Начало / Екскурзии / Екскурзии - Мадрид

МАДРИД - ПЕТДНЕВНА

Номер на оферта

/

232869

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ СОФИЯ - МАДРИД - СОФИЯ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
РЪЧЕН БАГАЖ ДО 10 КГ.;
ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ.;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ - ХОТЕЛ - ЛЕТИЩЕ;
4 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
ОБИКОЛКА НА МАДРИД С ЕКСКУРЗОВОД.

Цената не включва

ПОСЕЩЕНИЕ НА КРАЛСКИЯ ДВОРЕЦ;
ПОСЕЩЕНИЕ НА МУЗЕЯ ПРАДО;
ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТОЛЕДО;
ПОСЕЩЕНИЕ НА ФЛАМЕНКО СПЕКТАКЪЛ;
ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "МАДРИДСКИТЕ ПОТАЙНОСТИ";
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА;
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ В МУЗЕИТЕ И ПР.;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“;
РАЗХОДИ ЗА PCR, АНТИГЕННИ И ПР. ТЕСТОВЕ, АКО СЕ ИЗИСКВАТ;
ГОРИВНА ИЛИ ИНФРАЦИОННА ТАКСА, АКО СЕ НАЛАГА;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и богата екскурзоводска програма на български и самолетен билет. Лети се с авиокомпании „България Ер“, и пакетната цена включва летищни такси, ръчен багаж до 10 кг, чекиран багаж до 23 кг.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 13h05 - 16h00 - полет София - Мадрид. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. По желание посещение на музея Прадо (с доплащане 85 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 172 лв.) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 106 лв). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Сутринта – по желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 198 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт до Толедо, екскурзоводска беседа на български, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата, такса за вход в Катедралата; слушалки; екскурзията се организира при минимум 6 участника). Следобед – възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 75 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Сутринта - по желание - полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 51 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Свободен следобед. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. 15.15 - трансфер до летището. 18h15 - 22h30 - полет Мадрид - София.

Важно: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през януари 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
Дати през 2023 г. и цени на човек в лeва според настаняването:

Хотел: A/ B/ C/ D/ E/
23.05 - 27.05: 1535/ 1485/ 1598/ 1739/ 1788/
05.09 - 09.09: 1499/ 1469/ 1848/ 1739/ -/
Допл. за инд. стая: 430/ 438/ 469/ 595/ 673/
Нам. за 3-ти възр: 86/ 63/ 0/ 47/ 102/
Нам. за дете до 11 г.+2 възр: 120/ 120/ 120/ 120/ 120/
Нам. за дете до 11 г.+1 възр: 60/ 60/ 60/ 60/ 60/

Хотели в Мадрид, които ползваме при програмите:

A: Espahotel Gran Via***,
B: Espahotel Plaza de Espana***
C: Mayorazgo ****,
D: Santo Domingo****
E: RIU Plaza de Espana**** - ADULTS ONLY (хотелът не настанява лица под 18 г.)

Espahotel Gran Via*** е съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 250 м от пл. „Испания”;
Espahotel Plaza de Espana*** на пл. „Испания” и съвсем близо до ул. „Гран Виа”;
Mayorazgo**** е съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 500 м от пл. „Испания”;
Santo Domingo**** е съвсем близо до ул. „Гран Виа” и на 500 м от пл. „Испания”;
RIU Plaza de Espana**** се намира на пл. „Испания”, на метри от паметника на Сервантес, помещава се в една от емблематичните сгради на Мадрид, строена по времето на Франко и е реновиран съвсем наскоро.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

3% от пакетната цена - ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е платил съответната предплата и е подписал договор)

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Мадрид |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Мадрид |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Мадрид

Избрани оферти