Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ - КОЛЕДНИ СВЕТЛИНИ - ПЕТДНЕВНА

Номер на оферта

/

238276

Дати & цени

29 ноември 2024 г. - Цена от 1454 лв.
07 декември 2024 г. - Цена от 1454 лв.

Цената включва

- Самолетен билет с включен ръчен багаж и 23 кг чекиран багаж;
- Летищни такси;
- 4 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Транфери летище – хотел – летище;
- Панорамна обиколка с екскурзовод на български.

Цената не включва

- Билет за Лувъра;
- Посещение на Версай;
- Пешеходна разходка „Триумфален път“;
- Пешеходна разходка по о-ва Сите и о-ва Ссен-Луи;
- Пешеходна разходка в Монмартър;
- Пешеходна разходка в Латинския квартал;
- Разходка с корабче по Сена;
- Градска такса (city tax);
- Слушалки по време на беседите;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Билети за градския транспорт;
- Входни такси за музеи;
- Горивна и/или инфлационна такса, ако такава се налага.

Програма на пътуването

Ще можете да се насладите на коледните светлини на Париж, на празнично осветените булеварди и сгради. Единствено в този период на годината градът е окъпан в такова невероятно сияние!

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в квартала Париж, самолетен билет с включен ръчен багаж и чекиран багаж до 23 кг и летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с авиокомпания „България Ер”. Възможност за посещение на традиционните коледни базари в центъра на Париж.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

29.11.2024 - 03.12.2024г.
07.12.2024 - 11.12.2024г.

Хотел Victoria**
Цена на човек в двойна стая: 1454 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 1803 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1408 лв.

Хотел Opera Lafayette ***
Цена на човек в двойна стая: 1843 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 2326 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1813 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1769 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1799 лв.

Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards****
Цена на човек в двойна стая: 2074 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 2773 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1948 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1908 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 2018 лв.

=============================================================

ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!

Всички хотели се намират съвсем близо до Музея Гревен, на около 15 мин. пеша от Гранд Опера и Галериите Лафайет.

Не всички хотели разполагат с тройни стаи или разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна стая подлежи на препотвърждение.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 07:00 ч. - отпътуване от аерогара София. 09:10 ч. - пристигане на летище „Шарл де Гол” в Париж. Трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Настаняване в хотела. Свободно време. Възможност за пешеходна разходка до острова Сите и острова Сен-Луи с доплащане 45 лв. за възрастни и 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: катедралата „Нотр-Дам-де-Пари” (отвън), Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле“, Новия мост (ползва се метро). Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България. По желание - разходка с корабче по Сена с доплащане 35 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Сутринта – възможност за посещение на двореца Версай с екскурзовод на български с доплащане 159 лв. за възрастни, 125 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Следобед – възможност за пешеходна разходка „Триумфален път“ с доплащане 45 лв. за възрастни, 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), площад “Конкорд”, „Шан-з-Елизе“, „Авеню Монтен“, „Авеню „Жорж V“ (празничните светлини вече ще греят по централните улици и площади). Нощувка

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула (ползва се метро) билетът за кулата, който до върха струва 28.30 EUR за възрастни, 14.10 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7.10 EUR за деца до 11 г. не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място. Свободен следобед. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (предварително закупуване на билета с доплащане 54 лв. за възрастен и безплатно за деца и младежи до 24 г). Вечерта – възможност за посещение на Мулен Руж (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на Латинския квартал и квартала „Сен Жермен“ с доплащане с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръхпопулярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Пантеона (отвън), Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място; ползва се метро. Следобед - възможност за пешеходна разходка до Монмартър с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. 07:00 ч. - трансфер до летище „Шарл де Гол” за полет Париж - София 10:10 ч. - 13:55 ч.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

- Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване;
- Отстъпки за деца и младежи до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Предколедни екскурзии - Франция |  Предколедни екскурзии - Париж

Избрани оферти