Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

ПАРИЖ - КОЛЕДНИ СВЕТЛИНИ - ШЕСТДНЕВНА

Номер на оферта

/

238277

Дати & цени

29 ноември 2024 г. - Цена от 1552 лв.

Цената включва

- Самолетен билет с включен ръчен багаж и 23 кг чекиран багаж;
- Летищни такси;
- 5 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Транфери летище – хотел – летище;
- Панорамна обиколка с екскурзовод на български.

Цената не включва

- Билет за Лувъра;
- Посещение на Версай;
- Пешеходна разходка „Триумфален път“;
- Пешеходна разходка по о-ва Сите и о-ва Ссен-Луи;
- Пешеходна разходка в Монмартър;
- Пешеходна разходка в Латинския квартал;
- Разходка с корабче по Сена;
- Градска такса (city tax);
- Слушалки по време на беседите;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Билети за градския транспорт;
- Входни такси за музеи;
- Горивна и/или инфлационна такса, ако такава се налага.

Програма на пътуването

Ще можете да се насладите на коледните светлини на Париж, на празнично осветените булеварди и сгради. Единствено в този период на годината градът е окъпан в такова невероятно сияние!

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в централно разположен хотел в квартала Париж, самолетен билет с включен ръчен багаж и чекиран багаж до 23 кг и летищни такси, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводско обслужване на български език. Лети се с авиокомпания „България Ер”. Възможност за посещение на традиционните коледни базари в центъра на Париж.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

29.11.2024 - 04.12.2024г.

Хотел Victoria**
Цена на човек в двойна стая: 1552 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 1977 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1499 лв.

Хотел Opera Lafayette ***
Цена на човек в двойна стая: 2033 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 2725 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1974 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 1925 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1985 лв.

Holiday Inn Paris Opera Grands Boulevards****
Цена на човек в двойна стая: 2308 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 3171 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 2114 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни: 2039 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 2239 лв.


ПРЕДЛАГАТ СЕ ОЩЕ ХОТЕЛИ, ОСВЕН ПОСОЧЕНИТЕ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!


Всички хотели се намират съвсем близо до Музея Гревен, на около 15 мин. пеша от Гранд Опера и Галериите Лафайет.

Не всички хотели разполагат с тройни стаи или разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна стая подлежи на препотвърждение.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 3.25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 5.20 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 8.13 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 07:00 ч. - отпътуване от аерогара София. 09:10 ч. - пристигане на летище „Шарл де Гол” в Париж. Трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Настаняване в хотела. Свободно време. Възможност за пешеходна разходка до острова Сите и острова Сен-Луи с доплащане 45 лв. за възрастни и 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: катедралата „Нотр-Дам-де-Пари” (отвън), Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле“, Новия мост (ползва се метро). Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България. По желание - разходка с корабче по Сена с доплащане 35 лв. за възрастни, 16 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България (провежда при минимум 20 участника, цената включва билет за едночасов круиз по Сена). Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Сутринта – възможност за посещение на двореца Версай с екскурзовод на български с доплащане 159 лв. за възрастни, 125 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Следобед – възможност за пешеходна разходка „Триумфален път“ с доплащане 45 лв. за възрастни, 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), площад “Конкорд”, „Шан-з-Елизе“, „Авеню Монтен“, „Авеню „Жорж V“ (празничните светлини вече ще греят по централните улици и площади). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Възможност за качване на Айфеловата кула (ползва се метро) билетът за кулата, който до върха струва 28.30 EUR за възрастни, 14.10 EUR за младежи от 12 до 24 г. и 7.10 EUR за деца до 11 г. не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място. Свободен следобед. След обяд - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра (предварително закупуване на билета с доплащане 54 лв. за възрастен и безплатно за деца и младежи до 24 г). Вечерта – възможност за посещение на Мулен Руж (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на Латинския квартал и квартала „Сен Жермен“ с доплащане с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръхпопулярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Пантеона (отвън), Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място; ползва се метро. Следобед - възможност за пешеходна разходка до Монмартър с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда се при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи (Орсе, Оранжри, музея Роден, музея на Инвалидите, музея Пикасо, Пти пале и пр.), за посещение на Евродисни или за предколеден шопинг в галериите Лафайет и магазините Прентан, които са на 10 мин пеша от предлаганите от нас хотели. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. 07:00 ч. - трансфер до летище „Шарл де Гол” за полет Париж - София 10:10 ч. - 13:55 ч.

Добре е, ако желаете да посетите кабарето „Мулен Руж“, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

=============================================================



ОТНОСНО ЗАПИТВАНИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ВЪПРОСИ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ, ОТ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

- Отстъпки - 3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване;
- Отстъпки за деца и младежи до 11 години.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Предколедни екскурзии - Франция |  Предколедни екскурзии - Париж

Избрани оферти