Оферта номер: 231640

ПАРИЖКА МАГИЯ

Дати и цена
09 октомври 2020 г. - Цена от 889 лв.
Цената включва
- Самолетен билет София – Париж (Бове) – София с „Уиз Еър” или „Раян Еър“
- Летищни такси;
- Ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/30/20 см при пътуване с „Уиз еър“ и 40/20/25 см при пътуване с „Раян Еър“;
- Трансфери летище - хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Панорамна обиколка с автобус с екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва
- Чекиран багаж до 10 кг (в двете посоки);
- Чекиран багаж до 20 кг (в двете посоки);
- Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи;
- Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български;
- Пешеходна програма Монтмартър с екскурзовод на български;
- Посещение на Лувъра с екскурзовод на български;
- Билет за самостоятелно посещение на Лувъра;
- Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
- Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
- Градска такса (city tax);
- Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.
Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел, панорамна обиколка с автобус на Париж с екскурзоводско обслужване на български език, трансфери летище-хотел-летище и самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/30/20 при пътуване с „Уиз Еър“ и 40/20/25 см при пътуване с „Раян Еър“, предварително чекиране и запазени места. Лети се с „Уиз Еър” или „Раян Еър”.
ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – При отпътуване с „Уиз еър“ - 19:20 ч. – отпътуване от летище София – терминал 1, 21:20 ч. - кацане на летище „Бове”. При отпътуване с „Раян Еър“ - 17:15 ч. – отпътуване от летище София – терминал 2, 19:10 ч. - кацане на летище „Бове”. Трансфер до Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Възможност за разходка с корабче по Сена (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Следобед по желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 6 участника): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” отвън, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле“, Новия мост. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Сутринта - програма по желание посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 139 лв. за възрастен; 104 лв. за деца и младежи до 25 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. По желание пешеходна програма Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. При тази програма също се ползва метро, като цената на билета не е включена в цената на програмата. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. По желание - посещение на Лувъра с екскурзовод и с влючен билет с доплащане 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва резервация за група, такса за вход в Лувъра и екскурзоводска беседа на български. Изисква се заявка и заплащане в България. Провежда се при минимум 10 човека. Екскурзоводската беседа продължава около час и половина, след което клиентите могат да продължат сами да доразглеждат музея. При отпътуване с „Уиз еър“ - към 18:30 ч. - трансфер до летището. 21:55 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 01:40 ч. – кацане на летище София. При отпътуване с „Раян еър“ - към 16:00 ч. - трансфер до летището. 19:20 ч. – oтпътуване от летище „Бове”. 23:15 ч. – кацане на летище София.


Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11:00 ч. и багажът се оставя на съхранение в хотела; 2) При промяна на полетното разписание, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.


Цена на човек в лева според настаняването:

Хотел A B C D
10.07 - 13.07.2020 889 929 969 989
*09.10 - 12.10.2020 - - - -
Допл. за инд. стая 180 250 260 260
Нам. за 3-ти възр. - 15 15 -
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. - 35 35 -
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 15 15 15 15

*Цените и хотелите за екскурзията от 09.10.2020 търсете в нашия сайт www.rual-travel.com

Доплащане за чекиран багаж до 10 кг с максимални размери 149/119/171 см при пътуване с „Уиз еър“ и 55/40/20 см при пътуване с „Раян Еър“ в двете посоки - 96 лв
Доплащане за чекиран багаж до 20 кг с максимални размери 149/119/171 см при пътуване с „Уиз еър“ и 119/119/81 см при пътуване с „Раян Еър в двете посоки – 136 лв

Категория A: хотел Victoria** - разположен недалеч от Операта Гарние, от Фоли Бержер, на 3 мин пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баня WC. Няма стаи с четири легла. Континентална закуска.

Категория B: хотел Havane*** - разположен в непосредствена близост до Фоли Бержер, недалеч от Операта Гарние, на 10 мин. пеша от музея Гревен, най-близка спирка на метро Grands Boulevards. Стаите са с телефон, телевизор, баня WC, сешоар. Закуска на бюфет.

Категория C: хотел Opera Lafayette*** - разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на 15 минути пеша от музея Гревен, най-близки спирки на метрото Cadet и Poissonniere. Стаите разполагат с баня, WC, телевизор, телефон, сешоар. Закуска на бюфет.

Категория D: хотел Best Western Ronceray Opera*** - разположен недалеч от Операта Гарние и галериите Лафайет, на „Булвар дьо Монмартр”, един от парижките “големи булеварди”, в непосредствена близост до музея Гревен (залепен е за музея), много кина, театри, кафенета, магазини; най-близки спирки на метро Grands Boulevards и Richelieu Drouot. Стаите разполагат с телефон, телевизор, баня WC, сешоар, сейф, минибар. Закуска на бюфет.

Описание и снимки на хотелите търсете в нашия уеб сайт www.rual-travel.comДопълнителни услуги:
- Пешеходна програма острова Сите – 49 лв/38 лв за деца до 11 г – с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 6 участника.: катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” отвън, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле“, Новия мост.
- Двореца Версай – 139 лв/104 лв за деца и младежи до 25 г - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините.
- Пешеходна програма Монмартър – 49 лв/38 лв за деца до 11 г - с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 6 участника: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“.
- посещение на Лувъра с екскурзовод и с влючен билет с доплащане – 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва резервация за група, такса за вход в Лувъра и екскурзоводска беседа на български. Изисква се заявка и заплащане в България. Провежда се при минимум 10 човека. Екскурзоводската беседа продължава около час и половина, след което клиентите могат да продължат сами да доразглеждат музея;
- Билет за Лувъра – 42 лв/ безплатен за деца и младежи до 25 г - Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Услугата се заявява предварително и се заплаща в България, а не на място и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.
Изпрати запитване
Екскурзия до Париж със самолет 4 нощувки
от 590 лв.
Екскурзия до Париж със самолет 4 нощувки
4 нощувки
Самолет
РАЗХОДКА В ПАРИЖ с круиз по Сена
от 980 лв.
РАЗХОДКА В ПАРИЖ с круиз по Сена
3 нощувки
Самолет
Париж
Транспорт - Париж Заведения - Париж Хотели - Париж Пазаруване - Париж Събития - Париж Забележителности - Париж
Mузеи, които да разгледате виртуално и безплатно
Пътувай като във филм
Три правила: Какъв полет да резервирам, за да избегна закъснение?