Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санторини

Великден на остро Санторини - самолетна екскурзия от София

Номер на оферта

/

238243

Дати & цени

03 май 2024 г. - Цена от 440 €

Цената включва

Самолетен билет София - Санторини - София с включени летищни такси и с включен ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 20 кг.
Трансфер летище - хотел - летище
4 нощувки в избрания хотел със съответната база на изхранване
Медицинска застраховка Асистанс с покритие 10 000 евро (за лица на 66 и над 66 годишна възраст има завишение на застраховката). Застраховката покрива COVID-19.

Цената не включва

Допълнителни екскурзии - заявяват се и се заплащат предварително от България, най-късно 15 дни преди отпътуване. Възможно е разместване на екскурзиите по дни.
Горивна такса - авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса поради постоянно променящите се цени на горивата. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Лични разходи
Доплащане за медицинска застраховка за лица на навършени 66 г. и над 66 г. възраст - 18 лв. на човек, на престой
Застраховка "Отмяна на пътуване". Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Задължителна туристическа такса за периода 01.03-31.10, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.2024г.)
- 5* хотели - 10 евро на вечер, на стая
- 4* хотели - 7 евро на вечер, на стая
- 3* хотели - 3 евро на вечер, на стая
- 2* и 1* хотели и апартаменти - 1,50 евро на вечер, на стая

Програма на пътуването

Великден на остров Санторини - Гърция

Самолетна екскурзия от София

5 дни / 4 нощувки

ДАТА: 3-7 май 2024

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:

1. Хотел Alexandra 2*
ЦЕНА на човек на база закуска: от 440 евро
Цените са с калкулирана отстъпка за записвания до 31.01!

2. Хотел Iliada-Odysseas Resort 3*
ЦЕНА на човек на база закуска: от 454 евро
Цените са с калкулирана отстъпка за записвания до 31.03!

3. Хотел Armonia 3*
ЦЕНА на човек на база закуска: от 485 евро
Цените са с калкулирана отстъпка за записвания до 31.01!

Предлагат се и други хотели, освен посочените.
За информация, моля, изпратете запитване.

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!=============================================================

ПРОГРАМА:

1 ден. Отпътуване от летище София с директен чартърен полет. Настаняване (настаняването в стаите се извършва в 15:00 ч., при наличие на свободни стаи -настаняването е веднага при пристигане). Нощувка.

2 ден. Свободен ден. По желание, допълнителна екскурзия: Панорамна обиколка на острова. Ще имате възможност да се запознаете с този пленителен остров, да посетите старинното селище Пиргос, да опитате от местните вина, да се насладите на незабравимите залези в Ия. Нощувка.

3 ден. Свободен ден. По желание, допълнителна екскурзия: Круиз с посещение на вулкана Неа Камени. По време на екскурзията ще имате възможност да се изкачите до кратера на действащ вулкан, да се изкъпете в термалните извори, да посетите остров Тирасия. Нощувка.

4 ден. Свободен ден за разходки или екскурзии.

5 ден. Освобождаване на стаята до 11:00 ч., възможност за оставяне на багажа на рецепция. Трансфер до летището за обратен полет до България.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание: Ще бъде публикувано допълнително!
Информация за превозвача: авиокомпания "Bulgaria Air Charter". Тип самолет: MD82
*Часовете на полетите са в местни времена. Между България и Гърция няма часова разлика.

Необходими документи за пътуване за Гърция:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
За деца под 18 години, пътуващи с един или без родители - Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България (оригинал+копие).
За Република Гърция няма визови изисквания.

Начин на плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100% - до 21 дни преди датата на заминаване.

Програмата се провежда при минимум 100 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за анулация:
От деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 5% от основната цена.
От 30 до 21 дни преди датата на пътуването - 50%.
От 20 до 0 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването.

=============================================================ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Санторини |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Санторини

Избрани оферти