Начало / Почивки / Почивки - Пловдив

Апартаменти в Пловдив

Номер на оферта

/

227996

Дати & цени

Цената включва

Настаняване, хотелско зареждане, бебешко креватче, пълно кухненско оборудване,пералня,ютия , сешуар за коса и консумативи за баня и кухня

Програма на пътуването

Апартаментите съчетава изключителен хотелски комфорт с уюта на спокойствието и  уединението с панорамна гледка към стария и новия град. Луксозно обзаведени с противоалергични, ергономични матрак и възглавници, с възможност за самостоятелно готвене, пране, климатизирани, с Безплатен високоскоростен интернет, широкоекранни LED телевизори, сателитна телевизия с пълен набор от български и чуждестранни канали.

Апартаментите са климатизирани, разполагат с ютия и маса за гладене,простор за дрехи. Балконите са с панорамна гледка към стария и новия град. Оборудван е със спално бельо , хавлии, консумативи за баня и кухня.

Апартаментите са в идеален център в подножието на Стария град на Пловдив на пешаходно разстояние от забележителности, административни сгради и Панаирен град.Неподстредствено пред сградата по стар Римски път, може да се разходите до Римски стадион, Античния театър и пешаходната зона на града.

Сградата е асансьор, система за контрол на достъп и частен двор.Възможно е платено паркиране в частния двора,а също и в близост.Апартамента е на 4-ти а студиото е на 5-ти етаж с панорамна гледка към стария и новия град.Апартаментите са в идеален център в подножието на Стария град на Пловдив на разстояние пеша от Панаирния град и забележителностите.

В района има множество заведения с българска, италианска, гръцка, турска и интернационална кухня и възможност за поръчка на храна. В близост има магазини, студиа за козметика, масажи, фризьорски услуги, компютърни и спедиторски услуги.

Неподстредствено пред сградата по стар Римски път, минавайки под Хисар Капия може да се разходите до Римски стадион, Античния театър и пешаходната зона с магазините, Цар Симеон градински с пеещите фонтани,минавайки покрай повечето от забележителностите на стария град- Източна Римска порта, Голямата и малката базилика,музеи,Хисар капия,най-старите църкви,музеи,Артистичния квартал Капана и  повечето от забележителностите на стария град.

На 15 минути пеш е Панаирния град.С колело може да се разходите по 70 км вело алеи из целия град. Лесен изход към всички посоки на града,жп гарата,автогарите,гребната база,стадиона и зоопарка. В непосредствена близост има спирка на градския транспорт.Лесен достъп до жп гарата, автогарите,гребната база,Аквапарка и зоопарка, На 2 км от жп гарата, автогарата и на 15 км от летище Пловдив.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пловдив |  Почивки - България |  Почивки - Пловдив |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Пловдив

Избрани оферти