Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ - ШЕСТДНЕВНА

Номер на оферта

/

230449

Дати & цени

29 декември 2024 г. - Цена от 1900 лв.

Цената включва

- Самолетен билет с „България Ер“ с включен ръчен багаж и 23 кг чекиран багаж;
- Летищни такси;
- 5 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Транфери летище – хотел – летище;
- Панорамна обиколка с екскурзовод на български;
- Пешеходна обиколка с екскурзовод на български.

Цената не включва

- Посещение на Лувъра;
- Посещение на Версай;
- Пешеходна разходка в Монмартър;
- Пешеходна разходка в Латинския квартал;
- Пешеходна разходка Тюйлри – Канкорд – Шан-з-Елизе;
- Разходка с корабче по Сена;
- Градска такса (city tax);
- Слушалки по време на беседите;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Застраховка „Отмяна на пътуване“;
- Билети за градския транспорт;
- Входни такси за музеи.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер”. Настяняването е в централно разположени хотели 2, 3 или 4 звезди на база нощувка и закуска.
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:
29.12.2024 - 03.01.2025г.

Хотел Victoria**
Цена на човек в двойна стая: 1900 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 2642 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1618 лв.

Хотел Axel***
Цена на човек в двойна стая: 2246 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 3395 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1975 лв.

Хотел M Social Paris Opera****
Цена на човек в двойна стая: 2964 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 2715 лв.

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Всички хотели се намират в „сърцето“ на Париж, на 15 мин. пеша от Гранд Опера и галериите Лафайет и на 20 мин. пеша от Лувъра.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 29.12.2024 - 07:20 ч. - 09:20 ч. полет СофияПариж. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), Новия мост, острова Сите – люлката на Париж (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери). По желание - разходка с корабче по Сена с доплащане 35 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена). Нощувка.


ВТОРИ ДЕН - 30.12.2024 – Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартър”, Мулен Руж, Гранд Опера, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, бул. „Шан-з-Елизе“, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Марсово поле, Военното училище, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина), острова Сите, площад „Шатле”. Свободно време. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (предварително закупуване на билета с доплащане 42 лв. за възрастен и безплатно за деца и младежи до 24 г). 18:30 ч. - по желание пешеходна разходка до парка Тюйлери, площад „Конкорд” и „Шан-з-Елизе“ с доплащане 35 лв. за възрастни и 25 лв. за деца до 11 г. Цената включва двучасова пешеходна програма с екскурзоводско обслужване на български език. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 31.12.2024 - Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула (ползва се метро) билетът за кулата, който до върха струва 28.30 EUR за възрастни, 14.10 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7.10 EUR за деца до 11 г. не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място. Свободен следобед. По желание – посещение на двореца Версай с екскурзовод на български с доплащане 159 лв. за възрастни, 125 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Възможност за новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 01.01.2025 – Закуска. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на Латинския квартал и квартала „Сен Жермен“ с доплащане с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръхпопулярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона (отвън), църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място; ползва се метро. Следобед - възможност за пешеходна разходка до Монмартър с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - 02.01.2025 - Закуска. Възможност за самостоятелно посещение на музеи (Орсе, Оранжри, музея Роден, музея на Инвалидите, музея Пикасо, Пти пале и пр.), за посещение на Евродисни или за шопинг в галериите Лафайет и магазините Прентан, които са на 10 мин пеша от предлаганите хотели. Вечерта – възможност за посещение на Мулен Руж (с доплащане). Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - 03.01.2025 - Закуска. 07:00 ч. трансфер до летището. 10:10 ч. полет Париж - София. Пристигане в 13:55 ч.

Добре е, ако желаете да посетите кабарето Мулен Руж, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Важно: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 3.25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 5.20 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 8.13 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:
Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Val?e. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 63 евро за възрастни и 59 евро за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

- 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване;
- Отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Нова година 2024 - Франция |  Нова година 2024 - Париж

Избрани оферти