Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ - ШЕСТДНЕВНА

Номер на оферта

/

230449

Дати & цени

30 декември 2023 г. - Цена от 1689 лв.

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С "БЪЛГАРИЯ ЕР";
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
1 РЪЧЕН БАГАЖ;
1 ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ - ХОТЕЛ - ЛЕТИЩЕ;
5 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ:
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ;
ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ.

Цената не включва

ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛУВЪРА;
ПОСЕЩЕНИЕ НА ВЕРСАЙ;
ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА В МОНМАРТЪР;
ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА В ЛАТИНСКИЯ КВАРТАЛ;
ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА "ШАН-З-ЕЛЕЗЕ" И АЙФЕРОВА КУЛА;
РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО СЕНА;
СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА БЕСЕДИТЕ;
НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ;
ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ПОСЕЩЕНИЕ НА КАБАРЕ;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер”. Настяняването е в централно разположени хотели 2, 3 или 4 звезди на база нощувка и закуска.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

30.12.2023 - 04.01.2024

Хотел Victoria**;
Цена на човек в двойна стая: 1674 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 2101 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1445 лв.

Хотел Havane Opera***;
Цена на човек в двойна стая: 2101 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 2731 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 2013 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1795 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1885 лв.

Хотел Best Western Ronceray Opera***;
Цена на човек в двойна стая: 1997 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 2647 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1778 лв.

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ: Pavillon Opera Grands Boulevards***, Axel***, Opera Lafayette***, Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards**** и M Social Paris Opera ****. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ,ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Всички хотели се намират в „сърцето“ на Париж, на 15 мин. пеша от Гранд Опера и галериите Лафайет и на 20 мин. пеша от Лувъра.

=============================================================

ПРОГРАМА

30.12.2023 - 07:00 ч. - отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - по желание пешеходна програма „Шан-з-Елизе“ и Айфелова кула" с доплащане 49 лв. Цената включва разходка по „Шан-з-Елизе“ с екскурзоводска беседа и възможност за качване на Айфеловата кула и не включва билета за кулата, който до върха струва 28,30 EUR за възрастни, 14,10 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7,10 EUR за деца до 11 г. Заявява и заплаща в България, а не на място. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билетите за метро не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

31.12.2023 – Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Свободен следобед. Свободно време. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (доплащане 42 лв. за възрастен/безплатно за деца и младежи до 24 г. - за предварително закупуване на билета). Възможност за новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2024 - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, площад “Конкорд”. По желание - разходка с корабче по Сена с доплащане 30 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена). Следобед - възможност за пешеходна разходка из квартала Монмартър с доплащане 45 лв. за възрастни, 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

02.01.2024 – Закуска. Свободен ден. Сутринта – възможност за посещение на двореца Версай с екскурзовод на български с доплащане 149 лв. за възрастни, 115 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Възможност за пешеходна програма в Латинския квартал (пешеходна, с екскурзовод на български) с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Програмата включва: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), театър „Одеон” (отвън), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Нощувка.

03.01.2024 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Евродисни или на музеи – музея Орсе, Оранжри, Пти Пале, музея Роден, музея пикасо и пр. Вечерта – възможност за посещение на кабарето Мулен Руж (с доплащане). Нощувка.

04.01.2024 - Закуска. 07:00 ч. трансфер до летището. 10:10 ч. полет Париж - София. Пристигане в 13:55 ч.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

=============================================================ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване; отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Нова година 2023 - Франция |  Нова година 2023 - Париж

Избрани оферти