Начало / Статии / Статии - Испания

Хороскоп за пътешественици: къде да пътувате през 2024 г.

Автор

/

Нова година, нов хороскоп, нови дестинации за пътуване.

Ако се чудите какви изненади ви готви годината и какви посоки е подготвила за жадната ви за пътешествия душа, вижте хороскопа си за пътешествия за 2024 г.

Снимка: iStock by Getty Images

Хората определят много неща на база на зодията си - от черти на характера до съдба и дори избор на партньор. Оставете звездите да ви водят за вълнуващи и щастливи пътешествия през следващите 12 месеца.

Овен: Шри Ланка  

Овните са известни с огнения си характер и с това, че се чувстват най-добре, когато водят другите. За тях са подходящи горещи дестинации, защото повечето от тях така или иначе не обичат студа. С оформянето на Шри Ланка като една от основните дестинации в Азия въпреки пандемията, овните ще се чувстват в свои води, защото отново ще налагат тенденции.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Шри Ланка!

Телец: Испания

Снимка: iStock by Getty Images

Родените под знака на телеца са земни, здраво работещи хора, на които може да се разчита. Именно защото са такива през повечето време, те имат нужда да сменят обстановката и да попадат в компанията на по-освободени и безгрижни хора от време на време - като испанците! Едно пътешествие из Испания ще им помогне да опознаят част от “тъмната” си страна и да се сдобрят с нея.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Испания!

Близнаци: Мексико

Снимка: iStock by Getty Images

Дружелюбните близнаци лесно завързват нови разговор и обичат да си създават нови приятели навсякъде по света. Мексико е перфектната дестинация за тях заради усмихнатите си дружелюбни местни, в чиято компания ще се чувстват отлично. А и кой не би се чувствал добре на едни от най-красивите плажове в света!

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Мексико!

Рак: Сицилия, Италия

Снимка: iStock by Getty Images

Раците са амбициозни, верни и обичат да бъдат заобиколени от приятелите и семейството си. Една голяма семейна почивка в Сицилия ще бъде не само в синхрон с тяхната природа, но и перфектно ще се впише в атмосферата на италианския остров, на който семейството се цени повече от всичко. Добрата храна, изкусителните вина и невероятните гледки по залез ще са само допълнение към идеалната почивка за рака.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Сицилия!

Лъв: Дубай

Снимка: iStock by Getty Images

Лъвът обича да се чувства като цар - да прави впечатление и винаги да е на местата, за които всички говорят - най-малкото за да провери лично защо са толкова популярни Бонус е, ако може да си уреди ВИП преживяване. Дубай е перфектната дестинация за тази зодия. Всъщност, ако Дубай имаше зодия, щеше да е непременно лъв.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Дубай!

Дева: Крит, Гърция

Снимка: iStock by Getty Images

Девата може да се справи с всичко - тя просто го знае и успява да запази спокойствие във всяка ситуация. Именно затова понякога има нужда да отиде на място, където не се очакват никакви проблеми. Място, където всичко се случва леко, спокойно и лежерно е. Безгрижните летни дни на остров Крит ще заредят девата с енергия, за да може после да се върне към вечното си разрешаване на проблеми (особено чужди!).

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Крит!

Везни: Тунис

Снимка: iStock by Getty Images

Везните обичат да поддържат баланса в живота си и когато избират почивка, използват същия подход. Избират места, които предлагат достатъчно удобства и интересни места за посещение, но няма да ги оставят с празна банкова сметка. Тунис със своя достъпен средиземноморски лукс с арабски акцент е точното място, където да сменят обстановката.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Тунис!

Скорпион: Сейшели

Снимка: iStock by Getty Images

Скорпионът може да се справи с всяка ситуация в живота си, но когато стане време за почивка, не обича тълпите. Предпочита места, на които винаги когато поиска, може да се изолира и да си почива по своя собствен начин. Сейшелите с луксозните комплекси с акцент върху уединението, са точното място за тази зодия. Уединение не значи скука обаче - на Сейшелите любопитните скорпиони имат рифове, острови, резервати с костенурки и дестилерии за ром за изследване.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Сейшелите!

Стрелец: Париж, Франция

Снимка: iStock by Getty Images

Стрелецът е пътешественикът на зодиака, който най-вероятно вече е отметнал много от мечтаните си дестинации от списъка си. Това обаче е зодия, която няма проблем да повтаря местата, които посещава. Природното й любопитство й позволява винаги да намери нещо ново за виждане, ядене или преживяване. Вечният Париж е място, което има какво да предложи на стрелеца.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Париж!

Козирог: Кения

Козирогът предпочита да живее на бързи обороти и винаги да има нещо интересно, което да се случва в живота му. Пътешествие из Кения е това, което ще го зареди с енергия и ентусиазъм поне за няколко месеца. Козирогът ще оцени факта, че може сам да избере дали да прекара цялото си време в хотел край морето, дали да се отдаде на сафари приключения или да обиколи страната и най-забележителните й точки.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Кения!

Водолей: Мавриций

Снимка: iStock by Getty Images

Водолеите са креативни и свободолюбиви души, които се гордеят с многобройните си и разнообразни приятели. Комбинацията от запазена изумителна природа, хотели и вили със собствен стил, национални паркове, планини и водопади за разглеждане ще ги заредят с творческо вдъхновение и истории, които да споделят с приятелите си, след като се върнат.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Мавриций!

Риби: Албания

Снимка: iStock by Getty Images

Стига да са близо до вода, рибите се чувстват на място. Но съвършената почивка за тях всъщност е комбинация от вода + много забележителности, по възможност не много известни, за да се чувстват като откриватели. С перфектните си плажове на две морета и многобройните си исторически селца, каньони и уникални атракции, Албания е идеалното място за рибите тази година.

Вижте най-добрите оферти за пътуване до Албания!

>
28 декември 2023 г.

Тагове

екзотика

любопитно

полезно

романтични места

Забележителности наоколо

Избрани оферти