Начало / Статии / Статии - Тайланд

Екзотика на другия край на света или на една ръка разстояние?

Автор

/

Приключения, много слънце и невероятни изживявания – мисията е възможна и още по-примамлива, дори на другия край на света. Какво пътуване да изберем този сезон и колко ще ни струва?

Есента и зимата носят уют, спокойствие, но и предоставят една друга прекрасна възможност за онези, които трудно се справят с носталгията по дългите безгрижни летни дни – ваканция с много слънце в далечна приказна дестинация. 
Но къде ще бъде най-изгодно да отидете тази година и кои са най-популярните дестинации?

Представяме ви трите дестинации, които ще ви дарят с много слънце и незабравими приключения през следващите месеци, и то на достъпни цени.

Тайланд – долче вита в азиатски стил

 

Снимка: iStock by Getty Images

Тайланд бе една от дестинациите, които пострадаха сериозно по време на пандемията. Беше изключително трудно на всички приключенци, които искаха да организират мечтаното си пътуване до Тайланд, да го направят, поради редица мерки и рестрикции на страната. След като тези пречки започнаха да отпадат, Тайланд отново си върна популярността на топ дестинация за екзотична почивка, особено сред българите. Тази страна е чудесен избор, ако това е първото ви пътуване в Азия. Още с пристигането ще усетите невероятната атмосфера и веднага ще имате възможността да опитате от вкусната храна.

Йордания – приключение за авантюристи

Снимка: iStock by Getty Images

Ако искате да се потопите в екзотика и то на супер изгодна цена, то Йордания е вашата дестинация. В Йордания можете да видите едно от новите Седем чудеса на света, а именно розово-червения град Петра – мястото ще ви разходи в миналото и ще ви разкрие невероятни истории. Редица приключенски изживявания ви очакват там – от разходка с камила до незабравима нощ, прекарана под звездите в пустинята.

Канарски острови – вечната пролет ви приветства

Снимка: iStock by Getty Images

Испанският архипелаг, разположен в Атлантическия океан, наричан още „Щастливите острови“ и „Земята на вечната пролет“, ще позволи на всеки не просто да загърби мразовития зимен пейзаж, но и да се наслади на прекрасна ваканция. Тенерифе, Фуертевентура, Гран Канария, Лансароте или по-малко известните Ла Гомера, или Ел Хиеро? Всеки от тях се отличава с различни природни дадености, уникални забележителности и спиращи
дъха пейзажи. Активна почивка с много изживявания или подобаващ релакс? Каквото и да изберете, Канарските острови могат да ви го предложат.

Един съвет от нас: не чакайте прекалено дълго и резервирайте своята екзотична почивка възможно най-скоро.

Вижте най-добрите оферти за екзотика на другия край на света или на една ръка разстояние!

>
11 ноември 2022 г.

Тагове

екзотика

романтични места

плажове

море

острови

романтика

гмуркане

ваканция

почивка

Забележителности наоколо

Избрани оферти