Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пукет

Почивка в Тайланд - Страната на усмивките - Остров Пукет

Номер на оферта

/

230536

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Доха – Пукет - Доха – София с Qatar Airwaysс включен 23 кг. багаж на лента и 8 кг. ръчен;
Летищни такси;
Трансфери летище – хотел – летище;
7нощувки със закуски и вечери на о-в Пукет в избраният хотел;
Медицинсказастраховка с покритие 10 000 евро включваща Ковид;

Цената не включва

Виза за Тайланд – 2000 бата около 52 евро на летище Пукет.
Хранения извън посочените в програмата;
Разходи от личен характер;
Допълнителна екскурзия до островите Пи-Пи на о-в Пукет– 90 евро на човек с включен обяд;
Допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и о-ва на Джеймс Бонд на о-в Пукет– 85 евро на човек с включен обяд;
Шоу Фантазия с вечеря – 60 евро на човек;

Програма на пътуването

Почивка в Тайланд - Страната на усмивките!
ОСТРОВ ПУКЕТ

10 дни/ 7 нощувки

ДАТА: 18.02 – 27.02.2023 - ПОСЛЕДНИ МЕСТА!

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1. Four Points by Sheraton Phuket 4*+ / Закуска / Superior Room - 1 269 € / 2482 лева

2. Chanalai Garden Resort - 4*/Закуска/Superior Garden View - 1 410 € / 2758 лева

3. Otutrigger Surin Beach Resort - 5* / Surin / Закуска / Deluxe Terrace - 1 440 € / 2816 лева

4. Thavorn Palm Beach Resort - 5* / Karon / Закуска / Deluxe Terrace - 1 520 € / 2973 лева

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

В началото допира с Тайланд може да бъде стряскащ – миризмата, която се носи по улиците, тълпите от хора и шума.. След точно два дни обаче свикваш и виждаш само хубавите неща – хората са много мили и приветливи, има палми навсякъде, повечето плажове са райски, времето е чудесно, храната – прекрасна!

ПРОГРАМА

1-ви ден: СОФИЯ – ДОХА
Заминаване от София в 16:35 часа за Пукет през ДОХА. Кацане на летището в ДОХА в 22:15 часа и излитане от ДОХА в 01:30 часа след полунощ.

2-ри ден: ПУКЕТ
Пристигане на международното летище в Пукет в 12:00 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотелите. Нощувка.

3-ти ден: ПУКЕТ Закуска
Закуска в хотела.
Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии.

Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Андаманско море. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения предлагащи голям избор от морска, интернационална и тайландска кухня, и винаги усмихнатите местни жители. Не пропускайте и енергичния и изпълнен с изненади нощен живот на най-известния плаж на острова - Патонг. Нощувка.

4-ти ден: ПУКЕТ Закуска
Закуска в хотела.
Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 90 евро на човек, продължителност около 8 часа ).

Ще се качим от марината на бърза лодка и директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма „Плажът”. Ще видим залива и ще имаме възможност да направим снимки от палубата на лодката, след което ще имаме време да се потопим в кристалните води на Loh Samah и пещерата Pileh, ще преминем близо до пещерата Виникг – дом на лястовици, които гнездят там и да видим „Плажа на маймуните“. Ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов риф Хин Кланг и ще обядваме в ресторант на Phi Phi Natural Resort.

След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на „Bamboo Island”. А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралов риф.
Връщане в хотела около 18ч.

5-ти ден: Закуска
Закуска в хотела. Свободно време за плаж и развлечения. Вечерта възможност за посещение на „Шоу Фантазия”, с включена вечеря ( срещу допълнително заплащане от 60 евро / 118 лева на човек ).

Най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали, е на остров Пукет в Тайланд. Казва се Phuket FantaSea и съчетава красота, елегантност, музика, огромни декори, стотици артисти и живи животни. Това е най-големият увеселителен парк на острова, който ежедневно събира хиляди туристи, които са готови да се потопят в света на магията и фантазията. Разположен е на площ от 57 хектара и включва атракции, детски площадки, зоологическа градина, има редки албиноси животни и влечуги.

6-ти ден: ПУКЕТ Закуска
Закуска в хотела.
Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова.

7-ми ден: ПУКЕТ Закуска
Закуска. Свободно време на о-в Пукет или възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бонд с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 85 евро на човек, продължителност около 9 часа).

Трансфер от хотела до марината, от където ще се качим на бърза лодка и ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд (където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони (включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най. Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.

8-ми ден: ПУКЕТ Закуска
Закуска в хотела. Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова. Нощувка.

09-ти ден: ПУКЕТ – ДОХА Закуска
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите към обяд. Свободно време. Трансфер до летището за полет на Qatar Airways в 01:00 часа за ДОХА.

10-ти ден: ДОХА – София
Пристигане в ДОХА в 04:00 часа. Свързващ полет за София в 08:30 часа. Кацане в София в 12:35 часа.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;
Актуална паспортна снимка – 1 брой, нужна за визата на място;
Попълнен формуляр за виза.

Полетно разписание :
QR 228 18 Февруари София 16:35 Доха 22:15
QR 840 19 Февруари Доха 01:30 Пукет 1200
QR 841 27 Февруари Пукет 01:00 Доха 04:00
QR 227 27 Февруари Доха 08:30 София 12:35

Условия на резервация:
При записване се внася депозит от 500 евро / 1000 лева.
Пълно плащане до35 дни преди заминаването;
Офертата важи при минимум 16 туриста;
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации;
Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни, преди заминаване;
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Срокове за анулации и неустойки:
От деня, следващ подписването на договора, до 45 дни преди датата на отпътуване – няма.
От 44 до 36дни до датата на заминаване, пълния размер на депозита от 500 евро.
При анулация по-малко от 35 дни преди заминаване – пълната сума по договора

Анулации без неустойки и връщане на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана сCOVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Какво не покрива застраховката?
Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
Опит за самоубийство или самоубийство;
Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 14 дни преди датата на отпътуване, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалната смяна на имена в хотела.

Условията за пътуване по време на пандемията от Covid-19 са променливи и финалните такива ще бъдат оповестени от туроператора при наближаване на датата на заминаване.

В случай на извънредно положение или епидемична обстановка, клиентите са напълно информирани, че условията на пътуване могат да бъдат променяни и динамични, съобразявайки се с актуалната обстановка преди осъществяване на пътуването. Туроператорът ще уведомява клиентите си своевременно при всяка промяна на условията на пътуване.

Необходими при пътуване тестове за Covid-19 са за сметка на клиента. Туроператорът предоставя възможност на клиентите си да направят тестовете в някоя от прартньорските лаборатории на туроператора, възползвайки се от специална отстъпка.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти