Начало / Почивки / Почивки - Родос

Atrium Platinum luxory resort hotel and Spa - Почивка на остров Родос, Гърция 2023

Номер на оферта

/

239629

Дати & цени

Цената включва

  • Самолетен билет с директен полет София – Родос – София на авиокомпания Bulgaria Air;
  • Регистриран багаж 20  кг и  ръчен багаж 6 кг;
  • 7 нощувки в избрания хотел със съответното изхранване;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 10000 евро (Traveller, Вариант А);
  • БОНУС пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ - възстановяване на заплатената, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, например заразяване от COVID-19 (доказано с медицински документ);
  • Представител на туроператора.

Цената не включва

Препоръчани допълнителни услуги, резервирани по желание:

  • Разходи от личен характер
  • Препоръчани допълнителни услуги, резервирани по желание
  • Общинска такса – 1,50 евро на стая на ден за хотели 3*, 3 евро на стая на ден за хотели 4* и 4 евро на стая за хотели 5*. Заплаща се на рецепция и се определя и променя едностранно, без предупреждение от местната общинска администрация.

Задължителни доплащания:

  • Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри на самолетно гориво 1000 щатски долара/тон при курс 1 евор = 1 щатски долара.

Програма на пътуването

Atrium Platinum luxory resort hotel and Spa

Местоположение

Atrium Platinum Luxury Resort & Spa се намира в залива Иксия, на 5 км. от стария средновековен град Родос, на 10 км от изворите Калитея, на 52 км от Линдос и на 99 км от Прасониси. Неговото привилегировано местоположение на брега на морето дава възможност на гостите да се отпуснат напълно и да се отпуснат на плажа далеч от тълпите или да се отправят на приключенски екскурзии и изследвания до най-известните места и атракции на острова

Хотелът

Естествено сгушен в девствен залив на залива Иксия, на склона под Акропола на острова, луксозният 5-звезден хотел Atrium Platinum в Иксия Родос в Гърция съчетава космополитната атмосфера на 5-звезден градски хотел с ненадминатия чар на курорт. Благодарение на местоположението си, 5-звездният хотел Atrium Platinum предлага перфектната база за разглеждане на този великолепен остров, тъй като е брилянтно разположен в непосредствена близост до международното летище на Родос (RHO) и търговското пристанище, както и средновековния град на острова, определен като обект на световното наследство.

Стаите

Леко и просторно, луксозното настаняване в Atrium Platinum Rhodes е проектирано да въплъщава модерна и изискана естетика, която балансира границите между релаксация и удоволствие. Всички стаи с изглед към морето и крайбрежни апартаменти в Родос са красиво обзаведени с качествени мебели, луксозни съоръжения и луксозни удобства, така че да осигурят прекрасен престой на плажа Иксия. Разглезвайки гостите с разнообразие от лукс, всички луксозни стаи на Atrium Platinum на остров Родос в Гърция издигат качественото настаняване на Родос на съвсем ново ниво.

СТАИ НА БРЕГА НА МОРЕТО И ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ В РОДОС

Отразявайки елегантността на градски хотел и ненадминатите съоръжения на първокласен курорт с изглед към морето, Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa предлага идеалната комбинация от качествени VIP услуги и първокласни възможности за настаняване за пътешественици, търсещи ваканция извън обичайното. С право считан за най-добрия хотел в Родос, Atrium Platinum гарантира уникално изживяване при настаняване в своите луксозни стаи и апартаменти в Родос.

ЛУКСОЗНИ СТАИ В РОДОС, IXIA BAY

Уважаемите гости могат да изберат за престоя си най-добрия хотел в Родос и да се поглезят с 5-звездна почивка. От страхотната селекция от луксозни стаи в Родос, предлагащи невероятна гледка към морето, до изобилието от луксозни съоръжения, луксозни удобства и възможности за отдих, Atrium Platinum Spa resort в Родос гарантира едно наистина незабравимо ваканционно изживяване на най-очарователния остров на Додеканезите



РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ ALL INCLUSIVE

Хотелски комплекс Atrium Platinum разполага с 2 тематични ресторанта до басейна с чудесна гледка към морето, басейна и красивите градини. Останалите заведения за хранене включват 2 а ла карт ресторанта и 1 основен ресторант. Напитки и коктейли се сервират в основния бар.

Изискани гурме ресторанти Ixia Rhodes

С невероятна селекция от луксозни ресторанти на Родос, хотел Atrium Platinum кани гостите да се впуснат в гастрономическо пътешествие до най-апетитните дестинации на Средиземно море, Азия и други части на света. На целунатия от слънцето бряг на залива Иксия и само на минути от средновековния град на остров Родос в Гърция, пътешествениците са добре дошли да измъчват небцето си, докато вечерят на открито или се наслаждават на селекция от коктейли с плодове в атмосферните барове на хотела.

ЛУКСОЗНИ РЕСТОРАНТИ IXIA

Предлагащ някои от най-добрите ресторанти в Иксия Родос, хотел Atrium Platinum предефинира представата за хотелско хранене, тъй като съчетава брилянтно свежите местно произведени съставки с най-изобретателните предложения на главния готвач, за да създаде най-възхитителните вкусове за всички вкусове и предпочитания. Всички луксозни ресторанти Ixia под чадъра Atrium Platinum гарантират невероятно изживяване при хранене, придружено перфектно от високо качество на обслужване и спиращи дъха гледки.

ФЮЖЪН КУХНЯ В РОДОС, ГЪРЦИЯ

Привилегированите гости, отседнали в хотел Atrium Platinum, са добре дошли да се насладят на страхотна селекция от вкусове от дълбините на Средиземно море в ресторант Archipelago до бреговете на Азия в ресторант Koi и по целия свят в някои от най-добрите гурме ресторанти на Ixia Rhodes, разположени в рамките курортът. От закуска до обяд и вечеря изборът е безкраен, както и възможностите, тъй като вечерта изисква ранно питие в хотела или вкусен коктейл в един от баровете в град Родос, където гостите могат да изпитат всичко, което предлага нощният живот на град Родос да предложи.

НАЙ-ДОБРИТЕ МЕСТА ЗА ХРАНЕНЕ В IXIA, РОДОС

Atrium Platinum luxury resort hotel & spa предлага 4 от най-добрите ресторанти и 2 от най-добрите бара в град Родос, позволявайки на гостите да се насладят на най-добрите вкусове и аромати на света, докато са на почивка, преди да се отправят към кипящия нощен живот на град Родос. Независимо дали желаете да се отпуснете на закрито в основния бар или да общувате с приятели в бара на басейна с чаша хубаво вино, вие със сигурност ще намерите повод за настроение!

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ

Климатик, Сателитна телевизия, Сешоар, Wifi, Телефон, Сейф, Мини бар, вътрешен басейн

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ

РАЗВЛЕЧЕНИЯ - ДЕЙНОСТИ / УСЛУГИ

Забавно свободно време и развлечения на остров Родос. Участвайте в нашите анимационни и развлекателни програми и запълнете дните си със забавление. Позволете на децата си да се насладят на дейности на открито, да играят в закритата детска зона и да посетят нашата аркадна игра. Възможностите за забавление включват вечери с музика на живо и танцови представления в нашия основен бар.

Вълнуващи спортни приключения в Родос.

Повдигнете адреналина си по време на ваканция с голям набор от спортни и водни приключения. Играйте игра на тенис или скуош, отправете се на приключение с кайт сърф или поддържайте рутинната си тренировка във фитнеса на хотела.

Хотелски кортове за тенис и скуош - възможност за наемане на оборудване.Плажни спортове, включително кайт/борд сърф. Заливът Иксия е добре известен с подобни дейности.Достъп до фитнес залата на хотела за всички гости над 12-годишна възраст

Спа курортът Atrium Platinum в Родос примамва гостите да влязат в бездната на СПА центъра и да подмладят тялото, ума и душата с невероятна селекция от първокласни спа терапии и процедури. Насладете се на релаксиращо плуване в отопляемия вътрешен сладководен басейн с джет-масаж, отпуснете се напълно на водните легла и вихровия басейн на СПА центъра на този луксозен СПА хотел на Родос и оставете сетивата им да се завихрят в среда на блажено спокойствие близо до град Родос .

5 ЗВЕЗДЕН СПА ХОТЕЛ РОДОС В ЗАЛИВА IXIA

Обгърнат от лазура на морето, този 5-звезден спа хотел на Родос, капсулира същността на уелнес и благополучие в своя деликатно обзаведен интериор. Изящният дизайн, естествените елементи и качествените продукти, използвани в най-съвременния луксозен спа център в Родос, гарантират съживяването на сетивата в царство на подмладяване и почивка. Пригответе се да съживите тялото и ума си с успокояваща терапия в нашите частни спа стаи или се насладете на серия от VIP услуги и процедури, които ще ви накарат да се почувствате освежени.

ЛУКСОЗЕН СПА КУРОРТ НА РОДОС, ГЪРЦИЯ

Спа курортът Atrium Platinum позволява на пътниците да се отпуснат напълно в неговия очарователно обзаведен луксозен спа център на остров Родос и да се поглезят със серия от козметични и уелнес спа терапии и процедури. Пътуващите, които желаят да прекарат релаксираща почивка в най-добрия спа курорт на Родос, са добре дошли да организират престоя си в спа хотела Atrium Platinum Rhodes и да се насладят на почивка, изпълнена с релаксация, подмладяване и свободно време. На двойките, които ще се женят, се дава възможност да се възползват от редица специални спа оферти и пакети, да се отпуснат с успокояващ масаж и невероятна селекция от процедури, специално предназначени да се поглезят преди сватбата си в Родос.

Фризьор: при поискване.

Възрастова политика: гости под 14-годишна възраст не се допускат в спа центъра поради мерките за здраве и безопасност.

БАСЕЙНИ И АКВАПАРК

Излежавайте се цял ден на плажа на залива Иксия

Добавете освежаващ привкус към всеки ден с релаксиращо плуване в басейна или приключенско гмуркане в изумрудените води на морето. Гледайте как денят минава, докато се припичате на слънце на нашите шезлонги край басейна с освежаващ коктейл от бара и оставете децата си да се плискат около специално проектирания детски басейн. Точно срещу хотела общественият плаж ви очаква, за да ви предложи невероятен ден на слънце.

Под обществения плаж, достъпен чрез пресичане на път/наличен подлез

Предлага се плажен спорт срещу заплащане

Безплатни шезлонги/чадъри за басейна

Кърпи за плаж/басейн, налични в основния бар на басейна


ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.



Дати и Цени


Дата на заминаване: 21 Август 2023


Двойна стая с частична гледка море

Човек в двойна стая : 4593 BGN
Един възрастен : 7986 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 8903 BGN
Двама възрастни : 9186 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9186 BGN
Трима възрастни : 12508 BGN

Двойна стая с гледка море

Човек в двойна стая : 4874 BGN
Един възрастен : 8491 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9465 BGN
Двама възрастни : 9748 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9748 BGN
Трима възрастни : 13265 BGN

Делукс джуниър суит с гледка море

Човек в двойна стая : 5467 BGN
Един възрастен : 9557 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 10650 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 10719 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 10789 BGN
Двама възрастни : 10933 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 10933 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 11002 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 11002 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 11072 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 11072 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 13331 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 13331 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 13400 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 13400 BGN
Трима възрастни : 14865 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 14934 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 15728 BGN
Един възрастен с три деца 2-11.99 : 15728 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 17263 BGN
Четирима възрастни : 18797 BGN

Дата на заминаване: 28 Август 2023


Двойна стая с частична гледка море

Човек в двойна стая : 4273 BGN
Един възрастен : 7408 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 8263 BGN
Двама възрастни : 8545 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 8545 BGN
Трима възрастни : 11642 BGN

Двойна стая с гледка море

Човек в двойна стая : 4554 BGN
Един възрастен : 7914 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 8824 BGN
Двама възрастни : 9107 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9107 BGN
Трима възрастни : 12399 BGN

Делукс джуниър суит с гледка море

Човек в двойна стая : 5159 BGN
Един възрастен : 9005 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 10035 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 10105 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 10174 BGN
Двама възрастни : 10318 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 10318 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 10388 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 10388 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 10457 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 10457 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 12593 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 12593 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 12663 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 12663 BGN
Трима възрастни : 14035 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 14105 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 14868 BGN
Един възрастен с три деца 2-11.99 : 14868 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 16310 BGN
Четирима възрастни : 17752 BGN

Дата на заминаване: 4 Септември 2023


Двойна стая с частична гледка море

Човек в двойна стая : 3845 BGN
Един възрастен : 6639 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7407 BGN
Двама възрастни : 7690 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 7690 BGN
Трима възрастни : 10486 BGN

Двойна стая с гледка море

Човек в двойна стая : 4126 BGN
Един възрастен : 7144 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7968 BGN
Двама възрастни : 8251 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 8251 BGN
Трима възрастни : 11244 BGN

Делукс джуниър суит с гледка море

Човек в двойна стая : 4749 BGN
Един възрастен : 8266 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9215 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9285 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9355 BGN
Двама възрастни : 9498 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9498 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 9568 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9568 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 9638 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9638 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 11609 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 11609 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 11680 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 11680 BGN
Трима възрастни : 12928 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 12998 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 13720 BGN
Един възрастен с три деца 2-11.99 : 13720 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 15040 BGN
Четирима възрастни : 16359 BGN

Дата на заминаване: 11 Септември 2023


Двойна стая с частична гледка море

Човек в двойна стая : 3845 BGN
Един възрастен : 6639 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7407 BGN
Двама възрастни : 7690 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 7690 BGN
Трима възрастни : 10486 BGN

Двойна стая с гледка море

Човек в двойна стая : 4126 BGN
Един възрастен : 7144 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7968 BGN
Двама възрастни : 8251 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 8251 BGN
Трима възрастни : 11244 BGN

Делукс джуниър суит с гледка море

Човек в двойна стая : 4749 BGN
Един възрастен : 8266 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9215 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9285 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9355 BGN
Двама възрастни : 9498 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9498 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 9568 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9568 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 9638 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9638 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 11609 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 11609 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 11680 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 11680 BGN
Трима възрастни : 12928 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 12998 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 13720 BGN
Един възрастен с три деца 2-11.99 : 13720 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 15040 BGN
Четирима възрастни : 16359 BGN

Дата на заминаване: 18 Септември 2023


Двойна стая с частична гледка море

Човек в двойна стая : 3845 BGN
Един възрастен : 6639 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7407 BGN
Двама възрастни : 7690 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 7690 BGN
Трима възрастни : 10486 BGN

Двойна стая с гледка море

Човек в двойна стая : 4126 BGN
Един възрастен : 7144 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 7968 BGN
Двама възрастни : 8251 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 8251 BGN
Трима възрастни : 11244 BGN

Делукс джуниър суит с гледка море

Човек в двойна стая : 4749 BGN
Един възрастен : 8266 BGN
Един възрастен с дете 0-1.99 : 9215 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9285 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9355 BGN
Двама възрастни : 9498 BGN
Един възрастен с дете 2-11.99 : 9498 BGN
Двама възрастни с дете 0-1.99 : 9568 BGN
Един възрастен с две деца 0-1.99 : 9568 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 9638 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 9638 BGN
Двама възрастни с дете 2-11.99 : 11609 BGN
Един възрастен с две деца 2-11.99 : 11609 BGN
Двама възрастни с две деца 0-1.99 : 11680 BGN
Един възрастен с три деца 0-1.99 : 11680 BGN
Трима възрастни : 12928 BGN
Трима възрастни с дете 0-1.99 : 12998 BGN
Двама възрастни с две деца 2-11.99 : 13720 BGN
Един възрастен с три деца 2-11.99 : 13720 BGN
Трима възрастни с дете 2-11.99 : 15040 BGN
Четирима възрастни : 16359 BGN




Програма

ДЕН 1: СОФИЯ - РОДОС

Среща на летище София за директен чартърен полет на Bulgarian Air до остров Родос, Гърция.

Кацане на летище Родос.

Трансфер и настаняване в избрания хотел. Информационна среща с Вашия представител.

Нощувка.


ДЕН 2: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 3: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 4: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 5: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 6: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 7: ОСТРОВ РОДОС

Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.


ДЕН 8: РОДОС - СОФИЯ

Закуска. Трансфер до летище Родос за директен полет до България.


*Туроператорът си запазва правото да прави промяна в дните за екскурзиите

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение)

Превозвач: Bulgaria Air charter

София - Родос: (местно време) FB 8833 08:00-09:40

Родос - София: (местно време)FB 8834 10:20-12:00

***Авиокомпанията си запазва правото да прави промени в полетното разписание.

Трансфер летище - хотел - летище:

Продължителност: около 40 - 50 мин. в посока с автобус, категория 3* или 4*



Допълнителни екскурзии




Условия за резервации:

  • Депозит 30% платен към ТО до 24 часа след резервиране
  • Доплащане 21 дни преди тръгване
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета

Условия за анулации:

  • До 24 часа след резервация без такса за анулация
  • До 30 дни преди тръгване 50 лв/човек такса анулация
  • До 21 дни преди тръгване 30% от стойността, като такса анулация
  • Под 21 дни 100% като такса анулация

ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: 40 човека;
  2. Срок за уведомяване при несъбран минимум - 21 дни;
  3. Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност, с валидност минимум 6 месеца след датата на прибиране в България;
  4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата и полетното разписания.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Родос |  Почивки - Гърция |  Почивки - Родос |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Родос

Избрани оферти