Начало / Екскурзии / Екскурзии - Крушевац

Нова година 2019 в Царска Рибарска баня - Сърбия

Номер на оферта

/

228454

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:
2 нощувки в комплекс Царска Рибарска Баня http://www.ribarskabanja.rs/;
2 закуски и 2 обяда;
Празнична НОВОГОДИШНА вечеря на 31.12.2018 с DJ Програма и неограничена консумация на местни алкохолни безалкохолни напитки;
Втора Празнична вечеря – РЕПРИЗ на 01.01.2019 с неограничена консумация на местни алкохолни безалкохолни напитки;
Ползване на открит / закрит термален басейн с топла вода;
Медицинска застраховка 5000 евро за престоя;
Представител на Туроператора.

Цената не включва:
Напитки по време на всички обяди;
Ползване на сауна, парна баня и Спа услуги (масаж и други терапии);
Автобусен транспорт - 50 лева за възрастен / 40 лева за дете (при мин. 30 участника);
Допълнителна нощувка по желание за ползнащите собствен транспорт на дата 30.12.2018 – включваща стандартна вечеря по меню без напитки
Вила ПОГЛЕД / Вила ХЪРВАТСКА / Вила СЛАВОНИЯ
+70 лв. на възрастен /+35 лв на дете
Вила ХЕРЦЕГОВИНА / Вила ДАЛМАЦИЯ
+80 лв. на възрастен /+40 лв на дете
Полудевна екскурзия до Крушевац на 01.01.2019 - 20 лева за възрастен / дете до 4,99 г. – безплатно, дете от 5 до 11,99 г. – 50 % намаление (при мин. 20 плащащи туристи)
Доплащане за мед.застраховка за туристи над 64 г. –3 лева, за туристи над 75 г. – 6 лева.
Разходи от личен характер

Забележки:
*1-во Дете до 4,99 г. с 2ма възрастни се настанява безплатно и не ползва Празнична вечеря на на 31.12 и Реприз вечеря на 01.01.
*2 възрастни + 1 дете от 5 до 11,99 г. се настаняват в студио или едноспален апартамент ( според наличностите при резервация)
*2 възрастни + 2 деца от 2 до 12г се настаняват в апартамент ( според наличностите при резервация)
*Празничните вечери на 31.12. и 01.01. са по Празнично сет меню.

Програма на пътуването

!!!ЧЕРЕН ПЕТЪК!!!-СЕДМИЦА НА НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ – ОТ 23.11. ДО 30.11.2018
ВЗЕМИ ОФЕРТА НА ТОП ЦЕНА ЗА СУПЕР КУПОН ПО СРЪБСКИ С ПАРТИ ПО БАЛКАНСКИ!
ТОВА Е ПРОГРАМАТА С НАЙ- ГОЛЯМАТА ПАРТИ ВЕСЕЛБА ОТ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ ПРОГРАМИ ДО МОМЕНТА! МУЗИКА – БЕЗ ПОЧИВКА! ТАНЦИ – ДО ЗОРИ! ПЪЛЕН РЕЛАКС В СПА- ЦЕНТЪРА НА КОМПЛЕКСА!
ПРИКАЗНО КРАСИВА ПРИРОДА! ВРЕМЕ ДА СИ ПРИПОМНИМ БАЛКАНСКИТЕ КОРЕНИ, ДА СЕ НАСЛАДИМ НА МЕСТНИТЕ СРЪБСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ В КУЛИНАРИЯТА И ДА ПРАЗНУВАМЕ …ПО БАЛКАНСКИ!
АКО СТЕ ЛЮБИТЕЛИ НА ВЕСЕЛБАТА И РЕЛАКСА – ТОВА Е ВАШАТА ПРОГРАМА!

Програма: София-Рибарска баня

1-ви ден: /31.12.2018/ Настаняване в комплекса след 13:00 часа. Свободно време за разходка и релакс с СПА-центъра.
20.00ч. Начало на ПРАЗНИЧНАТА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР. Посрещане на Новата 2019. (Вечерята включва 4 -степенно меню, неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).
Музика( стилово разнообразна музика), танци , изненади за малките палавници . Посрещане на Нова година по българско / сръбско часово време .Новогодишни наздравици ! DJ Парти до зори !
2-ри ден:/01.01.2019/ Закуска. Свободен ден за разходка, СПА и почивка.Обяд.
След обяда по желание полудевна екскурзия до град Крушевац . Основан през 1371 г, , градът е един от древните сръбски столици . Наричан е още Царев град, защото тук води началото си сръбската царска династия Лазареви. Разглеждане на историческия център на града и забележителностите – Църквата Лазарица, Кулата с камбаните, статуите на Лазар Хребелянович и Филип Вишнич.
20.00 ч. Начало на ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ- РЕПРИЗ.Вечерята включва 4- степенно меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Парти надиграване за Васильовден !
3-ти ден: /02.01.2019/ Късна закуска. Обяд. Напускане на хотела след обяд. Пристигане в София вечерта.
ЦЕНИ:
Вила ПОГЛЕД / Вила ХЪРВАТСКА / Вила СЛАВОНИЯ - отговарят на 3*

339 лв. на турист в двойна стая
339 лв. за 3-ти възрастен на допълнително легло
849 лв. 2 възрастни + 1 дете от 5 до 11,99 г.
1019 лв. 2 възрастни + 2 деца от 2 до 11,99 г.

Вила ХЕРЦЕГОВИНА / вила ДАЛМАЦИЯ - отговарят на 4*

379 лв. на турист в двойна стая
379 лв. за 3-ти възрастен на допълнително легло
959 лв. 2 възрастни + 1 дете от 5 до 11,99 г. В АПАРТАМЕНТ
1149 лв. 2 възрастни + 2 деца от 2 до 11,99 г. В АПАРТАМЕНТ

Информация за комплекса:
Комплекс Царска/Рибарска баня е разположен на около 40 км от град Ниш, на около 210 км от София. В миналото комплексът е бил царска резиденция, а още по отдавна, през Средновековието – място за отдих на турския елит. Мястото е известно още от древността със своите лековити , топли минерални извори и мекия климат, подходящ за лечение и профилактика на различни болести.
След освобождението, 1834 г. Княз Милош постановява да се изследват качествата на водите на Рибарска баня в Медицинския факултет във Виена. Именно от тогава датира и научно-изследователската работа в комплекса. От тогава всички короновани глави на Сърбия са пребивавали в Рибарска баня и са ползвали мястото за оздравителни процедури. Особена слабост към това място е имал крал Петър I Караджорджевич, който често е отсядал в банята за лечение и от там е управлявал държавните дела. Той е човекът, който инициира бързото развитие и изграждане на Рибарска Баня като СПА център, което продължава и до наши дни.
В Рибарска Баня на 25.08.1913 г. Е подписан и един важен държавен документ- Декларацията за присъединяването на Косово и Метохия към Кралство Сърбия.
Днес Царска / Рибарска баня е затворен комплекс, разполагащ с отлична инфраструктура – СПА, фитнес, ресторанти,битова механа, кафенета, магазини, поща, аптека и всичко необходимо за отлична ваканция. Комплексът има капацитет от над 800 човека, разпределени във отделни корпуси (наречени Вили) , кръстени на областите от Бивша Югославия. Всички вили са реставрирани постройки от царски времена и носят своя уникален дъх и атмосфера.

Вила ПОГЛЕД / Вила ХЪРВАТСКА / Вила СЛАВОНИЯ
отговарят на 3*
Съвременно обзаведени стаи, със/без тераса, стандартен размер, със самостоятелен санитарен възел, обновени през 2006-2008-2010г.
В стаите: баня: душ, огледало, етажерка, тоалетни принадлежности.
Обазавеждане: гардероб, 2 отделни легла ИЛИ спалня, нощни шкафчета, нощни лампи, закачалки, комплект хавлиени кърпи за всеки турист.
Настилка: ламинат / теракот в банята.
Вила Поглед има топла връзка със СПА центъра на коплекса.

Вила ХЕРЦЕГОВИНА / вила ДАЛМАЦИЯ
отговарят на 4*
Най-луксозните вили. Те отварят врати през 2013. Изцяло реновирани и луксозно обзаведени според всички модерни стандарти, те отговарят на очакванията и на най- взискателните туристи.
Стаи: с паркет и плочки, спалня или отделни легла, нощни шкафчета, гардероб, огледала, етажерка, тоалетка, нощни лампи, всичко в актуални десени и с изтънчена визия. Част от стаите са с тераса / други без тераса.
Вила Херцеговина има топла връзка със СПА центъра на комплекса.
КОМПЛЕКС ЦАРСКА / РИБАРСКА БАНЯ Е ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТ СЪГЛАСНО РАЗРЕШИТЕЛНО НА МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА НА СЪРБИЯ. КОМПЛЕКСЪТ НЕ Е КАТЕГОРИЗИРАН ЗАТОВА СА ПРИЛОЖЕНИ ЕКВИВАЛЕТНИТЕ ОПИСАНИЯ НА СЪОТВЕТНИТЕ КАТЕГОРИИ ПО ПРЕПОРЪКА НА КЗП И СЪГЛАСНО ЗТ КАТО ПРЕДОСТАВЯМЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛОВИЯТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕ. ВЪЗМОЖНО Е В НЯКОИ ОТ СТАИТЕ ДА ИМА МИНИМАЛНО РАЗМИНАВАНЕ ОТНОСНО ОБЗАВЕЖДАНЕТО И МЕБЕЛИТЕ. ЗА НАЙ-ТОЧНА ПРЕДСТАВА ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ПОСЕТИТЕ САЙТА НА КОМПЛЕКСА - http://www.ribarskabanja.rs/;
БОЛНИЧНИЯТ СЕКТОР Е ИЗЦЯЛО ОТДЕЛЕН ОТ ЗОНАТА ЗА ТУРИСТИ И НЕ ФУНКЦИОНИРА ПО ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ. ВЪЗМОЖНО Е В КОМПЛЕКСА ДА ПРЕБИВАВАТ ЛИЦА С ЦЕЛ ЛЕЧЕНИЕ / РЕХАБИЛИТАЦИЯ И С МЕДИЦИНСКА ПРЕПОРЪКА.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Крушевац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Крушевац |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Крушевац

Избрани оферти