Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ - ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА СИЛВИ ВАРТАН - ПЕТДНЕВНА

Номер на оферта

/

230256

Дати & цени

08 ноември 2024 г. - Цена от 1483 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ ДО 10 КГ;
1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
ТРАНСФЕР;
СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ;
ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА С ЕКСКУРЗОВОД.

Цената не включва

БИЛЕТ ЗА КОНЦЕРТ НА СИЛВИ ВАРТАН;
РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО СЕНА;
БИЛЕТ ЗА ЛУВЪРА;
ПОСЕЩЕНИЕ НА КАБАРЕ;
ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛАТИНСКИЯ КВАРТАЛ И КВАРТАЛА СЕН ЖЕРМЕН;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА - 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН;
ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ";
ГОРИВНА И/ИЛИ ИНФЛАЦИОННА ТАКСА, АКО СЕ ВЪВЕДЕ ТАКАВА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия до Париж за прощалните концерти на Силви Вартан в Париж на 8, 9 и 10 ноември 2024 г.
След повече от 60 години успешна кариера, Силви Вартан реши да се сбогува със сцената и да благодари на своите фенове с последна поредица от концерти с шоу спектакъла „Покланям се“. Силви Вартан, родена в България, записала над 65 албума, 1500 песни, продадени над 50 милиона плочи и диска, e билае на кориците на списания над 2000 пъти (повече от Бриджит Бардо и Катрин Деньов) и е френската певица номер едно по концерти и публика в целия свят. Силви Вартан остави в златния фонд на френската поп музика своята прекрасна песен „La Maritza” („Марица“), в която вълнуващо споделя носталгията си по своята родина, и разплакваше на всеки свой концерт българската публика с неподражаемото изпълнение на „Я кажи ми, облаче ле бяло“. Дали ще го направи на последните си концерти? Със сигурност, особено, ако има българи да я подканят. Прекрасната Силви каза, че няма да я видим да „пее до последния си честен миг“ и че с тези три концерта ще се сбогува с публиката си. Концертите ще бъдат на 08, 09 и 10 ноември 2024 г. в Зала Le D?me de Paris в Пале-де-спор.

ПРИЗОВАВАМЕ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГАРАНТИРА ДО КОГА ЩЕ ИМА НАЛИЧНИ БИЛЕТИ.

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел в центъра на Париж, самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг, трансфери, описаната екскурзоводска програма с екскурзовод на български език. Лети се с авикомпания „България Ер”.
=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Цени на човек в лева според настаняването :

08.11.2024 - 12.11.2024 г.
Victoria**
Цена на възрастен в двойна стая - 1483 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 1794 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1288 лв.

Best Western Ronceray Opera***
Цена на възрастен в двойна стая - 1639 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2587 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1449 лв.

Acadia Astotel***
Цена на възрастен в двойна стая - 1858 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2412 лв.
Цена за трети възрастен в стандартна стая - 1858 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1555 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1675 лв.

Axel***
Цена на възрастен в двойна стая - 1945 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2644 лв.
Цена за трети възрастен в стандартна стая - 1945 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1645 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1765 лв.

Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards****
Цена на възрастен в двойна стая - 1965 лв.
Цена на човек в индивидуална стая - 2648 лв.
Цена за трети възрастен в стандартна стая - 1813 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1665 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1785 лв.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 08.11.2024: 07:00 ч. - отпътуване от летище София. 09:10 ч. - пристигане на летище „Шарл де Гол” в Париж. Трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. „Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на концерта на Силви Вартан в зала „Le Dome de Paris” от 20:00 ч. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 09.11.2024: Закуска. Пешеходна програма с екскурзовод на български: Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра /отвън/, Новия мост, острова Сите – люлката на Париж (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержри). По желание – разходка с корабче по Сена с доплащане 35 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 години и при предварителна заявка и заплащане в България. Провежда се при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена/. Възможност за посещение на концерта на Силви Вартан в зала „Le Dome de Paris” от 20:00 ч. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 10.11.2024: Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула /ползва се метро/; билетът за кулата, който до върха струва 29.40 EUR за възрастни, 14.70 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7.10 EUR за деца до 11 г. не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място. Възможност за посещение на концерта на Силви Вартан в зала „Le Dome de Paris” от 14:30 ч. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 11.11.2024: Закуска. По желание полудневна пешеходна програма: посещение на Латинския квартал и квартала „Сен Жермен“ с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръхпопулярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона (отвън), църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място; ползва се метро. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (предварително закупуване на билета с доплащане 54 лв. за възрастен и безплатно за деца и младежи до 25 г). Вечерта - Възможност за посещение на легендарното кабаре „Мулен Руж”, с доплащане. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 12.11.2024: Закуска. Трансфер до летището. 10:15 – 14:05 ч. полет ПарижСофия.

Забележка: Билетите за концерт се заявяват и се заплащат при записването и при отказ от пътуване сумата за тези билети не се възстановява.

Добре е, ако желаете да посетите „Мулен Руж”, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около месец преди датата, понякога и по-рано.

Забележки:

Билетите за концерта на Силви Вартан струват съответно по 138 лв. и по 186 лв., в зависимост от разположението на местата. Билетите от 138 лв. са за страничните сектори и са по-ограничено количество. Билетите от 186 лв са за места в централните сектори. Билетите се заявяват и се заплащат при записването и при отказ от пътуване сумата за тях не се възстановява;
Залата, в която ще се състоят концертите, Le D?me de Paris, е в Пале-де-спор (Palais des Sports) и се намира на „Порт-де-Версай“, най-близка спирка на метрото Porte de Versailles. Капацитетът на залата е 4600 зрители. В Пале-де-спор концерти са правили „Бийтълс“, “Ролинг стоунс“, „Пинк Флойд“, „Дайър Стрейтс“, Джони Холидей, Далида, Ерик Клептон, Лайза Минели, Даяна Рос и др.;
Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията към март 2024 г. При промяна на същите туроператорът не носи отговорност и ще уведоми клиентите своевременно.
Добре е, ако желаете да посетите „Мулен Руж”, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около месец преди датата, понякога и по-рано.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 3.25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 5.20 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 8.13 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

Цената е с включена отстъпка 3% за ранно записване.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Ранни записвания 2024 - Франция |  Ранни записвания 2024 - Париж

Избрани оферти