посещаваните обекти
*Билети за градски транспорт в Амстердам
*Разходи от личен характер
*Билет за Музея Ван Гог (заявява се и се заплаща от България) – 40лв
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 10лв
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Програма на пътуването

Нидерландия - Сирене, сабо и още нещо… 21.04.2020г.

Маршрут: Градините Кьокенхоф – Амстердам – Лайден – Делфт – Гитхорн - Алкмаар

Цена на човек в двойна стая:
21.04 - 25.04.2020г. - 1375лв. STOP SALE

Ранно записване до 16.03.2020г.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден СофияАмстердам – градините Кьокенхоф – Алмере – Амстердам
Среща на летище София (Терминал 2) с водача на групата в 05:00ч. и полет за Амстердам в 06:55ч. с авиокомпания Bulgaria Air. Пристигане на летището в Амстердам в 09:00ч. От летището отпътуване за град Лисе (югозападно от Амстердам). Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф. Отпътуване за Алмере. Настаняване в хотел. Кратка почивка. Отпътуване до Амстердам. Ще се разходим в старата част на града: ще започнем с най-старата част на Амстердам, където се намира Катедралата от 1302г., разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът „Де Вален“ (de Wallen) е т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XVв. По желание: Разходка с корабче по каналите на Амстердам. Ще разгледаме един от най-големите цветни пазари. Свободно време. Нощувка.

2-ри ден Алмере – Гитхорн – Алмере
Закуска. Отпътуване за малкото селце Гитхорн. Наричат го още и Нидерландската Венеция, тъй като водните канали в него имат площ от 7,5 км2. Основан през 1230г., днес Гитхорн е известен като селцето, което няма улици. Разходката в Гитхорн ще я направим с лодка. Ще имате усещането, че сте част от най-красивата картичка. Връщане в хотела. Нощувка.

3-ти ден Алемере – Лайден – ДелфтАмстердам
Закуска. Отпътуване за Лайден, където поезията е изписана върху всяка стена. Лайден е град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в. са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за вторият най-голям в Нидерландия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Отпътуване за Рижсуик. След обяд пешеходна разходка в Делфт – един от най-красивите градове в Нидерландия. Ще се разходим в старата част на града и ще видим: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар. Ще се насладите на вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Отпътуване и настаняване в хотел Grand hotel Amstelveen в Амстердам. Вечерна разходка в Амстердам. Нощувка.

4-ти ден Амстердам – Алкмаар – Амстердам
Закуска. Отпътуваме към един от най-големите центрове за производство на сирена Алкмаар. Ще станем свидетели на една от най-интересните демонстрации за продажба на сирена, която се провежда всеки петък от 10:00 до 13:00ч. Разходката в града ще премине през централните площади в старата част. Ще посетим най-старата цървква в града от XVI век и ще се отправим към пазарния площад с Kметството. Връщане в Амстердам. Следобяд, по желание: посещение на два от най-известните музеи – Музеят на Ван Гог (най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог; в музея има и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген); Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. По желание: Разходка с корабче по каналите на Амстердам. Ще разгледаме един от най-големите цветни пазари.

5-ти ден АмстердамСофия
Закуска в 06:30ч. Трансфер до летището в 07:30ч. за полет до София в 10:15ч. Пристигане в София в 13:55ч. на Терминал 2.

===========================================================

Цени за посещаваните обекти:
*Корабче по каналите на Амстардам – 13 евро
*Национален музей (Rijksmuseum) – 20 еврo
*Музея на бирата Хайникен – 22 евро

Забележка:
*Цената е валидна при минимум 20 туриста;
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
*В случай, че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
*При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите, туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.

Условия за плащане:
*Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
*Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Необходими документи:
*До Нидерландия се пътува с валидна лична карта.
*За деца до 18г., пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!

Такса прекратяване:
*ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
*ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 29 до 20 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е под 10 преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Допълнителна информация:
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100002492/27.12.2019 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Пролет 2024 - Холандия |  Пролет 2024 - Амстердам

Избрани оферти