Начало / Екскурзии / Екскурзии - Скопие

Нова Година във Скопие - хотел Continental 4* - 31.12.2021г.

Номер на оферта

/

236390

Дати & цени

31 декември 2021 г. - Цена от 370 лв.

Цената включва

*2 нощувки в хотел CONTINENTAL 4*, Скопие;
*2 закуски;
*1 стандартна вечеря (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерт. Не са включени напитки);
*1 празнична новогодишна вечеря (на сервиране) с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
*Транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;
*Водач от фирмата организатор;
*Медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро;

Цената не включва

*Входни такси за туристическите обекти;
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
*Екскурзия до езерото Матка: 10 евро (организира се при група от минимум 30 желаещи);
*Доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 85г. – 7 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.

Програма на пътуването

Нова Година във Скопие - хотел Continental 4* - 31.12.2021г.

Цена на човек в двойна стая:
31.12.2021 - 02.01.2022г. - 370 лв.

Възможност за пътуване със собствен транспорт

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

-1-ви ден София - Скопие
Отпътуване от Сoфия от паркинга пред стадион Васил Левски в 08:00 часа. Маршрут: София - Кюстендил – Гюешево – Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие. Туристическа програма в града: посещение на църквата „Св. Спас”, гроба на Гоце Делчев, крепоста Кале и разходка из Старата Чаршия.
Връщане в хотела и подготовка за вечерта.
-ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

-2-ри ден Скопие - езерото Матка* - Скопие
Закуска. Разходка в новата част на Скопие - посещение на църквата „Св. Климент Охридски”, площад Македония с новоизградените паметници, част от проекта „Скопие 2014” и домът музей на Майка Тереза.
Следобед допълнителна екскурзия по желание до езерото Матка - Отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира „Св. Андрей” и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) – Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. „Св. Андрей” е изграден през 1389г. от втория син на крал Вукашин – Андреаш, брат на Крали Марко.
Връщане в хотела.
Вечеря. Нощувка.

-3-ти ден Скопие - София
Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд.

==============================================================

-При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 35 лева / на човек.
В този случай, отпада включената в пакета мед. застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
Хотела разполага с безплатен паркинг за своите гости.

-Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 30
*Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

-Условия за записване и начин на плащане:
*Депозит в размер на 50 лева на човек при записване;
*Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

-Необходими документи:
*Валидна лична карта или задграничен паспорт.
*За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
*За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

-ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
*До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
*От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
*От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
*От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

-Допълнителна информация:
*Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
*За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
*Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
*Срок за записване: до запълване на свободните места.
*Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
*За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
*Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
*Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003093/30.12.2020 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43
==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Македония |  Оферти - Скопие |  Екскурзии - Македония |  Екскурзии - Скопие |  Нова година 2022 - Македония |  Нова година 2022 - Скопие

Избрани оферти